24/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

24/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:11 Δημιουργία 24/05/19, 11:06

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, όσο κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει τους ενδοιασμούς του, μπορείς εύκολα να «το φέρεις με τα νερά σου», χρησιμοποιώντας πρωτίστως τα σεξουαλικά θέλγητρά σου, λάβε ωστόσο τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να την ζήσεις στο έπακρο, μέσα σε μια ερωτική «φωλιά» και μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει.

Ταύρος

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα κι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις, τόσο το καλύτερο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως τελικά βρεθείς να παίζεις σε «διπλό ταμπλό» Επιπλέον, φαίνεται πως γνωστοί ή συγγενείς «βάζουν λόγια» αλλά αν ακολουθήσεις τις «παραινέσεις» τους δεν θα φταίνε εκείνοι/ες αλλά εσύ.

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μόνον κάποιες οικονομικές διαφωνίες ή κάποια «λόγια» φίλων μπορεί να την ταράξουν. Αν πάλι παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, ενδέχεται να ξεσπάσουν καβγάδες και ανταγωνισμοί με τα «σκάγια» να παίρνουν κι εσένα με το ταίρι σου. Αν βέβαια είσαι μόνος, τότε δράσε κατά το δοκούν, ξέροντας όμως πως οι παρέες σου είναι «σκανταλιάρικες» και μπορεί να σε παρασύρουν σε «ατοπήματα»!

Καρκίνος

Πολύ το… παιδεύεις και βασανίζεσαι με το πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ… Όλη αυτή η «ανασκόπηση» όμως μπορεί να «ξύσει πληγές» και ωφελεί μόνον στην περίπτωση που επισημάνεις και διορθώσεις τα όποια λάθη και τους άστοχους χειρισμούς σου. Πάντως, με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, τον πρώτο λόγο στην… ευτυχία έχουν για σένα οι φιλικές σχέσεις και οι παρέες.

Λέων

Το «στοίχημα» σου δεν είναι τόσο το αν μπορείς να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κυρίως το κατά πόσο σε επηρεάζουν οι γνώμες κάποιων, που τελικά μπορεί να υποκρύπτουν μια ζήλεια ή έναν ανταγωνισμό προς το άτομο σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, είτε από την πλευρά σου, είτε από το ταίρι σου, κάτι που δεν θα αργήσει να προκαλέσει ένα γερό «σόου»!

Παρθένος

Ο Άρης επαναφέρει στην… ενεργό δράση έναν ή μια πρώην αλλά δεν αποκλείεται να «παραδοθείς» πλήρως σε μια σχέση, η οποία ξεκίνησε ως φιλική αλλά αλλιώς καταλήγει! Επιπλέον αναμένονται γκρίνιες στις τάξεις των φίλων σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου επιφυλάσσει κι ένα… τυχερό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ υπάρχει και το διαδίκτυο, που μπορείς να το αξιοποιήσεις αναλόγως!

Ζυγός

Ένας… πειρασμός από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αποδεχθείς την πρόκληση που θα σου γίνει για ένα ταξίδι ή μια απλή «ξενάγηση» στα ενδότερα, ποντάροντας μάλιστα και σε μια μελλοντική «αποκατάσταση». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα θα περιπλεχτούν, αφού δεν θα σου είναι εύκολο να απαρνηθείς ούτε την μια, ούτε την άλλη κατάσταση!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου φροντίζει για την καλοπέραση σου και το κλίμα μπορεί να χαλάσει μόνον αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι γνωστοί σου ή συγγενείς. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι άσε τα παλιά στην λήθη τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια νέα κατάσταση, που θα σε καλύψει σε πολλά κι ίσως να εξελιχθεί σε «σχέση ζωής».

Τοξότης

Ο έρωτας… εξακολουθεί να «κυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δεν δουλεύεις πολλά μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Αν πάλι έχεις βρει το ταίρι σου και δεν ενδιαφέρεσαι για «περιπέτειες», δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στις μεταξύ σας αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και να δείξεις την αγάπη σου τόσο επί… κλίνης, όσο και με μια προσφορά, που «τα σπάει»!.

Αιγόκερως

Ο Άρης απέναντί σου έχει τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, τα οποία μάλιστα είναι… διαδοχικά! Αν λοιπόν σήμερα νιώθεις κούραση από μια πρόσφατη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αναθαρρήσεις. Ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο, με το οποίο υπάρχει εξαιρετική «χημεία». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάποιες παλιές «αμαρτίες» θα γίνουν αφορμή για να ξεσπάσουν μάλλον ακραίες καταστάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις ακόμη μια ευκαιρία για να… εξασκήσεις την γοητεία σου, αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο μάλλον θα «πέσεις» σε μια περίπτωση που είναι πολύ «βαριά» για το γούστο σου! Έχεις πάντως και μια εναλλακτική, να ξαναζήσεις δηλαδή έναν παλιό έρωτά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στην φιλία και τον έρωτα, μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Ιχθύες

Την ίδια στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου «ανεβάζει» κατακόρυφα την σεξουαλικότητα σου, φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τα… πάθη και τον έρωτα σου χωρίς ζήλειες και δυσάρεστα απρόοπτα. Αν ωστόσο επιδιώκεις μια πιο «λάιτ» περιπέτεια, μπορείς να την αναζητήσεις «on the road» ή σε μια νυχτερινή έξοδο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε