20/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:34 Δημιουργία 20/05/19, 10:25

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την προώθηση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, ένας ξένος ή μια ξένη τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν… πάει, καλό είναι όμως να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που μάλλον θα συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Επιπλέον ενδέχεται να αναζωπυρωθεί μια παλιά έχθρα, ύστερα από τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως τα οικονομικά σου Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για το πάθος και την προσήλωσή τους σε έναν στόχο, ίσως όμως και να βρεις απέναντί σου κάποιους/ες άλλους/ες με ανάλογο ζήλο. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο που σε βλέπει κι… αλλιώς, χωρίς ωστόσο να σε δεσμεύει αυτό! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποια «πισωγυρίσματα».

Λέων

Με την Σελήνη στον Τοξότη οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα παιχνίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία των παιδιών σου. Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Καρκίνο οφείλεις να ρίξεις μια… ματιά και στα παρασκήνια, αφού μια παλιά «βεντέτα» είναι έτοιμη να αναζωπυρωθεί! Επιπλέον, φαίνεται πως η λογική σου υποχωρεί υπέρ ενός άκρατου υποκειμενισμού ή μιας μάλλον δεισιδαιμονικής αντίληψης που δεν βοηθά τα πράγματα.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Τοξότη ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «χάι» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης ή από τα πολλά «σούρτα-φέρτα». Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να ανακύψει και μια οικονομική διαφωνία που θα τα κάνει όλα «μαντάρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια η παροχή βοήθειας από έναν συλλογικό φορέα ενδέχεται να σε βγάλει από ένα αδιέξοδο στα περιουσιακά σου.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα άνετο όσο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Επιπλέον ένας γνωστός ή συγγενής σου κάνει το… χατίρι! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πολύ συναισθηματικό και δεν σε βοηθά ούτε να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι ζητάς, ούτε και να σχηματίσεις εσύ μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων, από τους συνεργάτες σου μέχρι το… αφεντικό σου! Κι όλα αυτά ακριβώς την στιγμή που πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις…

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σου ανοίγει νέα «κανάλια» δικτύωσης, η ημέρα προσφέρεται για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Επιπλέον μπορεί να βρεις στον δρόμο χρήματα, αντικείμενα ή έγγραφα, που η παράδοσή του στον νόμιμο κάτοχο θα έχει θετικές συνέπειες για σένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι επειδή η μέρα έχει και τα… τυχερά της, μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να εγκλωβιστείς κάπου.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα και φορείς του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, κάποιες αγορές ωστόσο… επείγουν, αφού πρόκειται για ζήτημα καρδιάς!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθεί, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η φυσική σου παρουσία θα παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αφού με κάποιο… περίεργο τρόπο όλα τα μυστικά καταλήγουν σε σένα! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συνομωσία με καλό σκοπό! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και ίσως η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, που σε κάνουν ασταθή και υποκειμενικό απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν βεβαιότητα και καθαρό μυαλό.

Υδροχόος

Φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού τελικά θα επωφεληθείς παίρνοντας «μέρισμα» από μια διάκριση ή επιτυχία του/της! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες θα αποδειχθεί… αντιπαραγωγική!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε