06/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:59 Δημιουργία 06/05/19, 10:45

Κριός

Με τον Άρη στους Διδύμους να προσδίδει μεγαλύτερη αμεσότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις διαφορετικά είδη ανθρώπων και να κάνεις τα «κονέ» σου με εκείνους/ες που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή με σκοπό να εποπτεύσεις επί τόπου κάποιες εξελίξεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, συνοδευόμενες από θετικά σχόλια, ενώ διευρύνει το πεδίο δράσης σου μέχρι και το εξωτερικό!

Ταύρος

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές ή… υποκύπτοντας σε καταναλωτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν «εδώ και τώρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να κερδίσεις πολλά από ένα ρίσκο που θα πάρεις, Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε αναδείξει όπου κι αν κινείσαι, μέσα από πρωτοβουλίες που δεν έχουν θετική απήχηση παντού και μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με «αντιφρονούντες», από την στιγμή όμως που έλκεις και εμπνέεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν άσε τους στον… πόνο τους! Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η ακόμη και στις… τρέλες σου, με συνέπεια την βελτίωση της ψυχολογίας σου αλλά και κάποιες διακριτές βοήθειες που θα λάβεις. Δεν αποκλείεται φυσικά να προκύψει και μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει.

Καρκίνος

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί… θέλοντας και μη να κινηθείς στα παρασκήνια αφού από εκεί θα αντλήσεις πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ταραχτείς υπερβολικά από ένα θέμα υγείας, που όμως στην τελική θα καταλαγιάσει χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δίνει νέα προοπτική στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών σου. Επιπλέον, ενέχεται να σου παρασχεθούν δωρεάν υπηρεσίες ευεξίας.

Λέων

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει ανακατατάξεις στον κύκλο των γνωριμιών σου και είναι βέβαιο πως θα γνωρίσεις άτομα που έχουν να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή πρωτοποριακό. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου, λόγω αυθαίρετων πρακτικών που θα σε ενοχλήσουν. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη «παντρεύει» την ζωή με τα ενδιαφέροντα αλλά και τα… αισθήματά σου με το μόνο πρόβλημα να είναι οι πέραν της μιας επιλογές που διατίθενται. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος

Με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να πάρεις το οκ από ένα ισχυρό πρόσωπο, ώστε να προχωρήσεις σε όσα τολμηρά σχεδιάζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις από ανταγωνιστές, ας μην ιδρώσει όμως το… αυτάκι σου, ούτε να αναλωθείς σε μικροπρέπειες. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να φτιάξεις το σπιτικό σου, ίσως όμως και να βρεθείς σε ένα glamorous περιβάλλον. Επιπλέον, ενδέχεται να τακτοποιήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό θέμα ή απλά να… κάνεις την προίκα σου!

Ζυγός

Με τον Άρη… on fire η εντατική επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου, ενώ αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, κοινοποίησέ την, αφού θα βρεις «στο φτερό» υποστηρικτές και συνοδοιπόρους. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη συμφωνεί και επαυξάνει σε όλα αυτά με συνέπεια να περάσεις όμορφα αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον που «κάνει την διαφορά», αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά τις δυνατότητές σου.

Σκορπιός

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς σε δάνεια ή φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, ώστε να αντεπεξέλθεις σε απαιτήσεις ή ανάγκες της τελευταίας στιγμής και παρότι μπορεί προς στιγμή να βρεθείς σε… πανικό, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σένα, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα έκτακτο επίδομα. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη εισάγει τον παράγοντα τύχη σε σχέση με την υλοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, με αρκετά εύκολο τρόπο. Επιπλέον είναι βέβαιο πως θα έχεις για να… ξοδέψεις!

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καθιστά ένα «σημείο αναφοράς» στις εξελίξεις, είτε διαθέτεις τα προσόντα είτε όχι, αφού όλα σχεδόν κρίνονται από τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον μπορεί να γίνεις ο… άνθρωπος ορχήστρα, καταφέρνοντας να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που παρότι αρχικά θα σε «ξεβολέψουν», τελικά μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν, αφήνοντας το πεδίο δράσης σου ελεύθερο. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας πρόσκαιρης συμμαχίας ή μιας νικηφόρας νομικής διεκδίκησης.

Αιγόκερως

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σε «φορτώσει» με επείγουσες εργασίες εκτός προγράμματος ή να σε «τρέξει» για μια υπόθεση που θα έπρεπε να έχει γίνει… χθες αλλά μην ανησυχείς αφού θα γευθείς άμεσα τους καρπούς των κόπων σου. Κι αυτό γι’ αυτό, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί την πρόθεσή σου να διευθετήσεις είτε εργασιακά, είτε διατροφικά ζητήματα, κάνοντας τις αναγκαίες επαφές ή συζητήσεις, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν δωρεάν υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορεί να σου ανοιχτούν προοπτικές, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν με παραμύθι κι αν τολμήσεις, θα… νικήσεις!

Υδροχόος

Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια… ντόλτσε βίτα άνευ προηγουμένου, μένει να δεις όμως αν τελικά θα το ευχαριστηθείς χωρίς να «χαθείς» στις πολλαπλές επιλογές σου. Αν πάλι προκληθεί μεγάλο «σούσουρο» για ένα προσωπικό σου ζήτημα, μην χάσεις χρόνο για εξηγήσεις, αφού… σε όποιον αρέσει! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις, πέρα από το κέφι και την χαρά μάλιστα μπορεί να αποκομίσεις και διακριτές βοήθειες σε ζητήματα που σε απασχολούν, γι’ αυτό βγες έξω και κάνε τα κονέ σου!

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά όταν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία, κάθε τι που ξεκινά ως «συναγερμός» μπορεί να καταλήξει σε μια περιφανή… νίκη! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη κάνει πολύ πιο εύκολες κάποιες διαβουλεύσεις, που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στην κοινωνική ανάδειξή σου και σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» σου στις διαπραγματεύσεις είναι και οι «άκρες» που διαθέτεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε