02/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:48 Δημιουργία 02/05/19, 10:41

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σε «ρίχνει» ψυχολογικά, δεν έχεις παρά να αναλάβεις από μόνος/η σου μια «δύσκολη» πρωτοβουλία λύνοντας προβλήματα άλλων, αφού έτσι θα ξεχάσεις τα δικά σου. Κατά τα άλλα, αν προκύψει κάποιο οικονομικό ζήτημα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική περιορίζοντας τις ορέξεις σου. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να… ξεπορτίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ευχάριστο Πρωτομαγιάτικο μήνυμα. Επιπλέον, θα μαζέψεις τηλέφωνα και διευθύνσεις διά… πάσαν χρήσην!

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ένα pet που βρίσκεται υπό την προστασία σου. Όσο για τις μετακινήσεις σου θα γίνουν μετ’ εμποδίων. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι εκτός από… λουλούδια θα αποκτήσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται μάλιστα να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την έχεις.

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια. Αν όμως σου ζητηθούν δανεικά, κάνε πως… δεν άκουσες! Κατά τα άλλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα δύσκολα, επιλέγοντας να κινηθείς σε πιο ανάλαφρο στυλ και μπορείς να ελπίζεις τόσο στις Πρωτομαγιάτικες συναθροίσεις, όσο και σε μια συνεργασία, που θα σε ενθαρρύνει «να ανοίξεις τα φτερά σου». Μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

Καρκίνος

Παρά την αργία της ημέρας, κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν μπορούν να περιμένουν, ενώ το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε παραπέμπει και σε επιπλέον ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις φρένο σε κάποιον/α, που δεν φέρεται υπεύθυνα, όσο κι αν σε στενοχωρεί αυτό. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, η Πρωτομαγιά μπορεί να αποβεί σημαντική ως προς την δικτύωσή σου με πρόσωπα ή φορείς που «ξέρουν καλά τα κατατόπια», αρκεί κι εσύ να… κόψεις κάτι από την σοβαροφάνειά σου!

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, πολύ περισσότερο που, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και σίγουρα μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων. Πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές θα είναι όμως οι προσπάθειες σου αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα. Από την άλλη, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα μήνυμα, που θα σε ταράξει ή θα σε στενοχωρήσει.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει δραστικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για «πολεμικές» καταστάσεις! Μπορείς βέβαια, να ελέγξεις τα πράγματα αν μπεις από μόνος/η σου σε μια διαδικασία αναθεώρησης της πολιτικής σου, σε κάθε περίπτωση όμως, οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας συμφωνίας ή ενός δανείου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με ύποπτους μεσάζοντες και «σκοτεινά» κυκλώματα.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Κριό, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σου κάνει νερά», να θυμάσαι όμως ότι όποιος/α σε κοντράρει «στα ίσια», ουσιαστικά ενδιαφέρεται πολύ για σένα και δεν κινδυνεύεις. Αντίθετα, να φοβάσαι την έλλειψη αντίδρασης, αφού το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα οδηγεί τα βήματα σου στα «χωράφια» κάποιων μεγάλων συμφερόντων, που πρώτα… πυροβολούν κι ύστερα ρωτάνε! Ίσως πάλι να ζητηθεί και η δική σου «συνενοχή» σε μια ανομία, με αντάλλαγμα την στήριξή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις τακτική στα εργασιακά σου, αφού το πράγμα δεν πάει άλλο, χώρια που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες». Επιπλέον το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ, σε καλεί να «τελειώνεις» με ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου, που με διάφορα προσχήματα χειραγωγεί υπέρ του τα πράγματα και δημιουργεί τετελεσμένα. Παράλληλα βέβαια οφείλεις να επικεντρωθείς και σε θέματα υγείας ή διατροφής, παίρνοντας κάποιες οριστικές αποφάσεις, έστω και με βαριά καρδιά.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο… ζωηρό/η και επιτακτικό/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά μπορεί να υπάρξουν και επιθετικές συμπεριφορές, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τις πάρεις πολύ στα σοβαρά! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον καθιστά επιτακτική την ανάγκη να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία ατυχώς εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς προσωρινά σε αμηχανία με όλα αυτά που συμβαίνουν. Σύντομα ωστόσο θα ρίξεις το δικό σου νερό στον «μύλο» των πρωτοβουλιών. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και καλό είναι λοιπόν να κλείσεις οριστικά ένα «κεφάλαιο», έστω κι αν υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται επίσης να βιώσεις δύσκολες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου, που έχει μπλεξίματα είτε με τον νόμο, είτε με τις παρέες του.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε ένα μάλλον περιπετειώδες κλίμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι ίσως να βιώσεις κάποιες καταστάσεις «απείρου κάλλους» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εξόδου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να ανακαλύψεις «πράματα και θάματα», ερευνώντας είτε τον χώρο σου, ίσως όμως και να χάσεις κάποια έγγραφα ή αρχεία. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να δεις κάτι άσχημο στον δρόμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η «μύηση» σου σε γνώσεις κρίνεται ως πιο ασφαλής σε σχέση με τις… έξωθεν δραστηριότητές σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό «πειράζει» τα οικονομικά σου, όπου τα θεωρητικά «εύκολα» δεν έρχονται… ποτέ, αντίθετα όμως αναμένονται κέρδη ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις την καταναλωτική «μανία» σου και να προσέξεις μήπως εμπλακείς σε διαδρομές «μαύρου χρήματος». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων, αν όμως επιδιώκεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της, αφού δεν είναι σκόπιμο να «δεθείς χειροπόδαρα» κι αν δεις πως κάτι δεν «σου βγαίνει», άσε το για μια άλλη φορά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε