21/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:33 Δημιουργία 21/05/19, 10:26

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση που θα σου κινήσει την περιέργεια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο θα εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση ή… έξωση! Μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά, ενδέχεται ωστόσο να προβείς και σε… μικρές σπατάλες! Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο να… φορτσάρει, μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα κληθείς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο… αμαυρώνοντας το ημερήσιο «μητρώο» σου στα οικονομικά!

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου καλείσαι να αναδείξεις τα βασικά επικοινωνιακά σου προσόντα αλλά και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε τεχνικά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Καρκίνο θα αναδείξει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές κι αν σου συμβεί κάτι τέτοιο χρησιμοποίησε την νομική οδό. Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις «πανί με πανί»!

Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορεί να βιώσεις σχεδόν ταυτόχρονα τα καλά και τα στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, η δράση γίνεται εκ των ων ουκ άνευ, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει αποκαλύψεις για το πώς κάποιος/α μπορεί να σε… χαντακώσει εκούσια ή ακούσια, ενώ θα λάβεις μια πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή συμβάλλει στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να πληροφορηθείς για διάφορα ζητήματα μέσα και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο αναδεικνύει μια εσωτερική δυσαρμονία που έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει και να σε συκοφαντήσει κι άντε μετά να αποδείξεις πως «δεν είσαι ελέφαντας»!

Παρθένος

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου προσφέρει εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μπορείς να επεκταθείς σε δραστηριότητες, ξέροντας πως ακόμη κι αν είναι η «κακή σου μέρα», χαμένος δεν θα βγεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο θα σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε πάλι φίλοι θα είστε!

Ζυγός

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή η περιέργειά σου κορυφώνεται, ενώ η ημέρα προσφέρεται για εξόδους ταξίδια και συζητήσεις επί παντός επιστητού αλλά και για να προβείς σε αγορές gadget ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει «απίκο» προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα σου ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου. Εδώ όμως είναι που θα χρειαστεί να φερθείς διπλωματικά αφού δεν θέλει και πολύ για να τρέχεις στα δικαστήρια!

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα… μισθά σου αλλά και με κάποια «τυχερά» ή μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι από την βιασύνη σου μπορεί να κάνεις κάποια γκάφα ή να τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο. Μπορείς φυσικά να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου αλλά και σε μια νομική υπόθεση από την εξέλιξη της οποίας έχεις να… λαμβάνεις!

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά, μέσα από διαμεσολαβήσεις και… απανωτά τηλεφωνήματα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο «ταρακουνάει» τα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση ή ακόμη και από την δράση κάποιων παρανόμων. Όπως κι αν έχει πάντως θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πράγματα, ενίοτε και μέσω μιας νομικής οδού.

Αιγόκερως

Ο Άρης απέναντί σου τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου, ιδίως επαγγελματική. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κινηθείς και παρασκηνιακά προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε πάρεις άδεια.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και την νεολαία. Επιπλέον, σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», κάτι που θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, βέβαια με τον Άρη στον Καρκίνο θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. «Παίζει» ακόμη μια συνδικαλιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σου.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά θέματα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενηθείς σε ένα «αεράτο» περιβάλλον ή να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, ίσως όμως και να αποσυντονιστείς από τα πολλά πέρα-δώθε. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» ή μια νομική εμπλοκή με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ότι κι αν συμβεί πάντως δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, που αφορμής δοθείσης, αναδείχτηκαν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε