14/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:09 Δημιουργία 14/05/19, 10:47

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε στρέφει σε οικογενειακές-περιουσιακές υποθέσεις ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς… θες δεν θες με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι από την μια πλευρά ενδέχεται να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις στην Παράδοση και να αναβιώσεις παλιές καλές στιγμές. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα να έχεις δίπλα σου και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σε στηρίξουν και θα τα στηρίξεις. Παράλληλα βέβαια, ένα προσωπικό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Επιπλέον, ίσως επανεμφανιστεί ένα παλιό θέμα υγείας, από την άλλη πλευρά όμως, ο Χείρωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε μυήσει σε μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική, που είναι και η απάντηση στο πρόβλημά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με αφορμή κι αιτία ένα εργασιακό θέμα. Επιπλέον, θα βρεις μια λειτουργική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, κι ίσως το πιο ιδανικό για την περίσταση θα ήταν το να συμμετάσχεις σε ένα reunion, αφού εκεί θα έχεις σίγουρα και τα… τυχερά σου!

Καρκίνος

Ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Λέων

Με την Σελήνη στην Παρθένο οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν διαρκώς και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά, ώστε να μην κάνεις περιττές αγορές, την στιγμή που θα μπορούσες να αποταμιεύσεις και κάτι. Παράλληλα με τον Χείρωνα στον 9ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, που άπτεται των περιουσιακών σου ή σχετίζεται με κάποιον/α συγγενή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει σε εγρήγορση, αφού πρόκειται να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, σίγουρα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις το πρακτικό πνεύμα σου, «βάζοντας τα γυαλιά» σε κάθε λογής «ειδικούς». Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν είναι σκόπιμο να είσαι τόσο «ψείρας» στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, αφού έχεις να λαμβάνεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις την δεύτερη ευκαιρία σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν «τράβηξε».

Ζυγός

Ο Χείρωνας απέναντί σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς τα… απωθημένα σου ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις την διατροφή σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την «συμφεροντολογική» στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά χρήσιμη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια συλλογικότητα. Παράλληλα ο Χείρωνας στον 6οηλιακό οίκο σου σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό αλλά και να στοχεύσεις στην επανασύνδεσή σου με μια παλιά και καλή πελατεία. Επιπλέον είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές συνταγές και θεραπείες.

Τοξότης

Με την Σελήνη στην Παρθένο να αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και «τριβές» με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα σε ικανοποιήσει. Παράλληλα φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που σε κάνει επιρρεπή σε παραχωρήσεις παντός είδους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να γίνει το «όχημά» σου προς την προσωπική σου… ευτυχία!

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενδέχεται μάλιστα να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να «χαθείς» σε όμορφες αναμνήσεις. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις αφετηρίες μιας υπόθεσης, που σε κατατρέχει αλλά και να δρομολογήσεις την προσωπική… αποκατάστασή σου! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό.

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα ή παροχές, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια στο τέλος της ημέρας να βρεθείς «στα ίσα σου». Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Χείρωνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ευαισθησίες σου για να πετύχει μια εκδούλευση.

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου, ότι κι αν «στραβώσει» όμως, στην πορεία θα φτιάξει. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης, ίσως μάλιστα μια υπόθεσή που «κρατάει» από παλιά να βρει πλέον τον δρόμο της. Επιπλέον είναι πιθανό να «ξεθάψεις» και κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε