07/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

07/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:42 Δημιουργία 07/05/19, 09:37

Κριός

Από την μια πλευρά είσαι ή γίνεσαι περιζήτητος/η, από την άλλη όμως φαίνεται να αδιαφορείς για τα εύκολα και να επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο που μάλλον θα σου δυσκολέψει την ζωή! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου και κάνεις το ταίρι σου να νιώσει άσχημα. Επιπλέον, καλό είναι να μην κάνεις σεξουαλικές… υπερβάσεις, ξεπερνώντας τα όρια της αντοχής σου!

Ταύρος

Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το… καλό σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και θελήσεις να «ψαχτείς» αλλού! Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε στενοχωρήσει μεν, αλλά θα σου διαλύσει και τις όποιες αυταπάτες τρέφεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην αμελήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας

Δίδυμοι

Με τον Άρη να σε επηρεάζει είναι μάλλον άτοπο το να προσπαθείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, αφού είτε είσαι «κυνηγός», είτε το «θήραμα» τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Προσπάθησε λοιπόν να μην δώσεις υπερβολική διάσταση ούτε στα θετικά, ούτε στα αρνητικά. Επιπλέον καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, διακινδυνεύοντας το να μείνεις στην μέση της «διαδρομής»!

Καρκίνος

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι η «πεμπτουσία» της ύπαρξης σου, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών για όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά. Επιπλέον, το να κάνεις σχέδια για το μέλλον, την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει μάλλον… μάταιο, αφού στην πορεία θα προκύψουν εμπόδια που δεν υπολογίζεις.

Λέων

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου και τις δυσκολίες που θα «σκιάσουν» την καθημερινότητά σου, τα ερωτικά «παιχνίδια» καλά κρατούν αλλά να θυμάσαι ότι με την… φασαρία που γίνεται στον 5ο και τον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι μάλλον απίθανο να προκύψει κάτι το σταθερό. Αντίθετα μπορείς να ποντάρεις πολλά περισσότερα σε μια «καυτή» περιπέτεια, χωρίς φυσικά να φορτωθείς τους… καημούς των άλλων!

Παρθένος

Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες, μπορεί να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά κι αν περιμένεις να πάρεις κάτι το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου γι’ αυτό μην παίρνεις σοβαρά τα όσα γίνονται, αντίθετα δες τα σαν το μέρος ενός παιχνιδιού, που απλά έχει κερδισμένους και χαμένους.

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να στερηθείς το ταίρι σου για λόγους υπεράνω της θελήσεώς σου, κάτι βέβαια που θα σε στενοχωρήσει. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων αλλά μπορείς να τον «ξεγελάσεις», συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν πάλι σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «πέσεις» σε πρόβλημα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Σκορπιός

Σεξουαλικά είσαι μεν σε… φόρμα αλλά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, αφού αναμένονται πιέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να ελιχθείς ανάμεσα στα «θέλω» σου και το συμφέρον σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανή μια «κρούση» από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που κινείται στον χώρο της εργασίας σου και θα χρησιμοποιήσει ως πρόφαση μια δουλειά που πρέπει να γίνει.

Τοξότης

Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά, αν μάλιστα έχεις οικογένεια και παιδιά, οφείλεις να επικεντρωθείς σε τρέχοντα προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Στην περίπτωση όμως που είσαι μόνος/η και επιμείνεις… ερωτικά, τότε ο υπερβάλλων ζήλος σου μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που προσδοκάς, οπότε… κόψε ταχύτητα!

Αιγόκερως

Αν μεν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους ή μιας κάποιας ηλικίας, τότε θα πάρεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα… υπηρετεί! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως μην «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα την χαρείς όσο θα ήθελες εξ αιτίας μιας υποχρέωσης που μπαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Υδροχόος

Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα» κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο, ίσως όμως να υπάρξουν και επικοινωνιακές δυσκολίες ή μια υποχρέωση που θα σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς από την όποια διεκδίκηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται προστριβές και παρεξηγήσεις, ίσως όμως να προκύψει κι ένα θέμα υγείας που θα «παγώσει» τις εξελίξεις.

Ιχθύες

Προς στιγμήν μπορεί να νιώσεις έξω από τα νερά σου, εξ αιτίας του υπερβολικού «θορύβου» στην καθημερινότητά σου, ωστόσο μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μια έντονη διαφωνία μπορεί μεν να καταλήξει στο… κρεβάτι αλλά ο ένας εκ των δύο θα πληγωθεί.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε