22/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:17 Δημιουργία 22/05/19, 10:58

Κριός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου, έχοντας από την μια πλευρά κάποια μακροπρόθεσμα οφέλη κι από την άλλη μια αναστολή των άμεσων σχεδίων σου λόγω «ανωτέρας βίας». Αναζήτησε λοιπόν το μέτρο, ώστε να «σώσεις την παρτίδα», χωρίς όμως να θυσιάσεις τα πάντα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους διαμορφώνει για σένα μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με. ταξίδια, βόλτες, θεάματα αλλά και ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναζητήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με κάποια πικρή ή «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, ενώ στις επαφές και τις μετακινήσεις σου προέχουν εκείνα που πρέπει να γίνουν κι όχι τόσο η ψυχαγωγία σου. Αντίθετα όμως στην κατεύθυνση ερευνών και μελετών θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και λειτουργική! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα και σε αυτό βέβαια συνηγορεί και ο Δίας απέναντί σου αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά γύρω από προσωπικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να ανακατευτείς κι εσύ στα παρασκήνια. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να αναστείλεις κάποιες επιθυμίες σου στο όνομα μιας «σκληρής πραγματικότητας».

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται πως αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι πάρα πολλά και… μη συμφέροντα, αφού περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεών σου, περίπου εκβιαστικά κι εδώ θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μια πολιτική του τύπου «ήξεις, αφήξεις»! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε στρέφει προς τα… άδυτα του παρασκηνίου και σου αποκαλύπτει μυστικά, όχι όμως πάντα για θέματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή για ένα θέμα υγείας, που σε προβληματίζει.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει απαιτήσεις στην δουλειά σου αλλά αν σου ζητηθεί να κάνεις παραχωρήσεις, καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην δεσμευτείς με όρους που περιορίζουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματά σου. Επιπλέον, βάλε μια τάξη στην διατροφή σου και μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου, αού οι αντοχές σου είναι μειωμένες. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη.

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ. Επιπλέον αναμένεται μια σχετικά ζωηρή ημέρα ως προς τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, η προσοχή σου όμως φαίνεται να διασπάται πολύ εύκολα, με συνέπεια να μείνουν πολλά στην μέση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει επί τάπητος συναισθηματικά ζητήματα που… εύκολα δεν τα λες και το σοφότερο από πλευράς σου είναι το να μην πάρεις άμεσα αποφάσεις αλλά να πάρεις τον χρόνο σου.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να «παγώσεις» ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, παραπέμποντας τις αποφάσεις σου στο εγγύς μέλλον. Ταυτόχρονα βέβαια θα χρειαστεί να διασφαλίσεις κάποια πράγματα και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους κι εδώ θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η διπλωματία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου προσφέρει την ευκαιρία για εξόδους περιπάτους κι εκδρομές, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, όχι όμως και τόσο… ουσιαστικά!

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα μάθεις «πράματα και θάματα», που όμως ένα μέρος τους θα σε στενοχωρήσει ή θα σε προβληματίσει, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις επαφές σου με αγνώστους, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται από πίσω ή το τι «κουμάσι» είναι ο καθένας. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο, αν όμως πρόκειται για μια υπερβολική προσφορά που ουσιαστικά σε «εξαγοράζει», είναι προτιμότερο να πεις «όχι»!

Τοξότης

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, θα αρχίσεις να βλέπεις την ζωή ακόμη πιο αισιόδοξα. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε πάρε-δώσε. που σου παρέχει μεν διευκολύνσεις και στήριξη αλλά όχι χωρίς τίμημα. Οφείλεις λοιπόν να «ζυγίσεις» τα πράγματα, ώστε να μην βρεθείς κάποια στιγμή προ τετελεσμένων και πέσεις θύμα των «κυκλωμάτων». Κατά τα άλλα μπορεί να κλείσει οριστικά ένα οικονομικό σου ζήτημα, ίσως όμως να χρειαστεί και «λαδάκι»!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα που όμως… κάπου «έχουν λερωμένη την φωλιά τους», οπότε αν σου προταθεί ένα επαγγελματικό εγχείρημα, τσέκαρε πρώτα το με ποιους έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις. Επιπλέον συναισθηματικά δείχνεις ζορισμένος/η, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις σήμερα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά μια καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να λάβεις τα δέοντα μέτρα για την υγεία σου και να ακολουθήσεις ένα πιο λιτό μοντέλο ως προς την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να προσφέρεις υπηρεσίες σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα όμορφο περιβάλλον ή να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου. Σε κάθε περίπτωση θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα, οπότε βάλε στην άκρη πίκρες και καημούς και δες τη ζωή σου με χαμόγελο!

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως μάθεις κάτι στενόχωρο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Αν πάλι αναμιχθείς με συλλογικότητες να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε