Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 27 Μαϊου έως 2 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 27 Μαϊου έως 2 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ UPD 10:33 Δημιουργία 27/05/19, 10:29

Κριός

Καταπολεμήστε τις επιζήμιες εξαρτήσεις σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Η εβδομάδα θα επηρεάσει βαθιά την συναισθηματική σας κατάσταση και θα φέρει νέα προβλήματα στην διαχείριση της περιουσίας ή στην διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων. Μια δόση ταλαιπωρίας θα υποστεί η ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα παρουσιάσουν για λίγο τα οικονομικά σας.Δώστε τη δέουσα σημασία και προσοχή σε γεγονότα που επηρεάζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ταύρος

Η ψυχραιμία και η λογική θα σας βοηθήσουν να ανοίξει ο δρόμος προς την δύναμη. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποδιοργανώνουν συναισθηματικά και μην εκθέτετε σε ταλαιπωρίες το νευρικό σας σύστημα. Φανείτε λογικοί στις επιλογές σας, εξελίξτε τα ταλέντα σας και μιλήστε τη γλώσσα των άλλων εκεί που χρειάζεται. Αισθηματικά προβλέπεται μικρή, αλλά ουσιαστική βελτίωση. Βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που σας ταλαιπωρούν και σας προβληματίζουν για το μέλλον.

Δίδυμοι

Κάποιες συμπτώσεις συμβάλλουν στην ανασύσταση της αισθηματικής σας ζωής. Οι επιλογές σας έχουν ενδιαφέρον, γι αυτό φροντίστε να τις στηρίξετε έμπρακτα. Η υπερβολή που σας χαρακτηρίζει ορισμένες φορές, μπορεί να φανεί χρήσιμη στην προβολή του εαυτού σας. Οικονομικά μπορείτε να αποφύγετε κάποια περιττά έξοδα, χωρίς να περιορίσετε τις ανέσεις σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα υπάρξουν στο πρόγραμμα ορισμένων από εσάς. Καταπολεμήστε τις δυσκολίες με σοβαρότητα και επιμονή.

Καρκίνος

Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρήγορα το ένα το άλλο. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο στις καταστάσεις, να αναπτύξετε τις αμυντικές σας δυνάμεις όσο και τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, μην εξασκείτε κριτική που ενοχλεί τους άλλους και ακολουθήστε ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής απαλλαγμένο από την πιθανότητα περιττών ταλαιπωριών και κινδύνων.Προσοχή σε αυτά που υπόσχεστε και σε αυτά που αφήνετε να εννοηθούν!

Λέων

Θετικό πρόσημο αποκτά η αισθηματική σας ζωή, καθώς αποφασίζετε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που επικρατούν στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες καλών συναναστροφών και κοινωνικής προβολής. Οικονομικά φανείτε δημιουργικοί και προσαρμοστικοί στις συνθήκες που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Η οικογένεια χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα εκ μέρους σας. Βελτιώστε την συνεργασία σας με εκείνους που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα σας βοηθά περισσότερο να λύσετε διαφορές, να υπερασπιστείτε κάτι που αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον και να ενισχύσετε καινούργιες συνεργασίες ή να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις που αποδείχτηκαν επιζήμιες. Σε κάποιους τομείς, φανείτε προσεκτικοί γιατί διασαλεύονται οι καθιερωμένοι τρόποι ζωής, ενώ εμπόλεμο γίνεται το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιοι αντιμετωπίζετε ένα πρόσκαιρο περιστατικό υγείας.Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες σε τομείς που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.

Ζυγός

Δοκιμάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και να μην δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς, ασχολείστε ίσως υπερβολικά με θέματα καριέρας και επαγγελματικής επιφάνειας. Ο Δίας στον Τοξότη, έστω και ανάδρομος σας βοηθά να καλύψετε μεγάλο μέρος της διαδρομής που σας αφορά, σχετικά με τις κοινωνικές σας συναναστροφές.Περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση, καθώς η ισορροπία που αναζητάτε βρίσκεται κάπου αλλού.

Σκορπιός

Αντιμετωπίστε πιο αποτελεσματικά όλα εκείνα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Η πιθανότητα της αποκάλυψης μιας σκληρής αλήθειας θα σας διαταράξει ενώ το τέλος του μήνα σας δοκιμάζει συναισθηματικά ή φιλικά. Ήρθε ίσως η στιγμή να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου του οποίου δεν είχατε υπολογίσει την εκδοχή της σκοτεινής του πλευράς.Επιδιώξτε βελτίωση σχέσεων με όλους και σε όλους τους τομείς!

Τοξότης

Διαπιστώνετε αλλαγές , τόσο στην συμπεριφορά ανθρώπων, λόγω διαφορετικών σκοπών και στόχων, αλλά και στις προτεραιότητές σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο δοκιμάζει τις αντοχές σας και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εγκαταλείψετε κάποιες προσπάθειες προόδου στα επαγγελματικά σας, Αισθηματικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι πρόσφατες σχέσεις, παρά τις πιέσεις που δέχονται από την καθημερινότητα.Αποφύγετε την προσφιλή σας τακτική, να τα αλλάζετε όλα, όταν φτάνετε σε σημείο καμπής, ή όταν δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι πολλά και ετερόκλητα. Επίσης δοκιμάζεται το διάστημα αυτό η δημιουργική σας έκφραση και η σχέση σας με ένα πρόσωπο. Βέβαια η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι αρμονική με το ζώδιο σας και εδώ θα φανεί πόσο θα εντείνει την πορεία και την εξέλιξη της δημιουργικότητάς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να κάνετε μικρές υποχωρήσεις στις επιθυμίες και στις συνήθειές σας. Προσπαθήστε σοβαρά να αποκαταστήσετε τα πρόσφατα, θιγμένα συμφέροντά σας!

Υδροχόος

Για ορισμένους από εσάς, κρίνεται η πορεία μιας πρόσφατης ερωτικής σχέσης που ίσως δοκιμαστεί για ένα μικρό διάστημα από περιστατικά και από την καθημερινότητα μέχρι να παγιωθεί και να σταθεροποιηθεί. . Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο και την λογική σας. Οικονομικά αποφύγετε να κλείσετε ασαφείς συμφωνίες. Αποφύγετε τις συμπλεγματικές καταστάσεις και μην βάζετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες.

Ιχθύες

Τα γεγονότα θα είναι αλλεπάλληλα και εσείς συχνά θα βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Εναλλάσσονται τα συναισθήματα σας για ανθρώπους με τους οποίους έχετε καθημερινή συναναστροφή. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να λειτουργήσετε εποικοδομητικά στην προάσπιση του συμφέροντός σας, ενώ σας δίνει τα επιχειρήματα που χρειάζεστε για να αρνηθείτε διπλωματικά, αλλαγές και ευθύνες που δεν σας εξυπηρετούν, ή δεν σας εμπνέουν.Βελτιώστε σταδιακά την αισθηματική σας ζωή κάνοντας εν μέρει και κάποια τολμηρά βήματα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε