17/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

17/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:47 Δημιουργία 17/05/19, 09:33

Κριός

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου, αν είσαι μόνος/η, υπάρχει χρόνος και για… ερωτοτροπίες, χωρίς ωστόσο να «κάτσει η μπίλια» κάπου συγκεκριμένα, ας μην θεωρήσεις λοιπόν κάτι ως τελειωτικό ή δεδομένο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, και μάλιστα «κολλητή» το πιθανότερο είναι να προκύψει θέμα, ίσως μάλιστα κάποιος/α στο οικογενειακό σου περιβάλλον να «βάλει φιτιλιές» στα προσωπικά σου

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην» κι ένα ταίρι, που σε καλύπτει σε πολλά, πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές» και τελικά αντί να βοηθάς, να περιπλέκεις τα πράγματα. Αφέσου λοιπόν σε όσα σου προσφέρονται αλλά κυρίως κάνε πέρα γνωστούς ή συγγενείς, που με τις κριτικές τους βάζουν προβλήματα που δεν υφίστανται.

Δίδυμοι

Αν και για την ώρα πολλά διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται μάλιστα ότι τα νοητικά «παιχνίδια» μαζί του συνδυάζονται με έξτρα ερωτικές απολαύσεις και δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε διεγείρει πέραν του συνηθισμένου. Αν πάλι είσαι .ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα καλά της μονιμότητας!

Καρκίνος

Το να είσαι το «αντικείμενο του πόθου» μεταξύ διαφόρων διεκδικητών είναι βέβαια κάτι κολακευτικό, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συνδυαστεί και με καταστάσεις ή πρακτικές, που έχουν πολλά… κενά στην ηθική τους! Επιπλέον, ενδέχεται να δημιουργηθεί «ζήτημα» με έναν φίλο ή μια φίλη, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν επιθυμείς να την διαταράξεις.

Λέων

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου, ίσως όμως τελικά να είναι πολύ πιο… ξεκούραστο και βολικό το να αφεθείς στα όσα συμβαίνουν, αφήνοντας τους άλλους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα»! Ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί «στο πιάτο» ένα πρόσωπο, αν όμως υπάρξουν ερωτικές περιπτύξεις, φρόντισε να τηρήσεις όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Παρθένος

Όσο κι αν θες να διατηρήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αυτές τις ημέρες θα σου είναι κάπως δύσκολο, αφού ακόμη κι αν εσύ κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να «καταπραΰνεις τα πνεύματα», δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους. Ίσως μάλιστα να απογοητευτείς από την στάση ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς ή να δεχθείς μια σκληρή κριτική, που θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου.

Ζυγός

Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι… πολύ περισσότερο, αφού βέβαια πρώτα ολοκληρωθούν οι εργασίες! Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου βέβαια, είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις, είτε αυτό έχει να κάνει με μια δική σου συμπεριφορά, είτε με αντιδράσεις των άλλων απέναντί σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η απόλαυση που θα αποκομίσεις σε περίπτωση «νίκης αξίζει κι ένα ρίσκο παραπάνω!

Σκορπιός

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους δογματικές πεποιθήσεις, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην αγάπη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ας είσαι λιγότερο αυστηρός/η απέναντι σε συμπεριφορές που κινούνται «εκτός ορίων»!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα συμπαθή και εξυπηρετικά κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, αξίζει να προσπαθήσεις, αφού βέβαια πρώτα γίνουν οι δουλειές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, αφού τα προβλήματα «τρέχουν» και μια από κοινού αντιμετώπιση θα είναι ότι το καλύτερο.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κι αν πραγματικά επιθυμείς να «φτιάξεις» την ζωή σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο, ξέροντας ότι η σχέση σας θα «δεθεί» μέσα από χαρές και λύπες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, την ίδια στιγμή που εσύ αποκρούεις προτάσεις, το ταίρι σου μπορεί να έχει… άλλα κατά νου, γι’ αυτό μην του δίνεις και πολύ αέρα!

Υδροχόος

Σήμερα φαίνεται να προηγούνται εργασιακά και οικογενειακά ζητήματα, οπότε το πιθανότερο είναι να μην σου περισσέψει και πολύς χρόνος για τα προσωπικά σου. Μάλιστα, ακόμη και κάποιες «σημαίνουσες» γνωριμίες που θα κάνεις αναφέρονται κυρίως στην προβολή του έργου σου κι είναι πρόωρο να πάρουν μια άλλη διάσταση, έστω κι αν αντιληφθείς ότι από την άλλη πλευρά είναι έκδηλη μια τέτοια «πονηρή» πρόθεση.

Ιχθύες

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου ανεβοκατεβάζει την libido σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται τόσο «ένδοξες», όσο και… τζούφιες στιγμές! Το πρόβλημα βέβαια είναι το τι θα κάνεις αν πάθεις «αφλογιστία» με μια νέα γνωριμία κι εδώ η απάντηση είναι το να δώσεις προτεραιότητα στον αισθησιασμό και όχι στο σεξ. Επιπλέον είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα, ανάμεσα στο… νέο και το παλιό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε