02/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

02/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:32 Δημιουργία 02/05/19, 09:26

Κριός

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τα… ευχάριστα διλήμματα καλά κρατούν αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση κάποια στιγμή θα πρέπει, είτε να την επισημοποιήσεις είτε να… απαλλαγείς από αυτήν, όσο κι αν σε κολακεύει ένας παράλληλος δρόμος! Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχεις το ελεύθερο να δράσεις κατά βούληση, ξέροντας ωστόσο ότι μπορεί και να μπλέξεις σε καταστάσεις που είναι… υπεράνω των δυνάμεών σου!

Ταύρος

Ο «φορτωμένος» 12ος ηλιακός οίκος σου, μπορεί να συμβάλλει σε «παράνομες» περιπέτειες κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν θες να σου συμβεί κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία! Αλλά και μόνος/η να είσαι έχεις μια ροπή σε «τοξικές» καταστάσεις, ίσως μάλιστα ο «κίνδυνος» να ελλοχεύει σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, «μεταμφιεσμένος» σε κάτι που δείχνει ανάλαφρο ή ανώδυνο αλλά… δεν είναι!

Δίδυμοι

Ίσως ασχοληθείς κυρίως με το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα ενός καλού φίλου ή μιας φίλης, παράλληλα όμως φαίνεται ότι ένα άλλο «φιλικό» πρόσωπο έχει την πρόθεση να παρέμβει στα προσωπικά σου «σπέρνοντας ζιζάνια» και διαβάλλοντας κόσμο, με σκοπό να επωφεληθεί προσωπικά. Κι επειδή το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάνε ότι περνά από το χέρι σου για να την προστατέψεις.

Καρκίνος

Ο ενεργός Πλούτωνας σπέρνει στο διάβα σου άτομα γοητευτικά και «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν αλλά και να κρύψουν. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια κολακευτική πρόταση από ένα σημαίνον πρόσωπο αλλά αν πάρεις την υπόθεση πολύ στα σοβαρά, ενδέχεται τελικά να μπλέξεις με «τοξικές» καταστάσεις, που δεν μπορείς να ορίσεις και αργά ή γρήγορα θα σε φέρουν σε αδιέξοδο.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» από τις εξελίξεις. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια ή η σταθερότητα, οπότε μην αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ένας «πειρασμός» απειλεί να την κλονίσει.

Παρθένος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως πρέπει είτε να την αναβαθμίσεις, είτε να την «τελειώσεις», αφού μάλλον έχει φθάσει στα όρια της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα δεν θα σου λείψουν, τα νυχτοπερπατήματά σου όμως, μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να σου φέρουν ένα «αμαρτωλό» πρόσωπο και καλό είναι να μην πηγαίνεις κι εσύ… γυρεύοντας για περιπέτειες!

Ζυγός

Η Αφροδίτη και η Σελήνη απέναντί σου σε κάνουν… κυρίαρχο/η των εξελίξεων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις μια καθαρή εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν. Μπορείς λοιπόν να «παίξεις», αφήνοντας όμως για αργότερα τις πιο σοβαρές αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια εκδήλωση θαυμασμού προς το πρόσωπό σου, θα κάνει… εύκολα το ταίρι σου να ζηλέψει!

Σκορπιός

Το βασικό πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι ακόμη και μια απλή «παρασπονδία» από πλευράς σου, θα σημάνει την οριστική παρακμή της, οπότε πριν αποφασίσεις να δράσεις, σκέψου το δύο φορές!

Τοξότης

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει… πρόθυμο/η μεν αλλά και να μην ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αφού γύρω σου κυκλοφορούν αρκετά πρόσωπα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση και τον έλεγχο σου. Μην απορήσεις λοιπόν αν μια αρχικά «ανάλαφρη» περιπέτεια εξελιχθεί σε σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, αφού σίγουρα υπάρχουν και παράμετροι που δεν γνωρίζεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, «μέσος όρος» για σένα δεν υπάρχει και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, είτε να «δέσεις» περισσότερο μια σχέση, συνειδητοποιώντας την συναισθηματική αξία και το περιεχόμενο της, είτε να «ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, εγκαταλείποντας οριστικά πολιτικές και πρόσωπα που σε ταλαιπώρησαν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι «σούπερ» σε συναισθηματικό αλλά και… σεξουαλικό επίπεδο

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια φαινομενικά «αθώα» κατάσταση αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται κι ίσως είναι καλύτερα να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς σε μια διαδικασία χειραγώγησης από ένα «τοξικό» άτομο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οφείλεις να απομακρύνεις από κοντά σου ένα πρόσωπο που σου κάνει όλα τα χατίρια, έχοντας βλέψεις στο… ταίρι σου!

Ιχθύες

Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια δική σου υπόθεση που εκτυλίσσεται… κρυφά και σίγουρα έχει τα θέματα και τους καημούς της! Αν όμως κρίνεις ότι δεν έχει ελπίδες να ευοδωθεί, τότε καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις, πριν σε πάρει από κάτω.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε