10/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:48 Δημιουργία 10/05/19, 09:39

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί μεν να… γοητεύει τα πλήθη και να σου προσφέρει πλεονεκτήματα ως προς την αποδοχή σου, να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από όσο δείχνουν αρχικά, αφού μπορεί να παρασυρθείς σε ένα πάθος που θα σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο επιχειρεί να σε δελεάσει, χρησιμοποιώντας σαν κύριο «όπλο» κοινωνικά και επαγγελματικά οφέλη.

Ταύρος

Βλέποντας τα σημάδια μιας παρακμής, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και παρασκηνιακές ενέργειες, που ακόμη κι αν δεν σου κάνουν κάποια ζημιά σίγουρα θα σου αφήσουν μια πικρή γεύση.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί τελικά να σε οδηγήσει να προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, χωρίς μάλιστα να βρεις την αναμενόμενη ανταπόκριση. Επιπλέον, ένα ζήτημα υγείας-κούρασης ή μιας κακής ψυχολογικής κατάστασης δεν σου επιτρέπει να πιάσεις τα σεξουαλικά… στάνταρ σου, οπότε είναι προτιμότερο να «πας πάσο», αφήνοντας τα καλύτερα για αργότερα!

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να στενοχωρηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη, ίσως όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις θέματα «επί τάπητος» και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και δεν επιθυμείς να εμπλακείς σε προβληματικές καταστάσεις τότε καλό θα ήταν να… απέχεις από οτιδήποτε, ρίχνοντας το βάρος στην ενδοσκόπηση σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Λέων

Ναι μεν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο οι δικές σου προτεραιότητες είναι κατά πολύ διαφορετικές, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ούτε λόγος να γίνεται για περιπέτειες! Στην περίπτωση πάντως, που είσαι μόνος/η, κάτι φαίνεται να «ψήνεται» σε ένα ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού και τελικά μπορεί να σου… αρέσει πολύ!

Παρθένος

Με τον Άρη «κορώνα στο κεφάλι σου», μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε λοιπόν κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς, που στην παρούσα φάση δεν είναι και λίγες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προσπάθησε να… συγκρατηθείς, αφού μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί προβληματική.

Ζυγός

Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως… όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Αντί όμως να αγχώνεσαι για αυτό πιστεύοντας πως κάτι κάνεις λάθος, σκέψου μήπως έχεις δώσει πολύ… αέρα στην άλλη πλευρά, με συνέπεια να σε «καβαλήσει» ή να ποντάρει σε ενοχές που αδίκως «κουβαλάς».

Σκορπιός

Από την στιγμή που σκέφτεσαι… περισσότερο από όσο θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο να αφεθείς «στην ροή» κι αν θελήσεις να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι να υπάρξει κακός συντονισμός. Επιπλέον, καλό είναι να μην μπλέξεις τα προσωπικά με την δουλειά σου, αφού δεν θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στις πρακτικές ανάγκες της

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, μη έχοντας την δυνατότητα να… ξοδέψεις, για την ώρα θα ήταν πιο φρόνιμο να βάλεις φρένο στις επιθυμίες-απαιτήσεις σου και να περιοριστείς στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, περιμένοντας να δρέψεις τους καρπούς αυτής της πολιτικής… αύριο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του/της συντρόφου σου, που φαίνεται πως σε χρειάζεται.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια ημέρα προετοιμασίας ή διαβουλεύσεων κι αφού είσαι «άσσος» στην στρατηγική, κάνε λίγη υπομονή και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα «πέσει» στην αγκαλιά σου, σαν… ώριμο φρούτο! Αν βέβαια βιάζεσαι, τότε προσκάλεσε το στον χώρο σου, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να αποφύγεις τέτοιες κακοτοπιές, αφού ακόμη και μια «αθώα» συνεύρεση με τρίτο πρόσωπο θα προκαλέσει αναταραχή.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, τότε η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας νέας πορείας, αρκεί να μπορείς να… περιμένεις! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να εμφανιστεί ένας «πειρασμός» που θα σε βάλει σε σκέψεις κι ίσως μπεις στην διαδικασία μιας παράλληλης κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση πάντως φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής, για να μην σου βγει «ξινή» μια ερωτική επαφή.

Ιχθύες

Ο ενεργός Κρόνος πριμοδοτεί μια σχέση με πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλικιακά άτομο αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι κάποιος/α από τους δύο σας, έχει ήδη μια σχέση και το κρύβει ή «κουβαλά» πολλά απωθημένα, που θα «δείξουν» σύντομα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν παρεμβάσεις ή κριτικές από φίλους/ες αλλά και από οικεία πρόσωπα, είτε δικά σου, είτε του/της συντρόφου σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε