24/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:00 Δημιουργία 24/05/19, 09:51

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα, που φέρνει το κάτι διαφορετικό στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να γευθείς νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μέσα από την «τριβή» σου με έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, προβαίνοντας σε ένα ξεκαθάρισμα και διευθετώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου. Ενδέχεται ωστόσο να προκύψουν και κάποια δυσάρεστα περιστατικά που θα σηματοδοτήσουν το τέλος ενός κύκλου. Επιπλέον, έχε τον νου σου στα υδραυλικά και τις αποχετεύσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο αλλά και να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Αντίθετα όμως ως «φαβορί» μάλλον θα… χάσεις! Παράλληλα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να ανασύρει μνήμες, που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και σε εγκλωβίζουν συναισθηματικά, ίσως όμως να υπάρξει κι ένα συμβάν που θα σε σοκάρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να βρεις κρυμμένα αντικείμενα και να εντρυφήσεις σε ιστορικά θέματα ή την Παράδοση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επαφές και μετακινήσεις εκτός… προγράμματος, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τα οικονομικά σου, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που για σένα δεν έχουν λογική. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, ενώ δεν αποκλείεται –θέλοντας ή μη- να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο ή να κερδίσεις αναζητώντας την έκπληξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος και μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε καταλάβει ένας «ανεξήγητος» συναισθηματικός πανικός, που τα αίτιά του ανάγονται σε ένα επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό ή σε παλιά βιώματα, τα οποία δεν έχουν «χωνευτεί» ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να εντοπίσεις την αφετηρία τους.

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο αποδεκτό/η σε «αιρετικούς» ή «εστέτ» κύκλους, ενώ μπορεί να σου φέρει μια εναλλακτική στην περίπτωση που μια τρέχουσα σχέση σου φτάσει σε αδιέξοδο. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε βαραίνουν σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα ή δεισιδαιμονίες που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα αλλά και να μην «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις αλλαγές στα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για υπαλλήλους. Επιπλέον βέβαια, οφείλεις να ρίξει μια ακόμη… ανανεωτική ματιά στην υγεία και την διατροφή σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σηματοδοτεί «αναμπουμπούλες» στις φιλίες σου ή σε μια συλλογική δράση, στην οποία συμμετέχεις. Κι επειδή η λογική φαίνεται να απουσιάζει εντελώς, από πλευράς σου φρόντισε να μην παρασυρθείς σε ενέργειες, που πηγάζουν από φανατισμό και φόβο. Μπορεί ακόμη να θορυβηθείς από μια εξέλιξη στα περιουσιακά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με έναν τρόπο που δεν έχεις… ξαναζήσει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διευθετηθούν οριστικά τα κάθε είδους «υπόλοιπα». Μπορεί ωστόσο να «κολλήσεις» συναισθηματικά και να μην πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, με τους δικούς σου όμως όρους, κόβοντας τον «ομφάλιο λώρο» κάποιων εξαρτήσεων.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις αλλαγές στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου ή να παρευρεθείς εσύ σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε πανικοβάλλει συναισθηματικά, με κίνδυνο να προβείς σε ενέργειες που μάλλον δεν σε τιμούν. Βάλε λοιπόν κάτω την λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου. Επιπλέον, στο συγγενικό σου περιβάλλον ενδέχεται να αναζωπυρωθούν έχθρες και να ξανανοίξουν παλιοί «λογαριασμοί».

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να κάνει πιο λειτουργικές και γόνιμες τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια απρόσμενη καλή είδηση. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι «χάι τεκ», που θα αναβαθμίσει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, σε κάθε περίπτωση όμως έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά». Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων ή την αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις επενδυτικές κινήσεις και τις αγορές σου, όχι όμως εκείνες που δείχνουν «σίγουρες» αλλά τις… άλλες, οπότε σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα έκτακτο επίδομα. Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα φαίνεται να χάνεται κάθε λογική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού κυριαρχούν τα πάθη και οι αντιπαλότητες, με την αφετηρία τους μάλιστα να ανάγεται ενίοτε στο μακρινό παρελθόν. Φυσικά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, ενός πολύ ισχυρού συναισθηματικού «δεσίματος» δηλαδή.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το «απόλυτο πλεονέκτημα», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, αρκεί να είσαι ο… ανατρεπτικός και πρωτότυπος εαυτός σου! Παράλληλα, στα εργασιακά σου η ημέρα προσφέρεται για «ανασκαφές», αφού κάπου βρίσκεται… κρυμμένο αυτό που χρειάζεσαι, ενώ δεν αποκλείεται να βάλεις μπρος ένα πρότζεκτ που δεν δούλεψε παλιά. Επιπλέον όμως, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επανεμφανιστεί ένα θέμα υγείας που θεωρούσες πως είχες ξεπεράσει ή να υποκύψεις πάλι σε παλιές ανθυγιεινές συνήθειες, οπότε… κράτα χαρακτήρα!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό αλλά και να σε μυήσει σε νέες μεθόδους αναφορικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, μπορεί μεν να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά η όλη υπόθεση θυμίζει «δίκοπο μαχαίρι», αφού μαζί με τις «καυτές» αγκαλιές θα προκύψουν και τα αρνητικά στοιχεία μιας συναισθηματικής εξάρτησης ή μια αίσθηση εγκλωβισμού. Κατά τα άλλα, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητα σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε