10/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:40 Δημιουργία 10/05/19, 11:34

Κριός

Ο Άρης στους Διδύμους, υπό το… βλέμμα του Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις, ζημιές αλλά και ατυχήματα, που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις ή τα πράγματά σου και να το… ρίξεις στην μελέτη!

Ταύρος

Ο Άρης στους Διδύμους «βλέπει» απέναντί του τον αστρικό Κρόνο και σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα «οι καλοί λογαριασμοί» είναι εκ των ων ουκ άνευ! Επιπλέον είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, ιδίως στο φυσικό και οικονομικό πεδίο κι αν τα καταφέρεις θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα, αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που δεν κατέχεις καλά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια ατονία, κάτι που θα σε αναγκάσει –και ορθά- να αναστείλεις μια σειρά από δράσεις.

Καρκίνος

Ο Άρης στους Διδύμους σε πιέζει να ασχοληθείς, θέλοντας ή μη με θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που ναι μεν θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά. Επιπλέον στα εργασιακά και τις σχέσεις σου, ακολούθησε μια συμβιβαστική πολιτική.

Λέων

Ο Άρης στους Διδύμους «συναλλάσσεται» με τον αστρικό Κρόνο και σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους σε πιέζει να διεκπεραιώσεις κοινωνικά καθήκοντα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και με τον Κρόνο να εγείρει επιπλέον θέματα στα συναισθηματικά σου, η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «σκοντάψεις» πάνω σε «ισχυρούς» που έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσένα, δεν πρέπει να δώσεις την εικόνα πως είσαι ένα «βολικό θύμα» των καταστάσεων αλλά να θέσεις και τα δικά σου όρια, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού, αφού το θέμα είναι να γίνει η δουλειά σου, έστω και… μισή!

Ζυγός

Ο Άρης στους Διδύμους σε… διάσταση με τον αστρικό Κρόνο, αναδεικνύει τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν, ενώ ανάλογη τυπικότητα θα πρέπει να επιδείξεις και σε ένα περιουσιακό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, και μην κάνεις «μαγκιές» αφού μάλλον θα τις πληρώσεις ακριβά!

Σκορπιός

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει οικονομικά διλήμματα και προβλήματα που δεν μπορούν να τύχουν μιας άμεσης αντιμετώπισης, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες γνωστών ή συγγενών. Αν πάλι προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις, χωρίς να δανειστείς χρήματα. Σε κάθε περίπτωση δε, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να κάνει τους άλλους πιο επικριτικούς απέναντί σου αλλά αν αυτό δεν γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή «φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν» δεν έχεις παρά να τα προσπεράσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις μιας νομικής υπόθεσης ή ενός συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν, καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις τόσα αδιέξοδα.

Αιγόκερως

Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε «φορτώνει» με έξτρα ευθύνες και υποχρεώσεις, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να… ξεκουραστείς με το ζόρι! Αν βέβαια σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν, δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι». Επιπλέον, η ημέρα είναι πιο κατάλληλη για να χαράξεις την στρατηγική σου, παρά για να δράσεις άμεσα.

Υδροχόος

Με τον Άρη στους Διδύμους να έχει… κομμένα τα φτερά του, εκείνο που προέχει είναι το να ασχοληθείς με κάποια σοβαρά ζητήματα, βάζοντας ένα στοπ στην ψυχαγωγία σου. Αν μάλιστα νοιώσεις «άτονος/η» και χωρίς ενέργεια, ουδείς λόγος υπάρχει να «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού σε καλό… δεν θα σου βγει! Επιπλέον, καλό είναι να «ζυγίσεις» την στάση σου απέναντι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα και θα χρειαστεί κυρίως την συμπαράστασή σου κι όχι τόσο την κριτική σου. Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον αστρικό Κρόνο μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις και αδιέξοδα στο σπίτι και την οικογένεια σου, κι αν πρόκειται για κάποιο περιουσιακό ζήτημα που φτάνει σε αδιέξοδο, προσπάθησε να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι νεωτέρας! Αν πάλι νοιώσεις πως ένας δικός σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μάλλον βρίσκεται στην… κακή ημέρα του, οπότε δικαιολόγησέ τον. Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και σε τεχνικά προβλήματα ή να ξεφορτωθείς-αποθηκεύσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε