27/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

27/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:33 Δημιουργία 27/05/19, 14:28

Κριός

Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Κρόνο με συνέπεια να μετράς και να… ξαναμετράς τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, αν όμως πρόκειται για δική σου υπόθεση, φαίνεται ότι όχι μόνον δεν «βγάζεις άκρη» αλλά ενδέχεται να οδηγηθείς και σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα, αφού υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζεις και τελικά θα μπερδευτείς. Επιπλέον, αν συγκατοικείς με το ταίρι σου αναμένεται να ξεσπάσει… θύελλα!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς βέβαια να φαντάζεσαι ότι θέλεις, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Οι ιδανικές καταστάσεις υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, έστω κι αν δίπλα σου υπάρχει κάποιος/α που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλα συνηγορούν σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων μέχρι νεωτέρας.

Δίδυμοι

Είναι βέβαιο ότι τα «μικρά και αθώα» ψέματα προστατεύουν ή επεκτείνουν την ευτυχία σου, το «φαινόμενο» όμως είναι σίγουρα αμφίδρομο κι όχι ένα αποκλειστικό προνόμιο σου. Δείξε λοιπόν στους άλλους την ανάλογη επιείκεια που… ισχύει και για σένα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο για σένα είναι να «εξαφανιστείς» με το ταίρι σου από προσώπου γης, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε απρόσκοπτα τον έρωτα σας!

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να αρχίζεις να παίρνεις τα πράγματα πολύ εγωιστικά, ύστερα από εκείνα που θα αντιληφθείς να γίνονται στην «πίσω αυλή», κάτι όμως που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα πράγματα, αντίθετα το πιθανότερο είναι να εκνευριστείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείτε προσωρινά με το ταίρι σου.

Λέων

Αν είσαι σε μια σχέση αναμένεται είτε να «στριμωχτείς» από τις εξελίξεις, είτε να στενοχωρηθείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή του/της συντρόφου σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι… μεγάλες διαφορές ηλικίας αλλά και οι προβληματικές καταστάσεις! Επιπλέον η παρασκηνιακή δράση κάποιου/ας μπορεί να σε εκνευρίσει ακόμη κι αν –όπως λέει- έχει καλές προθέσεις.

Παρθένος

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο είτε να «πιστέψεις» στον λάθος άνθρωπο, είτε να υποσχεθείς πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Μην «ντοπάρεσαι» λοιπόν τόσο, αφού οι υψηλές προσδοκίες είναι που οδηγούν σε διαψεύσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι εύκολο να σε εξιδανικεύσουν και οι άλλοι και σε μια τέτοια περίπτωση, αργά ή γρήγορα θα κληθείς να παίξεις τον ρόλο του «κακού».

Ζυγός

Πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν στην προσωπική σου ζωή αλλά… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Ίσως μάλιστα να δυσκολευτείς πολύ για να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια σε μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για σένα, αφού η τάση σου να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν, αφήνει τελικά παραπλανητικές εντυπώσεις.

Σκορπιός

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, από την στιγμή που μπορείς να βλέπεις τα πράγματα όπως θέλεις ή να παρουσιάζεις τον εαυτό σου όπως θέλουν οι άλλοι να τον βλέπουν, η προσωπική σου ευτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, τουλάχιστον για την ώρα. Το «μετά» βέβαια είναι μια άλλη υπόθεση, αφού σίγουρα θα προκύψουν καταστάσεις που… ουδεμία σχέση έχουν με την αρχική αίσθηση πληρότητας κι ευδαιμονίας!

Τοξότης

Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος, είτε μόνος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου αναζητήσεις και να επικεντρωθείς στα καλά που μπορείς να απολαύσεις σε μια «ζεστή φωλιά», αφού εκεί υπάρχει όλο το… ενδιαφέρον! Επιπλέον όμως μπορεί να σου προκύψει μια… τσακ μπαμ κατάσταση κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά ή αρνητικά το κατά πόσον είσαι ελεύθερος/η να κινηθείς.

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο, κάτι που σίγουρα θα διευρύνει τις επιλογές σου αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, καλό είναι να μην πιστεύεις παρά μόνον αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα όσα συμβαίνουν τείνουν να την αποσταθεροποιήσουν, ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι που θα σε πικράνει πολύ.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» του εν λόγω προσώπου! Αυτά όμως είναι στο… πρόγραμμα, είτε τελικά προκύψει μια ευτυχής συνέχεια, είτε όχι. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτει μια στενοχώρια, όχι όμως ερωτικού περιεχομένου, αφού τα θέματα υγείας «παίρνουν κεφάλι» και τελικά μπορεί να ορίσουν και τις εξελίξεις.

Ιχθύες

Η προσαρμοστικότητά σου βρίσκεται στο «φόρτε» της, και είναι εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας. Από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατόν να υποδύεσαι για πολύ καιρό κάτι που δεν είσαι κι αργά ή γρήγορα θα λάμψει η… αλήθεια με συνέπεια να διαλυθούν όλα «στα εξ ων συνετέθησαν»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε