22/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:32 Δημιουργία 22/05/19, 09:25

Κριός

Αν είσαι μόνος/η και… πλήττεις δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση, αφού θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον πολλών, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… τυχερά σου, σε σεξουαλικό επίπεδο αν ακολουθήσεις την παραδοσιακή συνταγή «ο έρωτας περνάει από το στομάχι»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου, με ένα δώρο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευρύνει τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου και ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην συνέχεια, έχεις εξασφαλισμένη μια σχετικά πλούσια κοινωνική ζωή που θα εμπλουτίσει και το… target group σου! Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά τα «πεταλουδίσματα» ενδέχεται να προκαλέσουν σχόλια και μια αναταραχή, που θα μπορούσες να αποφύγεις.

Δίδυμοι

Είσαι «στα πάνω σου» και επικρατούν τα εγκωμιαστικά σχόλια, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου έλκεις κυρίως νεαρά άτομα και σε αυτά οφείλεις να ποντάρεις είτε επιζητάς μια μόνιμη σχέση, είτε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα κολακευτείς από την εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπό σου, ίσως και μια κρυφή πρόσκληση που θα σου γίνει

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει να «μην κρατιέσαι» αλλά όσο πιθανή είναι μια «νίκη» που θα σε φέρει σε μια επιθυμητή αγκαλιά άλλο τόσο μπορεί να «φας πόρτα», οπότε να είσαι έτοιμος/η για… κάθε ενδεχόμενο. Ίσως μάλιστα να βιώσεις διαδοχικά μια «ζεστή» κατάσταση και μια «κρύα». Επιπλέον δεν αποκλείεται να είσαι και το «θύμα» μιας ενοχλητικής διεκδίκησης, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε σχέση και δεν επιθυμείς κάτι άλλο.

Λέων

Με τον Άρη στον 12ο οίκο σου, κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου. Το «κοινό» σου σε αναζητά λοιπόν και δεν πρέπει να του χαλάσεις το χατίρι, ιδιαίτερα αν είσαι μόνος/η! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα λόγια που βάζει κάποιος/α, μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει επί τάπητος συναισθηματικά ζητήματα που… εύκολα δεν τα λες και το σοφότερο από πλευράς σου είναι το να μην πάρεις άμεσα αποφάσεις αλλά να πάρεις τον χρόνο σου.

Ζυγός

Με αφορμή είτε ένα ταξίδι, είτε ένα μήνυμα που θα λάβεις, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου, αρκεί κι εσύ να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να «ξεφύγεις», στην ουσία όμως είναι σαν να ρίχνεις το πρόβλημα «κάτω από το χαλί».

Σκορπιός

Το σύμπαν σε «πάει» κι αν είσαι μόνος/η, τότε το απλούστερο που έχεις να κάνεις είναι το να αφεθείς στους ρυθμούς του έρωτα ή απλά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προκειμένου να μπεις σε πειρασμό με τις… γνωστές συνέπειες, δοκίμασε να «δανείσεις» και λίγη από την εύνοια σου σε ένα πρόσωπο που βασανίζεται από μοναξιά, γνωρίζοντας του ένα… καλό παιδί!

Τοξότης

Ανήκεις σίγουρα στους ευνοημένους της περιόδου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας εκείνες τις επιλογές που απλά επιβεβαιώνουν την… επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεις ενίοτε τα προσωπικά σου! Και βέβαια το μεγαλύτερο ζήτημα τίθεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού εύκολα ένα απλό φλερτ μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις.

Αιγόκερως

Με τον Άρη απέναντί σου, φαίνεται να πηγαίνεις από τον «έβδομο ουρανό» στα «πατώματα» και αντίστροφα αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάτι από αυτήν την διαδικασία είναι ότι τίποτα δεν κρατά αιώνια, ούτε τα ευχάριστα, ούτε τα δυσάρεστα! Κι αν είσαι «άτυχος/η», μπορεί να πονέσεις αρκετά, στην αντίθετη περίπτωση όμως θα συγκινηθείς από ένα πρόσωπο που «τα δίνει όλα» και δεν υπολογίζει τίποτε προκειμένου να νιώσεις εσύ καλά

Υδροχόος

Παρότι ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου αφήνει τα… πάντα ανοικτά, η φυσική σου κατάσταση δεν είναι στα καλύτερα της κι αν ζορίσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδείξεις τις ικανότητες και την επάρκεια σου στις ερωτικές περιπτύξεις, είναι πιθανόν να μην αντεπεξέλθεις και να περιέλθεις τελικά σε αμήχανη θέση, αφού άλλα έταξες κι άλλα γίνονται. Γι’ αυτό φάε, ξεκουράσου, κοιμήσου κι ύστερα… βλέπεις!

Ιχθύες

Αν νομίζεις ότι βρήκες τον «μεγάλο έρωτα», κράτα μια επιφύλαξη, αφού το τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις έχει να κάνει με την ουσιαστική ελευθερία των κινήσεων σου κι αν είναι να αλλάξεις απλά «αφεντικό», τότε καλύτερα να… σου λείπει το βύσσινο! Εξ άλλου με τον Άρη στον 5οηλιακό οίκο σου να λειτουργεί ως «ασανσέρ» συναισθημάτων, μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σίγουρα αναθεωρήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε