20/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

20/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:51 Δημιουργία 20/05/19, 09:42

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, τότε το σύμπαν σου υπόσχεται τα καλύτερα αν «κυκλοφορήσεις» η ταξιδέψεις, αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της κοινωνικής ζωής και δεν θα… χάσεις! Ακόμη μπορεί να έχεις μια ερωτική συνομιλία ή έστω μια πρώτη επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δικαιούσαι μεν να «παίξεις», χωρίς όμως να δώσεις περαιτέρω δικαιώματα ή… ελπίδες σε κάποιον/α!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως μια κατάσταση που είχες ονειρευτεί κάποτε, βαδίζει «ετεροχρονισμένα» προς την εκπλήρωση της, αφού το σύμπαν «ακούει» μεν αλλά έχει τους… δικούς του ρυθμούς! Καλοδέξου πάντως την ευκαιρία που σου δίνεται και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να χαρείς με το ταίρι σου την ιδιωτική ζωή σας, μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο Δίας απέναντί σου σε βοηθούν να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία και την εξυπνάδα σου, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ή δεν επιδιώκεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να βρεθείς σε θέση αμηχανίας, ένεκα της στενής «πολιορκίας», που θα σου γίνει και μάλιστα με… αθέμιτο τρόπο! Επιπλέον μην εμπιστεύεσαι τους «καλοθελητές».

Καρκίνος

Ένας φίλος ή μια φίλη, φαίνεται να σου ζητά επιπλέον πράγματα, μπορεί όμως να είσαι κι εσύ που τρέφεις ανάλογα συναισθήματα. Έτσι το «μπλέξιμο» βρίσκεται προ των πυλών, αν όμως προχωρήσεις στα… περαιτέρω, μην θεωρήσεις πως πρόκειται για κάτι με διάρκεια. Επιπλέον, κάτι ερωτικό «παίζει» στον χώρο της εργασίας σου, με όλα να συνηγορούν σε μια όμορφη περιπέτεια, χωρίς όμως εγγυήσεις σταθερότητας.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή, ίσως μάλιστα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως…. φιλική! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να διαχειριστείς κρυφούς ανταγωνισμούς και υπονομεύσεις που πηγάζουν μέσα από το περιβάλλον των «αυλικών» σου, ίσως μάλιστα τα πράγματα τραβήξουν στα άκρα!

Παρθένος

Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο να «ξεκλειδώσεις» μια καρδιά, το να θες όμως να κτυπά μόνον για σένα, κρίνεται ως μια… υπερβολική απαίτηση, από την στιγμή που το ερωτικό παιχνίδι είναι ανοικτό και οι όρκοι δεν είναι διόλου… δεσμευτικοί!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Φαίνεται μάλιστα ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα… δέοντα σχόλια και κουτσομπολιά! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, χωρίς ωστόσο να δώσεις δικαιώματα για γκρίνιες.

Σκορπιός

Σήμερα κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και βέβαια, αν ενδιαφέρεσαι να «κάνεις το κομμάτι σου» ή μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω, τίποτα δεν αποκλείεται. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου ζηλεύει, τότε… μην το πάρεις μαζί σου!

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε έναν ζωηρόχρωμο τρόπο ζωής συνυφασμένο με συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και μια αστάθεια, που μπορεί να γίνει… παρεξηγήσιμη αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «τρελάνεις» κόσμο με τα καμώματα σου και μένει να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, κατακτώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως

Με τον Άρη απέναντί σου το κλίμα γίνεται αρκετά ερωτικό και τα φλερτ… δίνουν και παίρνουν, το πιθανότερο ωστόσο είναι να υπάρξει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα στις σχέσεις σου με συνέπεια να μην ξέρεις από… που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Καλό είναι πάντως, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο και κυρίως να μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν.

Υδροχόος

Σήμερα θα γίνεις είτε ο αποδέκτης, είτε ο… αποστολέας πολλών ερωτικών σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε ίχνος διακριτικότητας, κάτι που μπορεί να είναι από χαριτωμένο έως άκρως ενοχλητικό! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην φέρεις το ταίρι σου σε δύσκολη θέση, επιλέγοντας να «παίξεις» μόνον μαζί του, σε μια όμορφη «φωλίτσα»!

Ιχθύες

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου διεγείρει πάθη και επιθυμίες, που είναι δύσκολο να… κατευναστούν κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, το πιθανότερο είναι να βιώσεις κάτι ιδιαίτερο και έντονο σε μια ερωτική «συνομιλία». Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δείξε ένθερμα το ενδιαφέρον σου, αφού αν παραμελήσεις το ταίρι σου ή σε παραμελήσει θα υπάρξουν νεύρα και εντάσεις, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε