27/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:03 Δημιουργία 27/05/19, 15:46

Κριός

Με τον Άρη στον Καρκίνο να δίνει συνέχεια σε κάποιες έκτακτες όσο και προσωρινές καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν έχεις παρά να πάρεις τις αποφάσεις σου, έχοντας όμως συνείδηση πως τα πράγματα θα αλλάξουν πάλι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση» και με την Αφροδίτη να μην είναι στις καλές της, μια οικονομική απώλεια θα την έχεις, είτε εκούσια, είτε ακούσια, καλό είναι λοιπόν να προσφέρεις παρά να επενδύσεις κάπου.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να γίνεται πιο «σφιχτή», μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις για την ώρα αυτά που σε ευχαριστούν, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ενώ «παίζει» και μια συναισθηματική απογοήτευση Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύςμπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα, από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε παραμυθιάζουν Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και τσακωμούς με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να καλλιεργήσεις τα πνευματικά ή ανθρωπιστικά ενδιαφέροντά σου αλλά και να εμψυχώσεις τους αδύναμους Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια τιμητική διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για «στάχτη στα μάτια», αφού επί της ουσίας τα συμφέροντά σου θίγονται. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο αναμένονται ανακατατάξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σε βάλει να… τρέχεις, το αποτέλεσμα των ενεργειών σου όμως θα είναι θετικό.

Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου καλείσαι να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Ωστόσο, μην αγνοείς τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού τα fake news… οργιάζουν και κάποιος/α «βάζει λόγια» σε βάρος σου, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα, όχι όμως με ανθυγιεινούς τρόπους. Μπορείς λοιπόν να εντρυφήσεις στις τέχνες και την φιλοσοφία αλλά και να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου!

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την διάθεση προσφοράς σου κι είναι πιθανό να «θυσιαστείς» για κάποιον/α, χωρίς όμως να εκτιμηθεί η κίνησή σου. Ως προς τις οικονομικές συναλλαγές σου δε, η Σελήνη στους Ιχθύς σου θυμίζει ότι από την στιγμή που ζεις σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα κι όχι μόνον… εσένα, οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου απέναντι σε αθέμιτες πρακτικές, αν μάλιστα βγουν στην φόρα κάποιες υπόγειες διεργασίες ή μυστικά, ενδέχεται να χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον/α! Επιπλέον, με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να προκύψει κι ένα οξύ επεισόδιο στην υγεία σου.

Παρθένος

Ότι είναι να κάνεις, κάνε το… μόνος/η σου, αφού με την Σελήνη απέναντί σου, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεγελαστείς ή να ποντάρεις σε «κουτσό άλογο»! Όσο για τα προσωπικά σου μπορείς βέβαια να φαντάζεσαι ότι θες, μην το πιστέψεις όμως. Επιπλέον, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μια αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου αλλά και να εντείνει την δράση σου στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, που θα κάνει μεγάλο… σαματά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια είδηση που θα σε απογοητεύσει.

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ταράξεις τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου αλλά μην περιμένεις πως οι επιλογές σου θα τύχουν θετικής ανταπόκρισης από όλους κι αν τα βρεις σκούρα, προκειμένου να «τρώγεσαι» με τον έναν και με τον άλλον είναι προτιμότερο να καταφύγεις οπουδήποτε μπορείς να βρεις την ηρεμία σου και το «κέντρο» σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου έχει πέσει «ομίχλη», φαίνεται μάλιστα πως θα προκύψουν και κάποιες άτυχες στιγμές για τα οικονομικά σου, οπότε κράτα μικρό καλάθι και βάλε στον «πάγο» κάθε σημαντική αγορά ή επένδυση.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα, μάλλον είσαι… αλλού και με την Αφροδίτη απέναντί σου να «ψήνει» μια απογοήτευση, πρόσεξε μήπως τελικά «πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει αντιδράσεις που σε… ξεπερνούν, από άτομα του περιβάλλοντός σου, ίσως και μια νομική εμπλοκή, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αναζητήσεις έναν τόπο ηρεμίας για να ξεφύγεις από τις εντάσεις της καθημερινότητας, που δεν θα είναι και λίγες. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου, ενώ σε περιουσιακά θέματα, τα όσα λέγονται ή σχεδιάζονται δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο είναι πιθανό να προκύψει μια επιτακτική οικονομική ανάγκη, ενώ έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» που κυκλοφορούν γύρω σου. Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται για να κόψεις κακές συνήθειες.

Αιγόκερως

Με τον Άρη απέναντί σου είναι εύκολο να «σπάσει» μια συνεργασία σου, τα πράγματα όμως σύντομα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους, αφήνοντας πίσω τους μόνον την αρνητική εικόνα κάποιων λανθασμένων αντιδράσεων ή συμπεριφορών. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο σε… γυροφέρνει μια στενοχώρια κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να σκύψεις πάνω στο πρόβλημά τους.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να απαιτεί ρεαλιστικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, οφείλεις κι εσύ «να βάλεις νερό στο κρασί σου». Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου και το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες. Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στον χώρο της εργασίας σου ή να ανησυχήσεις για την υγεία σου, ότι κι αν συμβεί όμως είναι περαστικό.

Ιχθύες

Με τον Άρη στον Καρκίνο είναι πιθανό να προκύψει μια ανησυχία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κάνει τα… δικά του, ίσως μάλιστα να «φάτε τα μουστάκια σας»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο, να το ευχηθείς αλλά και να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» ή σε φθείρει ψυχικά, οπότε μένει να δεις το ποια τάση θα επικρατήσει τελικά. Σε πρακτικά θέματα πάντως, δείχνεις αφηρημένος/η και «στον κόσμο σου», κάτι που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Πηγή: astrology.gr

Υδροχόος

Με τον Άρη απέναντί σου είναι εύκολο να «σπάσει» μια συνεργασία σου, τα πράγματα όμως σύντομα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους, αφήνοντας πίσω τους μόνον την αρνητική εικόνα κάποιων λανθασμένων αντιδράσεων ή συμπεριφορών. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο σε… γυροφέρνει μια στενοχώρια κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να σκύψεις πάνω στο πρόβλημά τους.

Αν σου άρεσε κάνε