09/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

09/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:47 Δημιουργία 09/05/19, 09:19

Κριός

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις μεν την ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα», φαίνεται ωστόσο ότι «ντοπάρεις» τον εαυτό σου για κάτι που δεν θα έχει απαραίτητα ένα ευχάριστο τέλος, οπότε ας είσαι λιγότερο ενθουσιώδης και πιο φειδωλός/η στις υποσχέσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να νιώσεις ότι «πνίγεσαι» από την πολύ φροντίδα, με συνέπεια να εφευρίσκεις διαρκώς δουλειές και καθήκοντα που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το «σεξ απήλ» σου έλκει άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή πρόκειται για «τοξικές» προσωπικότητες, που μάλλον θα θελήσουν να σε χειραγωγήσουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να εκδηλωθούν ζήλειες ή αρνητικές σκέψεις που θα την κλονίσουν, δεν θα αποκομίσεις ωστόσο κανένα όφελος, αν μπλεχτείς με όλα αυτά.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, ίσως μάλιστα να ενδώσεις «ατάκα κι επί τόπου», εκτιμώντας πως πρόκειται για κάτι εφήμερο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για μια ερωτική υπόθεση που ξεκινά «ανάλαφρα» και χωρίς δεσμεύσεις για να εξελιχθεί σε μεγάλο «κόλλημα». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου προσπαθεί να σε ελέγξει με κάθε τρόπο!

Καρκίνος

Από γνωριμίες… σκίζεις, φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κι επειδή οι προτεραιότητές σου αυτήν την περίοδο ήταν είναι και θα είναι επαγγελματικές, προτίμησε μια σχέση που πέρα από τα όποια αισθήματα υπάρχουν, βασίζεται κυρίως στην αμοιβαία παροχή υπηρεσιών, έστω κι αν κάτι τέτοιο δείχνει περισσότερο σαν… συνοικέσιο!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε πικρά συμπεράσματα για άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να ζήσεις κάτι εφήμερο μεν αλλά και πολύ δυνατόσε σεξουαλικό επίπεδο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.

Παρθένος

Σήμερα η Αφροδίτη έλκει πολλά «πλάσματα της νύχτας» αλλά και «εμμονικές» προσωπικότητες, αν λοιπόν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για μια νέα σχέση, είναι προτιμότερο να απέχεις από τις εξελίξεις. Όσον αφορά όμως την καθαρά σεξουαλική σου απόλαυση… όλα καλά! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να απολαύσεις την επαφή με το ταίρι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις και ένα κρυφό ταλέντο σου!

Ζυγός

Η Αφροδίτη απέναντί σου, πότε σε ανεβάζει «στα ουράνια» και πότε σε ρίχνει «στα Τάρταρα» Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο, μην αποθαρρυνθείς, αφού τέτοια ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τα συναισθήματα σου δεν θα ξαναβρείς εύκολα! Μάλιστα, αν είσαι μόνος/η και βρεθείς σε μια παρέα ή συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν και μένει να τις διαχειριστείς σωστά.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα είναι δεδομένο κι αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις όλη την… άνεση για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία σου, υπερτερώντας κατά κράτος των αντιζήλων σου! Ίσως μάλιστα να επιλέξεις ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και η δυναμική μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζήλειες και ανταγωνισμοί, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Τοξότης

Συγκεντρώνεις την πλήρη αποδοχή των άλλων και το «target group» σου διευρύνεται ολοένα και περισσότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σου έρθουν όλα βολικά, αφού στο περιβάλλον σου υπάρχουν άτομα, που σε ζηλεύουν και είναι ικανά να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα σε βάρος της ευτυχίας σου. Καλό είναι λοιπόν, να μην… ενημερώνεις «χαρτί και καλαμάρι» για τις κινήσεις και τις επιθυμίες σου.

Αιγόκερως

Όπως πάντα έτσι και σήμερα, το κριτήριο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί και πρέπει να είναι η χρησιμότητά τους, πέρα από συναισθηματισμούς. Αν λοιπόν κάποιος/α δείχνει απρόθυμος/η να δείξει την αγάπη ή το ενδιαφέρον του με έργα, τότε δεν έχεις παρά να τον/την προσπεράσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον/την απορρίπτεις κιόλας. Τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και αντίστροφα, οπότε δείξε έμπρακτα το πόσο νοιάζεσαι!

Υδροχόος

Από την μια πλευρά ένα πρόσωπο σου τάζει «τον ουρανό με τα’ άστρα», έχοντας όμως εμφανείς τάσεις εξάρτησης κι έναν μάλλον «βαρύ» ψυχισμό, που σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει στην συνέχεια. Από την άλλη, σου γνέφει μια πιο ανάλαφρη ή εγκεφαλική περιπέτεια, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις κι όλα αυτά διαδραματίζονται στις παρέες σου ή σε ένα ταξίδι, χωρίς όμως να είναι… σαφές, το ποιος/α θα καταλήξει με ποιόν/α!

Ιχθύες

Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο, ενώ και σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο αγγίζεις το τέλειο μέσα από αισθησιακά βιώματα. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε ένα πάθος που δεν θα μπορείς να ελέγξεις και επιπλέον θα διέπεται από μια ασάφεια προθέσεων, ικανή να σε… αποτρελάνει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε