16/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

16/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:38 Δημιουργία 16/05/19, 09:34

Κριός

Η ημέρα έχει έναν… σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν ή παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ανατρέποντας τις σταθερές σου. Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας ακραίας αντιζηλίας, από εκείνες στις οποίες δεν χωρά καμία λογική! Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε το έργο σου θα είναι πολύ πιο εύκολο

Ταύρος

Κατακλύζεσαι από πρωτόγνωρα συναισθήματα κι επειδή η λογική σου έρχεται… δεύτερη, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, η οποία παρά τους «κινδύνους» που κρύβει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν παύει να είναι… μοναδική! Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου, αφού ναι μεν σε συζητούν αλλά όχι πάντα με αγαθές προθέσεις.

Δίδυμοι

Όσο κι αν θες να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση για ένα προσωπικό σου ζήτημα, φαίνεται πως το σύμπαν έχει… άλλη άποψη κι αν τελικά το κάνεις, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι βιάστηκες. Ας αναμείνεις λοιπόν «στο ακουστικό σου» μέχρι νεωτέρας, χωρίς ωστόσο να χάσεις το πλεονέκτημα της καλής προαίρεσης των άλλων απέναντί σου, αφού σε κάθε περίπτωση μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Άρης μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο… απ’ όλα δηλαδή κι αν συμβεί αυτό είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην πράξη. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση ανάλογων προδιαγραφών! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ενδέχεται να την διαταράξουν.

Λέων

Αν και η Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο «οίκο» σου τονώνει την αυτοπεποίθησή σου, με τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις στην πλάτη σου είναι εξαιρετικά αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις τελικά να «κλέψεις» χρόνο για τις προσωπικές υποθέσεις σου. Αν όμως είσαι μόνος/η και υπάρξει κάποια ερωτική επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, αφού η υγεία σου δεν είναι πλέον και στα καλύτερά της!

Παρθένος

Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι εύχεσαι, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν «δεν σε παίρνει» μην προχωρήσεις. Να… φοβάσαι μάλιστα εκείνον/η που σου τάζει τα περισσότερα, αφού με τα λόγια «κτίζεις ανώγια και κατώγια»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την «δέσεις» περισσότερο, θέτοντας έναν κοινό στόχο.

Ζυγός

Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, χωρίς να πολυσκεφτείς τις συνέπειες. Και βέβαια, καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να… ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος; Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεις ότι δημιουργούνται προστριβές, απομακρύνσου μέχρι να περάσει η μπόρα.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη απέναντί σου μπαίνεις πλέον σε μια φάση ευχάριστης αναζήτησης και σε κατακλύζουν ζωηρές επιθυμίες, το ευτύχημα μάλιστα είναι ότι θα βρεις ανταπόκριση και μάλιστα… μεγαλύτερη από αυτήν που υπολόγιζες, με συνέπεια να βρεθείς σε δίλημμα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να «ζυγίσεις» τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η από τα ερωτικά παιχνίδια.

Τοξότης

Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το… χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» και σε άλλα «μέτωπα», μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτή, όποιο πρόσχημα κι αν… εφεύρεις!

Αιγόκερως

Με τον Άρη απέναντί σου και την Αφροδίτη στον «οίκο» των ερώτων σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο θα… κάνεις πάταγο, το θέμα όμως είναι αν τελικά αν θέλεις και μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάποιες ερωτικές-σεξουαλικές «κρούσεις», που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια του… fair play! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι είναι εύκολο να προκύψουν «παρεξηγήσεις».

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό «οίκο» σου, ευνοεί κυρίως καταστάσεις «οικογενειακού» τύπου κι από αυτήν την άποψη δεν σε συμφέρει πλέον να χάνεις χρόνο σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού θα… βαρεθείς! Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του να «αλιεύσεις» ερωτικό παρτενέρ μέσα από τον χώρο της εργασίας σου αλλά σε κάθε περίπτωση φρόντισε να λάβεις όλα τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας για να μην… τρέχεις μετά!

Ιχθύες

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι εύκολο πλέον να παρασυρθείς από ορμές και επιθυμίες, που θα βρουν μεν τον «στόχο» τους αλλά όχι χωρίς να περάσεις πρώτα από την διαδικασία μιας έντονης διεκδίκησης. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει μια αστάθεια στην σεξουαλική απόδοσή σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάνε πως… δεν είδες και δεν άκουσες, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε