15/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

15/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:40 Δημιουργία 15/05/19, 09:31

Κριός

Επικοινωνιακά «το ‘χεις» κι αν είσαι μόνος/η και ταξιδέψεις ή εξέλθεις, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα ανταποκριθεί… γρήγορα και άμεσα στις επιθυμίες σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να έρθεις πολύ… κοντά με το ταίρι σου μέσα από μια ανάλογη διαδικασία, σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε ώστε τα φλερτ με τρίτα πρόσωπα να μείνουν στα πλαίσια μιας… άσκησης φαντασίας και μόνον!

Ταύρος

Σήμερα δείχνεις το καλό σου πρόσωπο, κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να «κλέψεις» τις εντυπώσεις και να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να προχωρήσει μια κρυφή κατάσταση ή ένας έρωτας που δεν μπορούσε να δημοσιοποιηθεί, τώρα όμως όλα είναι οκ! Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να παίρνεις και υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν γι’ αυτό «κράτα μικρό καλάθι».

Δίδυμοι

Έστω και στα… τελευταία του, ο Άρης στο ζώδιό σου, «δεν κρατιέται» κι αν «κυκλοφορήσεις» ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι βέβαιο πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιπλέον, η τάση σου για περιπέτεια ενισχύεται κάνοντάς σε πιο επιρρεπή σε πρόσωπα που διακρίνονται για τα «φλογερά» αισθήματά τους, χωρίς όμως να αποπνέουν εμπιστοσύνη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, λίγο απέχεις από την απιστία!

Καρκίνος

Έχεις κάθε δικαίωμα να επιδιώκεις την εχεμύθεια στις σχέσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα… πάντα αρκεί να μην φαίνονται! Σε κάθε περίπτωση πάντως το «σεξ απήλ» σου είναι ακαταμάχητο και με την βοήθεια της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να βιώσεις μια κατάσταση «στα άκρα»! Υπάρχουν ωστόσο και τα χειρότερα, όταν δηλαδή αρχίσουν να «βαράνε» τα… όργανα της ζήλειας!

Λέων

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να διεγείρουν πάθη και επιθυμίες, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με μια συντροφιά ικανή να καλύψει συναισθηματικά αλλά και σεξουαλικά. Ωστόσο, μέχρι του να υπάρξει κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, υπάρχει μια κάποια απόσταση και για να φτάσεις στο ποθούμενο θα χρειαστεί να περάσεις από την «βάσανο» των αντιζηλιών και των διεκδικήσεων, αντιμετωπίζοντας και κάποιες «πονηρές» πρακτικές!

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να «κυριαρχηθείς» από τάσεις ή ανάγκες, που δεν καλύπτονται σε μια «φλατ» σχέση, ωστόσο αυτή η αναζήτηση του πάθους μπορεί να αποδώσει καρπούς, μόνον αν λειτουργήσεις με βάση την διαίσθηση ή το ένστικτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να «κακοπέσεις» και να «χρησιμοποιηθείς» από άτομα που έχουν τα απωθημένα τους και ψάχνουν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης σου επιτρέπουν να ελπίζεις στο καλύτερο, ίσως μάλιστα να εισπράξεις την «παθιασμένη» αγάπη και την αποδοχή κάποιου/ας, μην βάζεις όμως στο μυαλό σου θέματα… μονιμοποίησης! Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα εξαιρετικά θερμό μήνυμα, είτε διαδικτυακά, είτε διά ζώσης, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν αποκλείεται να γίνει ένα «φάουλ» είτε από το ταίρι σου, είτε από σένα!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε ωθούν να ζήσεις το «εδώ και τώρα», ότι κι αν κάνεις μπορεί να «πιάσει» και τα όνειρα για το «αύριο» βεβαίως επιτρέπονται αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν αποκλείεται να βρεθείς με κάποιον/α που έχει ήδη μια άλλη σχέση, με συνέπεια να… μπλέξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «λουστείς» τα ανάλογα και μάλιστα με την συμμετοχή ενός ατόμου που θεωρούσες πολύ… έμπιστο.

Τοξότης

Τα όσα συμβαίνουν «στο παρά πέντε» στην προσωπική σου ζωή δεν είναι ούτε συνηθισμένα, ούτε απλά κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ελπίζεις βάσιμα σε μια δυνατή σχέση, έστω και της μιας βραδιάς. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διακόψεις, ύστερα από μια κρίση, που θα ξεσπάσει. Σε κάθε περίπτωση από πλευράς σου φρόντισε να είσαι «σωστός/η», αποφεύγοντας να κατεβάσεις το επίπεδό σου με πράξεις που δεν τιμούν κανέναν.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια ερωτική περιπέτεια στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που συνδέεται με αυτήν, φαίνεται μάλιστα πως το πράγμα έχει και συνέχεια. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα θέλγητρά σου για να «τραβήξεις» κοινό και πελατεία! Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να «αποδείξεις» τον έρωτά σου με παραχωρήσεις που κρίνονται ως υπερβολικές.

Υδροχόος

Γύρω σου κυκλοφορούν πολλού «πειρασμοί», είναι ωστόσο αμφίβολο το κατά πόσο μια γνωριμία σου μπορεί να «σταθεί» ως μια «φυσιολογική» σχέση. Εξ άλλου, το «κτυπάω και φεύγω» είναι για σένα η πιο ρεαλιστική επιλογή αυτής της περιόδου, και είναι άτοπο το να δεσμευτείς για οτιδήποτε. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως διαταραχθεί από μια κακώς εννοούμενη αίσθηση ανεξαρτησίας.

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να επανέλθουν οι… αγκαλιές και το καλό κλίμα! Αν πάλι είσαι μόνος/ή και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα έχεις καλύτερες πιθανότητες «εντός των τειχών», αφού εκεί… έξω μπορεί να «βολοδέρνεις» άσκοπα σε ένα ραντεβού ή να μην μπορέσεις εσύ να πας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε