17/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:46 Δημιουργία 17/05/19, 10:40

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα και μια ταυτόχρονη στέρηση αγαθών, οπότε… κάνε κράττει! Ακόμη, ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις, αφού όσο καλά κι αν το ψάξεις, οι συνθήκες δεν είναι ώριμες. Επιπλέον, δεν είναι καλή μέρα για να ζητήσεις χάρη από το αφεντικό σου, ενώ ένα πρόσωπο που του… χρωστάς χάρη θα σου ζητήσει οικονομική βοήθεια κι εδώ δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σου ανοίγει ένα νέο οικογενειακό «μέτωπο».

Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει λογικό/η, και σχετικά συντηρητικό/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα «πέσεις σε τοίχο». Ίσως μάλιστα να προκύψουν και τεχνικά θέματα που θα σε πάνε πίσω κι εδώ όλα θα κριθούν από τον βαθμό της προνοητικότητάς σου. Επιπλέον οφείλεις να περιορίσεις προς το παρόν τις υψηλές φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας να καλύψεις τα όποια κενά σου, αυτός εξ άλλου είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» ένα ασφαλές και σταθερό μέλλον. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε φέρνει στο… αμήν με συγγενείς και γείτονες που «κλαίγονται»!

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να μειώσει την εξωστρέφειά σου, ίσως όμως να χρειάζεσαι πραγματικά κάτι τέτοιο ύστερα από μια περίοδο δράσης, που χαρακτηρίστηκε από σημαντικές «νίκες» αλλά και… βαριές ήττες! Μια «στάση» λοιπόν κι ένας διδακτικός απολογισμός θα σου κάνουν καλό από πολλές απόψεις, ενώ φαίνεται πως έφτασε η ώρα και η στιγμή για να περιορίσεις και κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες, πριν κτυπήσει το… καμπανάκι στην υγεία σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, «εδώ και τώρα».

Καρκίνος

Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου, εισπράττοντας μόνον ένα… φιλικό κτύπημα στην πλάτη! Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να «βάλεις στον πάγο» φιλίες ή συνεργασίες που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σου να θυμάσαι πως τα θεμέλια μιας νίκης μπαίνουν από την καλή άμυνα κι αν δεν έχεις εξασφαλισμένα τα νώτα σου μπορεί να… φας πολλά γκολ!

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου βάζει στο.. ζύγι τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου κι εσύ οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, αφού κάποιος/α σε μια θέση-κλειδί δεν κάνει καλά την δουλειά του! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί «να έχεις μάτια και στην πλάτη»!

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, κάτι βέβαια που εναρμονίζεται με τις δικές σου προτεραιότητες, οπότε «το ‘χεις»! Ωστόσο, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή. Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και από ένα συναισθηματικό ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί αναταραχή στις φιλίες σου.

Ζυγός

Με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να βάζει σε δοκιμασία τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων κενών σου και βέβαια δεν έχει νόημα να «ξανοιχτείς» σε αγορές, αφού έτσι κι αλλιώς θα αποδειχθούν μέτριες ή κακές επιλογές. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος ή την στάση ενός οικείου σου, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να βασίζεσαι. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις δράση, έχοντας βέβαια εξασφαλισμένες κάποιες «πλάτες».

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στις συνεργασίες σου αλλά ούτε και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στις δουλειές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στις διαπροσωπικές σχέσεις σου το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι ένας συμβιβασμός, που σου «κόβει» τον ενθουσιασμό. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να την «παγώσεις» μέχρι νεωτέρας! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει γκρίνιες στο συγγενικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει κατά τι τις εργασιακές σου σχέσεις και οι… αγγαρείες είναι στο πρόγραμμα, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προσδοκώντας μάλιστα κάποια άμεσα έσοδα, αφού αυτά μάλλον θα αργήσουν να έρθουν. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και λεπτομέρειες που χρήζουν διερεύνησης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο, σε ωθεί να τα… δώσεις όλα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ!

Αιγόκερως

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις κάποιων που σου «το παίζουν κολλητοί», τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα προσωπικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να «τα σπάσεις» και με έναν συνεργάτη σου.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά για το σπίτι, ωστόσο θα σου δώσει και την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή στην παρούσα φάση φαντάζουν ως πολυτέλεια. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οφείλεις ωστόσο να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, ακολουθώντας αν χρειαστεί ένα πιο λιτό πρόγραμμα και πιο αργούς ρυθμούς. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια στομαχική διαταραχή.

Ιχθύες

Πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Αν πάλι προκύψει θέμα με κάποιον/α συγγενή σου, το σοφότερο θα ήταν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει σκαμπανεβάσματα τόσο στην διάθεσή σου, όσο και στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε