21/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:59 Δημιουργία 21/05/19, 09:54

Κριός

Αν είσαι μόνος, τότε θα έχεις τις… ευκαιρίες σου, καμία όμως από αυτές δεν έχει τις προδιαγραφές μιας μόνιμης σχέσης και είναι μη ρεαλιστικό να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Επιπλέον, μην «ντοπάρεσαι» και υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα τηρήσεις, αντίθετα, κοίταξε να το… γλεντήσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαφωνήσεις με το ταίρι σου για ένα ζήτημα που είναι δευτερεύον αλλά αρκεί για να σας κάνει άνω-κάτω.

Ταύρος

Ένα «άρωμα» φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή, συμβάλλει στο να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμερίζοντας όλα εκείνα που «σκιάζουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε πολύ πιο… κοντά! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και κριτικές, που δεν θα πρέπει να υπολογίσεις στα σοβαρά, αφού δική σου είναι η ζωή κι όχι δική τους.

Δίδυμοι

Κάτι αλλάζει στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο «σπάσιμο» της ρουτίνας, είτε για μια απροσδόκητη εξέλιξη στα… κρυφά που θα σε προβληματίσει, το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξεις! Ίσως μάλιστα όλα να ξεκινήσουν από ένα ταξίδι ή ένα σεμινάριο. Φυσικά σε όλα αυτά παίζει ρόλο ο βαθμός ελευθερίας που διαθέτεις, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα λείψουν τα διλήμματα.

Καρκίνος

Οι… ορέξεις σου φαίνεται να χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη» που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου, αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας ή ισοτιμίας, αφού αν τα δώσεις όλα με τη μια, θα βάλεις αυτομάτως τον εαυτό σου σε θέση αδυναμίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, οι κινήσεις «αυτονόμησής» σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

Λέων

Ο Δίας σε έχει υπό την προστασία του και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν, αφού όσο «μπερδεμένος/η» κι αν νοιώθεις από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σου, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει! Ίσως μάλιστα να «δράσεις» σε μια γιορτή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως το φλερτ… ξεφύγει σε κάτι πολύ πιο κοντινό κι ύστερα ψάχνεις τρόπους για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Παρθένος

Στην φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια… ειρήνη στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες πως θα καταλήξεις, νέες «αφίξεις» σου αλλάζουν προσανατολισμό! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα δυσκολευτείς να βάλεις «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» Επιπλέον μπορεί να προκύψουν ανταγωνισμοί με φίλους/ες.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, επικοινωνιακά «το ‘χεις» και σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την λάμψη σου και στα προσωπικά σου, είτε ταξιδέψεις ή εξέλθεις, είτε κινηθείς μέσω διαδικτύου, μια επιλογή που ίσως να είναι και πιο κοντά στην πρόθεσή σου να κινηθείς και λίγο… κρυφά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φαίνεται πως κάποιος/α κάνει «πονηρές» σκέψεις κι αν δεν είσαι εσύ αυτός/η, τότε… ξέρεις!

Σκορπιός

Σε αυτήν την φάση, η ζωή σου επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα βρεις και κάποια, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου, συνδυάζοντας πάθος και ρομαντισμό. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και η σχέση σου έχει βαλτώσει, τότε με την έλευση ενός νέου έρωτα θα βρεθείς στην μάλλον άβολη θέση να… θες να κρυφτείς και η χαρά να μην σε αφήνει!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ίσως μάλιστα η πρώτη επαφή σας να γίνει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, σίγουρα θα κολακευτείς από τα θετικά σχόλια που θα εισπράξεις, δεν χρειάζεται όμως να δίνεις και… θάρρος!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης απέναντί σου σε εξωθεί να αναλάβεις ένα ρίσκο, υπερβαίνοντας την συνήθη πολιτική σου να περιμένεις μέχρι να σιγουρευτείς για την «σοβαρότητα» της άλλης πλευράς. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξει και μια δική του/της πρωτοβουλία που θα σε βγάλει από τον κόπο και μην διστάσεις να ανταποκριθείς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ζήλια ή ένα καβγαδάκι θα «ανάψει τα αίματα»

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα και να μην ξέρεις ποιόν/α να διαλέξεις, αν όμως επιδείξεις λίγη υπομονή, τότε η ίδια η ζωή θα σε οδηγήσει στην… σωστή αγκαλιά, αφήσου λοιπόν στις εξελίξεις! Κατά τα άλλα βέβαια, πάντα θα υπάρχουν γνωστοί/ες και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία.

Ιχθύες

Το πάθος περισσεύει αλλά αυτό δεν είναι πάντα για καλό… Κατ’ αρχάς αν είσαι μόνος/η, φαίνεται να έχεις στην διάθεση σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως μάλιστα την πιο «κρίσιμη» στιγμή να επανακάμψει… δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές διεκδικήσεις και αμφισβητήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε