03/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

03/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:50 Δημιουργία 03/05/19, 09:43

Κριός

Φαίνεται ότι κάποιος/α σε γοητεύει και σε «εξιτάρει» με το πάθος που επιδεικνύει για σένα κι επειδή δεν πρόκειται να το… σκεφθείς και πολύ, το πιθανότερο τελικά είναι το να ενδώσεις σε μια περιπέτεια ή –τουλάχιστον- να κρατήσεις επαφή, έχοντας φυσικά… πονηρό σκοπό! Ίσως μάλιστα όλα αυτά να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εξόδου σου αλλά «παίζει» κι ένα «καυτό» διαδικτυακό σερφάρισμα.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η μπορείς να σου γίνει μια «κρούση» από ένα μάλλον ευκατάστατο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει «τον ουρανό με τα’ άστρα»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει, κράτα όμως και μια επιφύλαξη, μήπως τελικά πρόκειται για «στάχτη στα μάτια», όπως ακριβώς συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις… απιστίας!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, έχεις το… ελεύθερο να «παίξεις», καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές του έρωτα, χωρίς να εγείρεις προσδοκίες μονιμότητας για την συνέχεια. Εξ άλλου μια κατάσταση που ξεκινά μέσα από ανταγωνισμούς, το πιθανότερο είναι να τελειώσει με ανάλογο τρόπο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάνε το ταίρι σου να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, αφού βλέπει το… κακό να πλησιάζει!

Καρκίνος

Δεν θες και πολύ για να εμπλακείς σε μια «θυελλώδη» όσο και… κρυφή κατάσταση, όπου οι έντονες συγκινήσεις θα έχουν τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και «τιμάς το στεφάνι σου», έχε τον νου σου μήπως το ταίρι σου δεν είναι τελικά και τόσο… απρόθυμο να μπει σε διαδικασία μιας δικής του αναζήτησης!

Λέων

«Παίζοντας» ερωτικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις… χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο από τον οποίο αν το επιθυμείς θα μπορέσεις να… τρυγήσεις κι άλλες στιγμές ευτυχίας! Αν όμως έχεις κατά νου μια αποκλειστική σχέση, καλύτερα να μην μπεις καν στην διαδικασία, αφού ούτε εσύ, ούτε η άλλη πλευρά θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε.

Παρθένος

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους, είτε με τα προσόντα σου, είτε με την παρουσία σου, το πρόβλημα όμως είναι ότι μαζί με τα «καυτά» φλερτ που θα αποκομίσεις, θα υπάρχουν και κάποιες ενοχλητικές παρενοχλήσεις, που ενδέχεται να σε φτάσουν στο… αμήν! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η διεκδίκηση του/της συντρόφου σου από τρίτο πρόσωπο μπορεί να λάβει πολεμικές διαστάσεις!

Ζυγός

Μια συνάντηση σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου μπορεί να δώσει ένα απρόσμενο ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα οι προσφορές να είναι πολύ περισσότερες της μιας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ αρχικά φαίνεται να υπάρχει ένας «μεγάλος έρωτας», στην πράξη υπάρχουν εμπόδια, με το κυριότερο από αυτά να είναι η ύπαρξη μιας άλλης σχέσης, είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνη του/της ερωτικού σου συντρόφου!

Σκορπιός

Ένα επαγγελματικό –λέμε τώρα- τετ α τετ, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια μιας σχέσης μόνιμης ή αξιόπιστης. Πρόκειται δηλαδή για μια μάλλον εφήμερη κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν παύει να σε εξυπηρετεί, έστω και στα πλαίσια μιας εκτόνωσης, αντί… γυμναστικής! Αν όμως δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς από μια επίμονη «κρούση»

Τοξότης

Ένα πρόσωπο φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα, ωστόσο με τον… άπιστο Άρη απέναντί σου όλα δείχνουν τόσο εφήμερα και περιπετειώδη, που δεν υπάρχει περίπτωση να «σου κάτσει» μια σχέση με διάρκεια ή σταθερότητα. Αν πάλι δεν έχεις διάθεση για τέτοια ή απλά είσαι δεσμευμένος/η και ικανοποιημένος/η από την σχέση σου, μην μπεις καν στην διαδικασία, αφού ο/η άλλος/η μπορεί να ξεπεράσει τα όρια!

Αιγόκερως

Όσο κι αν οι καταστάσεις ή οι υποχρεώσεις σου σε πιέζουν να τρέχεις από εδώ κι από εκεί, δεχόμενος/η μάλιστα και πολύ έντονα… φλερτ, τελικά οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ζήσεις τον έρωτα σε μια «φωλιά», μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ή ενοχλητικές παρεμβάσεις. Φτιάξε λοιπόν τον χώρο σου και… απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου, έστω και στον «συμπυκνωμένο» χρόνο που έχεις στην διάθεσή σου!

Υδροχόος

Ο έρωτας βγαίνει επί… σκηνής κι επειδή προσελκύεις άτομα που δίνουν μεγάλη σημασία στην διαφορετικότητα και το ιδιαίτερο στυλ σου, να είσαι απλά ο εαυτός σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι αυτές τις ημέρες επικρατούν το «κλασικό» παιχνίδι της ζήλειας και το «όταν λέω όχι, εννοώ ναι»! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να δοκιμαστεί από πειρασμούς είτε δικούς σου, είτε της άλλης πλευράς.

Ιχθύες

Ένα πρόσωπο μπορεί να εκδηλώσει μια… επιπλέον συμπάθεια για σένα, όσο εύκολο όμως είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις προς την θετική κατεύθυνση, άλλο τόσο είναι και το να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην περίπτωση που δεν ενδώσεις είτε γιατί δεν θες είτε επειδή έχεις άλλη δέσμευση. Να θυμάσαι ωστόσο ότι την ίδια στιγμή που εσύ «κρατάς χαρακτήρα», το ταίρι σου μπορεί να βλέπει το όλο θέμα κάπως… διαφορετικά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε