23/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

23/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:07 Δημιουργία 23/05/19, 09:52

Κριός

Αν «ψάχνεσαι» για μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Φρόντισε όμως να την ζήσεις με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν συγκατοικείς με κάποιον/α μπορεί να γίνεις μάρτυρας ακραίων περιστατικών, σε σημείο που να αποφασίσεις να αποχωρήσεις οριστικά.

Ταύρος

Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ζήσεις μια περιπέτεια που θα σε «απογειώσει», υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν διαφορές νοοτροπίας σε θεμελιώδη ζητήματα, με συνέπεια η συνέχεια να είναι δύσκολη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και την θεωρείς ως «δεδομένη», μάλλον θα διαψευστείς από τις εξελίξεις, πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και αιφνιδίασε ευχάριστα το ταίρι σου!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο… παρασκήνιο, ίσως μάλιστα να βιώσεις και μια μοναδική εμπειρία, εκεί που… δεν το περίμενες! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαταραχθεί από αποκαλύψεις ή μια «ακατανόητη» συμπεριφορά, που θα σε αφήσει με την απορία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δίδαγμα είναι να μην παίρνεις κάποιον/α ως «δεδομένο».

Καρκίνος

Αν ποντάρεις σε κάτι «φυσιολογικό» ή αναμενόμενο στις σχέσεις σου, μάλλον θα διαψευστείς… άμεσα! Ίσως λοιπόν ήρθε η στιγμή να κινηθείς «ασύμβατα» επιλέγοντας κάτι πιο «προκλητικό» ή διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο, αφού ο τρόπος που συνήθως εκφράζεις το ενδιαφέρον σου έχει αρχίσει να γίνεται βαρετός!

Λέων

Η από κοινού δράση του Άρη και του Ουρανού μπορεί να σε διαφωτίσει άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει στο παρασκήνιο της προσωπικής σου ζωής και… δεν βάζει ο νους σου, αν όμως έχεις κι εσύ κάτι να κρύψεις, ομολόγησε το πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Από εκεί και ύστερα οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με τις παρέες σου, αφού αν σε «ξεμοναχιάσει» κάποιος/α, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε αρκετά δύσκολη θέση.

Παρθένος

Η λαχτάρα σου να ζήσεις το σήμερα μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις ή έστω να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, αφού ο βαθμός της απογοήτευσής σου θα είναι… ανάλογος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να την ανανεώσεις μέσα από πρωτότυπες δράσεις, πριν η φθορά της καθημερινότητας την οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Ζυγός

Ίσως είναι μια από εκείνες τις μέρες που η αποδοχή μιας πρότασης μπορεί να σου αλλάξει την ζωή, θέλει όμως και μπόλικη «τρέλα» για να εγκαταλείψεις τις «σίγουρες» προοπτικές σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου. Αν πάλι τρέφεις προσδοκίες για μια ήδη υπάρχουσα σχέση και ευελπιστείς σε μια περαιτέρω εξέλιξή της, το πιθανότερο, δυστυχώς, είναι να… σου έρθει η κεραμίδα σο κεφάλι!

Σκορπιός

Βρίσκεσαι στα… πρόθυρα ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να έχεις μια ελευθερία κινήσεων, αφού αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να βρεθείς κοντά σε μια οριστική ρήξη με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι σου τύχει μια ακραία παρενόχληση, να αντιδράσεις «πουλώντας τρέλα» και σίγουρα όχι με «αναμενόμενο» τρόπο, αφού το πιθανότερο είναι να ρίξεις λάδι στην φωτιά!

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπεις στο μάτι» ενός άλλου προσώπου που θεωρεί πως το ανταγωνίζεσαι, με αποτέλεσμα να σου κάνει τον βίο… αβίωτο στην συνέχεια! Επιπλέον, το να ξοδευτείς για να κάνεις «το κομμάτι σου» στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί τελικά να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς και να μείνεις «στα κρύα του λουτρού»!

Αιγόκερως

Ίσως στην προσωπική σου ζωή να συμβαίνουν «ανήκουστα» πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τους ηθικούς σου κώδικες, φαίνεται όμως ότι ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς από ταμπού και «κλισέ», που τελικά σου κάνουν ζημιά. Μάλιστα σε οτιδήποτε προκύψει είναι καλύτερα να επιληφθείς εσύ… προσωπικά, αφού η διαμεσολαβητική προσπάθεια ενός τρίτου προσώπου μπορεί τελικά να έχει χειρότερα αποτελέσματα!

Υδροχόος

Όταν φυσά «άνεμος ελευθερίας», έχεις βέβαια το πλεονέκτημα, με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν έχεις ήδη κάποια δέσμευση, αφού τότε μάλλον θα «τα κάνεις μαντάρα»! Έχοντας μάλιστα «κεκτημένη ταχύτητα» μπορείς να εκπορθήσεις την καρδιά της αρεσκείας σου, δώσε ιδιαίτερη σημασία όμως σε ένα πρόσωπο με ευαισθησίες, που σου αρέσει και του αρέσεις αλλά ίσως… τρομάζει με όλα αυτά που κάνεις και απομακρύνεται.

Ιχθύες

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου και κυρίως τα όσα πίστευες για… σένα. Κι όταν ένας έρωτας γκρεμίζει σε μια στιγμή τείχη και αρχές που κτίστηκαν με κόπο, δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις! Από την άλλη πλευρά αν παραμένεις προσηλωμένος σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, μπορεί να βιώσεις μια δυσάρεστη έκπληξη από την… άλλη πλευρά και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε