15/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:39 Δημιουργία 15/05/19, 10:34

Κριός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο», αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας απάτης! Μπορεί ακόμη να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας. Παράλληλα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη να «βάζει φωτιά» στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μια σειρά από ευχάριστες και ενδιαφέρουσες δράσεις, όπου το ερωτικό στοιχείο θα είναι διάχυτο, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος.

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα και σε κάνει να ονειροβατείς… ελαφρώς, ίσως μάλιστα να αφαιρεθείς και να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Μπορείς ωστόσο να στοχεύσεις σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει ένα σεξ απήλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού ίσως και να πέσεις θύμα μιας έντονης παρενόχλησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στα οικονομικά σου θα βγεις κερδισμένος/η.

Δίδυμοι

Ένας «εναλλακτικός» Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τις πιέσεις και τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο! Επιπλέον, σε καλεί να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή να καταπιαστείς με μια τέχνη. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή οδηγούνται στα άκρα, παρά την αίσθηση σου όμως, πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ότι κι αν συμβεί δεν θα είναι αμετάκλητο, θα σου δώσει όμως την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα όριά σου.

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ταύρο γίνεται πιο… αγαθός, με συνέπεια να γίνεις κι εσύ πιο επιρρεπής σε εξαπατήσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό κίνητρο. Παράλληλα, οι απωθημένες επιθυμίες σου «κλέβουν την παράσταση» και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ «παράδεισου» και «κόλασης» είναι… ασαφή, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά ζητήματα! Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα.

Λέων

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε βάζει να κυνηγάς «χίμαιρες», ενώ είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι, όσο δε για τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, μάλλον είναι εκείνες που θα σε αναδείξουν! Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα προκύψουν πάθη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και πριν μπεις στην διαδικασία να βοηθήσεις, σκέψου μήπως… μπλέξεις κι εσύ σε αυτά!

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ταύρο έχει… τσίμπλες στα μάτια, κάνοντάς σε επιρρεπή σε λάθη και αβλεψίες, ενώ είναι σκόπιμο να μην εμπιστευτείς κάποιον/α που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε ενθαρρύνει στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δοθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει ή σε ένα άτομο που σε στηρίζει, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό! Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πολύ πιο έντονος, με όλα τα συν και τα πλην που έχει κάτι τέτοιο.

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Ταύρο σου εμφανίζει μια «πολλά υποσχόμενη» οικονομική προοπτική αλλά στην καλύτερη περίπτωση δεν θα «σου κάτσει», ενώ στην χειρότερη θα δεις το «τυράκι» αλλά όχι την «φάκα»! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές αλλά μπορεί να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει», ενώ, ένα ταξίδι ή μια έξοδος μπορεί να εξελιχθούν «συναρπαστικά», αφού όταν έχεις το κατάλληλο κίνητρο η συνήθης μετριοπάθειά σου… πάει περίπατο και όλα γίνονται!

Σκορπιός

Με την «χορηγία» του Ποσειδώνα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου, από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά. δεν πρέπει ωστόσο να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις… όλα σου τα απωθημένα!

Τοξότης

Σήμερα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… μπόλικα λάθη ή ψεματάκια! Επιπλέον, υπό την «επίβλεψη» του Ποσειδώνα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε έναν σκοπό και είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά ασκώντας την προσωπική σου γοητεία, από την άλλη πλευρά όμως θα κληθείς να πάρεις θέση σε μια προσωπική υπόθεση που χαρακτηρίζεται από… μίση πάθη και αντιζηλίες!

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ταύρο ανοίγει νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση, όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις και ψέματα. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, αφού με την λογική δεν θα βγάλεις άκρη! Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι όχι βέβαια… κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο γίνεται πιο… καλλιτέχνης και σε καλεί να αναμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ πρόσεξε ποιους/ες βάζεις στον χώρο σου, αφού δεν έχουν όλοι/ες τις… καλύτερες προθέσεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα φορτισμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, ούτε όμως και να «τα βάψεις μαύρα»!

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον Ταύρο να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, δεν θες και πολύ για να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για… καλό! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο «φανατισμένο/η» σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς απόλυτα αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες με τους υπόλοιπους!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε