07/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:49 Δημιουργία 07/05/19, 10:31

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε κάνει πιο φιλότιμο/η και σίγουρα πιο «εκμεταλλεύσιμο/η» από εκείνους/ες που έχουν βρει το «κουμπί» σου! Επιπλέον, ως προς την καθαρή ψυχαγωγία αλλά και τα συναισθηματικά σου αναμένονται εμπλοκές και απογοητεύσεις, εκτός κι αν πασχίσεις για μια υπόθεση που δεν είναι δική σου. δίνοντας τις αναγκαίες λύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και θα περάσεις… καλύτερα αν ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων και αν δεν δώσεις συνέχεια σε προκλητικές συμπεριφορές.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει τα πάνω-κάτω στα οικονομικά σου, ακόμη όμως κι αν προς στιγμή χάσεις κάτι, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Συνάμα όμως είναι σκόπιμο να αντισταθείς σε εφήμερες επιθυμίες, που «απειλούν» να σε… ξεπενταριάσουν στο άψε-σβήσε! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να είσαι και τυπικά εντάξει στην δουλειά σου, χωρίς ωστόσο να αγνοήσεις και τυχόν προειδοποιητικά μηνύματα για την υγεία σου, οπότε αν δεις ότι κουράζεσαι… παράτα τα! Κατά τα άλλα όμως η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις άμεσους στόχους, εξαντλώντας την… καπατσοσύνη σου! Πρόσεξε βέβαια μήπως η «αέρα, πατέρα» στάση σου δημιουργήσει ένα μικρό «χάος». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να «θυσιαστείς» στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, αν όμως αφήσεις τα πράγματα στους άλλους, το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει περαιτέρω πιέσεις στην καριέρα σου και στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να είσαι «εντάξει». Παράλληλα η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να διαταράξει κάθε είδους προγραμματισμό, γι’ αυτό μην αφήσεις «λάσκα τα λουριά» και άσκησε με πυγμή τα όποια διοικητικά σου καθήκοντα. Ανάλογη αποφασιστικότητα βέβαια οφείλεις να επιδείξεις και σε δικά σου θέματα υγείας, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι η φυσική αντοχή σου εξαντλήθηκε.

Λέων

Με την Σελήνη στους Διδύμους να… άγεται και να φέρεται, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις ή ευτράπελα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, στον αντίποδα όμως όλα συνηγορούν σε μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να σου κάνει «κλικ». είτε με τις απόψεις του, είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει στενόχωρες καταστάσεις ή κωλύματα που επιδρούν αρνητικά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σου δίνει όμως και το έναυσμα για να μελετήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει στις «επάλξεις», ενισχύοντας τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, ενώ, ενδέχεται να υπάρξουν και εντάσεις με τα κατά τόπους… αφεντικά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις ίσως μάλιστα να πρόκειται για την κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου.

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει πιέσεις και προβλήματα ατόμων του στενού περιβάλλοντός σου, ενώ σε καλεί να είσαι τυπικός στις συμφωνίες που κλείνεις. Επιπλέον είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μάλλον πληκτικό περιβάλλον, στα πλαίσια μιας υποχρέωσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο «ζεστό» στις πνευματικές αναζητήσεις σου κι όχι μόνον… κουτσομπόλη/α, ενώ όσον αφορά στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εντάσεις, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή, τα αντανακλαστικά και την… εξυπνάδα σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους αλλάζει τις επιθυμίες σου σαν τα… πουκάμισα και μάλλον πρέπει να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι, για να μην ξοδεύεσαι από εδώ κι από εκεί, εξαντλώντας το αποθεματικό σου. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «κυνηγήσεις» μια οικονομική προοπτική, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου κι είναι πιθανό να κάνεις «σκόντο» στην αμοιβή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να μοιάζουν με «φτερό στον άνεμο» αλλά ενδέχεται να βρεθείς και ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική αλλά δεν μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο μην βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και με μια αναγκαία σύμβαση. Επιπλέον, θα περιορίσεις τις «χαλαρές» στιγμές σου, λόγω… ανωτέρας βίας!

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αυξάνει τις έγνοιες σου για το σπίτι και την οικογένειά σου ή κάτι περιουσιακό, ίσως μάλιστα να πάρεις μια στενοχώρια. Προωθεί ωστόσο τις κάθε είδους εργασίες «νοικοκυρέματος». Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους να τα κάνει «κουλουβάχατα» στα εργασιακά σου, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με όσους/ες δεν ακούνε, όσον αφορά όμως στις καθαρά δικές σου υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως λειτουργώντας υπό πίεση, θα διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ακόμη κι αν σωματικά… πονάς και υποφέρεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α», τονίζοντας τόσο τις διανοητικές αρετές όσο και το… σεξ απήλ σου, από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το να υπάρξουν απτά αποτελέσματα υπάρχει απόσταση, αφού θα μεσολαβήσουν ανταγωνισμοί και πολλά «σκαμπανεβάσματα». Επιπλέον ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ικανό να σε απορρυθμίσει εντελώς! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να… μην είσαι και τόσο ενθουσιώδης ή αισιόδοξος/η, αφού στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα προκύψουν αναποδιές που θα σε απογοητεύσουν.

Ιχθύες

Η «ανακατώστρα» Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια αναστάτωση χωρίς αρχή και τέλος στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δεν σου αρέσουν, πρόσεξε μήπως προβείς σε κινήσεις, που αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα θα το επιδεινώσουν. Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν στην αναδιάρθρωση του προσωπικού σου χώρου και τον εξοπλισμό του με ποικίλες συσκευές. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε αναγκάζει να ξεχάσεις για λίγο τις ανέσεις σου και σε καλεί να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε