16/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:31 Δημιουργία 16/05/19, 10:26

Κριός

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7 ο Άρης στον Καρκίνο θα φέρει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, φρόντισε λοιπόν «να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά». Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις έδρα, για λόγους «ανωτέρας βίας» ή στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στους άλλους, αφού η δική τους στάση είναι εκείνη που θα κρίνει το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε πολλά επίπεδα. Στο όνομα της ενότητας λοιπόν, φέρσου πιο… δημοκρατικά, επιδεικνύοντας συγχρόνως μεγαλύτερη ανοχή στα καπρίτσια τους.

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο σου εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να εντείνεις τις δράσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στον ενθουσιασμό σου… σκοντάψεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και σε πρώτη φάση μπορεί να «ξεβολευτείς» αλλά δεν έχεις παρά να κάνεις υπομονή, αφού σύντομα θα επανέλθουν όλα στην θέση τους. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για το κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει «τραμπαλίσματα» στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν συχνά αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Λειτουργώντας όμως υπό πίεση θα πετύχεις τελικά τους στόχους σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και αναμένεται ένα πλήθος επαφών, ιδίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αφού τα «πάρε- δώσε» με αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν τον πρώτο λόγο, με τις χαρές και τις… πίκρες να εναλλάσσονται αλλά εσύ κράτα μόνον τα θετικά.

Καρκίνος

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις και βέβαια δεν ωφελεί να «κρύβεσαι» ή να παίζεις μονίμως άμυνα. Αντίθετα η ενεργοποίησή σου θα σε οδηγήσει στην άμεση επίτευξη ενός δύσκολου στόχου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις εντάσεις που θα προκύψουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου και τελικά εκείνο που δείχνει πιο δύσκολο απ’ όλα σήμερα είναι το να… ιδιωτεύσεις!

Λέων

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο αναμοχλεύει κρυφές έχθρες ή συνωμοσίες σε βάρος σου, που καλείσαι να αποκαλύψεις πριν πάθεις κάποια μεγάλη «ζημιά». Πρόσεξε βέβαια μήπως «ξεμπροστιαστείς» κι εσύ, στα μάτια των δικών σου! Επιπλέον, θα είσαι πιο επιρρεπής σε οξείς πόνους, με μικρή όμως διάρκεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνική σου ζωή και αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σου «τσιγκλήσουν» το ενδιαφέρον, έστω και με… κουτσομπολιά! Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι με παρέα αλλά και να αποκτήσεις νέα ρούχα ή αξεσουάρ.

Παρθένος

Από σήμερα μέχρι και τις 1/7, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο «βάζει φωτιά» στις φιλικές σχέσεις σου, φέρνοντας μεν νέες αλλά και διακόπτοντας άλλες τρέχουσες, αφού όπως θα διαπιστώσεις κάποιος/α αυθαιρετεί σε βάρος σου ή συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό προς το πρόσωπό σου. «Παίζει» ακόμη η κοινωνικοπολιτική στράτευσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς μέσω… άλλων, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες».

Ζυγός

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σε θέλει πιο αγωνιστικό/η, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις πράγματα σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Κι όλη αυτή η «φούρια», που θα προκύψει θα έχει ως τελική συνέπεια το να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα «σέρνονταν». Παράλληλα, με την Σελήνη στο ζώδιό σουκαλείσαι να αναδείξεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα εκεί όπου χρειάζονται διαπραγματεύσεις, από την άλλη πλευρά όμως τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα ταλαιπωρήσουν τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα.

Σκορπιός

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την τάση σου για… αυτοδικία, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους και ιδιαίτερα με γείτονες ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή στο «μυστικό μέρος σου». Καλό είναι λοιπόν να «κλέψεις» χρόνο από τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ιδιαίτερα αν νοιώσεις κουρασμένος/η ή «άδειος/α» από ενέργεια.

Τοξότης

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει έντονα οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή «ήττες», που θα σε φέρουν προσωρινά σε δύσκολη θέση, τελικά όμως φαίνεται ότι ένα ρίσκο που θα πάρεις ακολουθώντας το ένστικτό σου, θα σε δικαιώσει. Πρόσεξε βέβαια και τα «αρπακτικά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις διαμεσολαβητικό ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις ανεβάζοντας και την αξία των δικών σου «μετοχών»

Αιγόκερως

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις αρκετές φορές την πολιτική σου. Σε κάθε περίπτωση όμως ευνοούνται μόνον οι βραχυχρόνιες συμμαχίες «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κοινωνικό εγχείρημα ή την καριέρα σου. ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις πρόσβαση και σε κάποια «υψηλά κλιμάκια», οφείλεις ωστόσο να λάβεις υπόψη σου τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων.

Υδροχόος

Αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, καλό είναι όμως να μην αυθαιρετήσεις, παραβιάζοντας την δεοντολογία, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού κινδυνεύεις από υπερκόπωση, ενώ φαίνεται να προκύπτουν σχετικά επείγουσες καταστάσεις στην υγεία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό δρομολογεί περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, με τις ειδήσεις και τις πληροφορίες να… πηγαινοέρχονται ασταμάτητα!

Ιχθύες

Από σήμερα και μέχρι τις 1/7, ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα οξύ θέμα με αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αλλάζει τις ισορροπίες στα οικονομικά σου, βάζοντας στο «κάδρο» ρυθμίσεις και συμφωνίες, που μπορούν να σου προσφέρουν «ανάσες», ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση. Αν όμως είσαι άτυχος/η, τότε θα χρειαστεί να καλύψεις έξοδα… άλλων!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε