08/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:43 Δημιουργία 08/05/19, 10:37

Κριός

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού να προσδίδει ανατρεπτικές διαστάσεις στα οικονομικά σου, αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως μπορεί να σου έρθει κάτι απρόβλεπτο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να διαφημιστείς Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα… κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος! Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και σε διαβάσματα ή μελέτες, επιχειρώντας να συνθέσεις αντίθετες τάσεις.

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου θα σε «τιμωρήσει» αν δεν υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης. Κάνε λοιπόν οικειοθελώς την ανατροπή στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη μπορεί να φέρει μια σημαντική διαπραγμάτευση για οικονομικά ζητήματα κι επειδή οι άλλοι διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, δεν έχεις παρά να άρεις τις επιφυλάξεις σου, αού η επιτυχία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν! Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξει μια αλλαγή αρμοδιοτήτων στα εργασιακά σου ή μια ανακατωσούρα που θα σε αποσυντονίσει προσωρινά αλλά τελικά οι αλλαγές θα σε ευνοήσουν. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου καθιστά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κομβικό παράγοντα ως προς την εξέλιξη και την κοινωνική σου άνοδο, δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει μια επίσημη πρόταση ή πρόσκληση, που θα διευρύνει τις προοπτικές σου.

Καρκίνος

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου τύχουν όλα τα… παράξενα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα, με ξεχωριστά ενδιαφέροντα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, μέσα από γνωριμίες και συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς και να διαδώσεις το έργο και τις ιδέες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση εργασίας.

Λέων

Μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη θα γνωρίσεις νέο κόσμο, εκείνο όμως που θα «μετρήσει» περισσότερο για σένα είναι η γνωριμία σου με ένα σημαίνον άτομο που μπορεί να σταθεί δίπλα σου τόσο σαν σύντροφος, όσο και σαν συνεργάτης. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σημαντικής διάκρισης.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως παραμερίσεις τις πνευματικές αναζητήσεις σου και κινηθείς μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε μαζί με τις ευπρόσδεκτες και ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στα οικογενειακά σου, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, ίσως μάλιστα να μεταβείς κι εσύ σε έναν νέο αναβαθμισμένο χώρο. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για περιουσιακές ρυθμίσεις.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε λοιπόν αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου γνωρίζει κόσμο, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα κι ένα νέο δίκτυο. Προσπάθησε ωστόσο να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από απόψεις που δεν έχουν στόχευση και συνοχή.

Σκορπιός

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού απέναντί σου να αλλάζει άρδην τα δεδομένα, καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου κι εδώ οφείλεις να γνωρίζεις πως οι «extreme» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να προβείς σε μια ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Τοξότης

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στα εργασιακά σου κυριαρχούν οι αλλαγές και οι ανατροπές και είναι μάλλον δύσκολο να διατηρηθεί η υπάρχουσα τάξη πραγμάτων. Μπορείς πάντως κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που κανείς δεν περιμένει από σένα. Επιπλέον ενδέχεται να αλλάξεις μια θεραπεία. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» προσωπικά και κοινωνικά, αφού στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου θα βρεις εκείνα που σου… λείπουν! Είναι μάλιστα πιθανό να τιμηθείς για μια προσπάθειά σου, ενώ γενικότερα ότι κάνεις και απευθύνεται στο κοινό θα τύχει ευνοϊκής υποδοχής.

Αιγόκερως

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, αλλά δεν έχεις παρά να… ανταποδώσεις στα ίσα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξεις κάποιοι/ες, είτε στην δουλειά σου, είτε στα προσωπικά σου, συμβάλλοντας συνάμα στην σύναψη μιας μυστικής συμμαχίας. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας και διατροφής.

Υδροχόος

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού τα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να γίνουν άνω-κάτω και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Επιπλέον αναμένονται έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να κάνεις μια σημαίνουσα γνωριμία, που θα σε βοηθήσει σε πολλά. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει τα μέγιστα κι αν έχεις «άκρες», απλά χρησιμοποίησε τις!

Ιχθύες

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» εργαλείο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου τονίζει πως στο επαγγελματικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, τα όσα θα πετύχεις μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες είναι καλύτερα από εκείνα που μπορείς να κατορθώσεις μόνος/η σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε