08/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

08/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:18 Δημιουργία 08/05/19, 09:59

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο.. εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, η τάση σου να μην επικεντρώνεσαι σε ένα και μόνο πρόσωπο, δεν θα έχει κάποια δυσάρεστη συνέπεια αν απλά αποφύγεις το να δίνεις υποσχέσεις, που κι εσύ ξέρεις πως δεν θα τηρήσεις.

Ταύρος

Σήμερα ίσως θα έπρεπε να εγκαταλείψεις την όποια επιφυλακτική στάση σου και να κάνεις το… μεγάλο βήμα προς κάτι το διαφορετικό ή «ακραίο». Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις εκεί την ευτυχία σου, παρά σε μια «νορμάλ» κατάσταση! Επιπλέον, ο Ουρανός στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας καταλυτικής ερωτικής εμπειρίας, ικανής να σε κάνει να ξεχάσεις ότι ήξερες μέχρι σήμερα!

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που η Δήμητρα απέναντί σου αναζητά «επίσημα πράγματα», μια έντονη παρόρμηση μπορεί να σε κάνει «να χύσεις όλη την καρδάρα με το γάλα», ρισκάροντας το να μπεις σε μια περιπέτεια με αμφίβολη συνέχεια. Σε αυτό μάλιστα μπορεί να σε παροτρύνει κι ένας φίλος ή μια φίλη, έχοντας κατά νου να σε… εκμεταλλευτεί, γι αυτό «κράτα χαρακτήρα» και μην ενδίδεις σε εφήμερες καταστάσεις.

Καρκίνος

Αν η προσωπική σου ζωή σε ταλαιπωρεί δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη, που… καταφθάνει… εκτάκτως! Ίσως μάλιστα να «παρηγορηθείς» άμεσα στην ζεστή αγκαλιά του/της κι αυτό είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να ενδώσεις σε ένα άλλο πρόσωπο που λέει πως σε βλέπει πολύ σοβαρά αλλά σε θέλει για το… κέφι του!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, οι προσφορές πολλαπλασιάζονται είναι μάλιστα πιθανό να σου προκύψει μια σχέση που προάγει και τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου βλέψεις. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σε παρέα ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προέχει η διατήρηση της προσωπικής αυτονομίαςτου καθενός, χωρίς όμως να το… παρακάνεις με τις επιδείξεις εύνοιας απέναντι σε τρίτους/ες!

Παρθένος

Οι εφήμερες απολαύσεις «μάχονται» με την ανάγκη σου για μια σχέση που θα σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «βαφτίσεις το κρέας, ψάρι», εξ αιτίας των εμμονών σου, που δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά τις ανάγκες σου στην παρούσα φάση. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να βρεθείς με τον λάθος άνθρωπο, καλό είναι να μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα αλλά να περιμένεις την εξέλιξη των πραγμάτων

Ζυγός

Ο δείκτης αποδοχής σου βρίσκεται πολύ ψηλά και αν είσαι μόνος/η, η ικανότητά σου να προσφέρεις πρακτικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να σας ενώσει επίσημα και ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Επιπλέον, μπορεί να βιώσεις μια σπάνια σεξουαλική εμπειρία κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου.

Σκορπιός

Ο Ουρανός απέναντί σου ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από παραδοξότητες και ανατροπές, είτε με αίσιο τέλος είτε όχι! Βέβαια με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου τύχει κάτι έκτακτο και… σούπερ αλλά σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας στις σεξουαλικές επαφές σου.

Τοξότης

Ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που έχουν ανάλογη… τρέλα με σένα και δεν αποκλείεται να έχεις μια ερωτική εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση ευχαρίστησης αλλά και την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μην κάνεις το λάθος να αποπειραθείς να την «δέσεις», μέσα από «συνήθεις» όρκους, αφού θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα

Αιγόκερως

Φαίνεται να υπάρχει ένας κακός… συντονισμός στα προσωπικά σου, αφού το πρόσωπο που θέλεις δεν σου δίνει σημασία, την ίδια στιγμή που σε πολιορκεί κάποιος/α που δεν σε ενδιαφέρει! Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται ένα ανάλογο δίλημμα, ανάμεσα σε μια ελεύθερη και πρωτοποριακή για τα δεδομένα σου σχέση και μια άλλη «κόσμια», εδώ όμως είναι που πρέπει να επιλέξεις την πρώτη, αφήνοντας τα υποτιθέμενα «σίγουρα».

Υδροχόος

Σήμερα αναδεικνύονται οι πιο πρωτοποριακές τάσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες, πολύ περισσότερες από τις… δικές σου! Φαίνεται μάλιστα πως το όλο σκηνικό θα «παιχτεί» εντελώς ξαφνικάσε κάποιο σπίτι και να δούμε τελικά ποιος θα αιφνιδιάσει ποιόν!

Ιχθύες

Οι πολλές και αντιφατικές επιρροές που δέχεσαι τείνουν να μετατρέψουν την προσωπική σου ζωή σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους. Αυτό βέβαια δεν σου… απαγορεύει να «το γλεντήσεις», αρκεί να μην τρέφεις υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες, αφού κάποια πράγματα δεν είναι «για τα δόντια σου». Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να δοκιμαστεί από έναν… τρικούβερτο καβγά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε