28/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:35 Δημιουργία 28/05/19, 14:29

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση γάμου ή συμβίωσης, τότε ο Άρης μπορεί να την «τελειώσει» με… συνοπτικές διαδικασίες και τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αφού δεν υπάρχει άλλη γιατρειά! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, ανεξάρτητα από τα όποια «ταραχώδη» συμβούν στην οικογένεια σου, ο καθαυτό ερωτικός τομέας είναι καθαρός από αρνητικές επιρροές και θα λάβεις αυτό που ζητάς!

Ταύρος

Ίσως να υπέμενες κάποιους περιορισμούς ή απλά να μην σου φαίνονταν τόσο πιεστικοί, σήμερα όμως θα είναι δύσκολο να τους ανεχτείς, εξ άλλου σου αξίζει μια… τόση δα ευτυχία! «Σάλπαρε» λοιπόν για μια καινούρια ζωή κι αν το πρόσωπο που σε συντροφεύει ή θα ήθελες να το κάνει, αδυνατεί να σε παρακολουθήσει, είτε θα το εμπνεύσεις και θα το παρασύρεις μαζί σου, είτε θα αφήσεις πίσω σου την σχέση σας.

Δίδυμοι

Όλα καλά –μέχρι και γάμο σου τάζουν τα άστρα- όμως τα «μέτωπα» είναι πολλά και μεταξύ άλλων μπορεί να παρασυρθείς σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεων σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, από όποια πλευρά κι αν γίνει η «ατασθαλία», να θυμάσαι ότι ένας γάμος έχει… ελάχιστη απόσταση από ένα διαζύγιο!

Καρκίνος

Συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε εφήμερες απολαύσεις και να δυσκολέψει την λήψη «λογικών» αποφάσεων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα το «μέσα» σου, δεν πρόκειται να καταλήξεις κάπου και κάθε κίνηση σου θα μοιάζει περισσότερο με απωθημένη έκφραση! Όλα αυτά βέβαια δεν αποκλείουν το να βρεθείς σε μια ερωτική φωλιά αγκαλιά με το ταίρι σου.

Λέων

Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από αυτά που θα μάθεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για παρεμβάσεις και αυθαιρεσίες από ένα άτομο που κινείται στο κοντινό περιβάλλον σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα σου γίνει μια «κρούση», το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα ήδη δεσμευμένο άτομο κι αν γίνει κάτι θα παραμείνει για την ώρα… κρυφό!

Παρθένος

Μια εξέλιξη σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, γι’ αυτό «ποτέ μην λες ποτέ»! Αρκεί ωστόσο και μια «βόλτα» σο διαδίκτυο για να πέσεις πάνω σε μια πρόκληση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να την εμπλουτίσεις με νέες και πρωτότυπες δράσεις, πριν η φθορά της πλήξης σου κτυπήσει την πόρτα.

Ζυγός

Οι παρέες είναι η… δύναμή σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια επανεκκίνηση στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δείξε την αγάπη σου δωρίζοντας κάτι στο ταίρι σου, που σίγουρα θα σου το ανταποδώσει με χαρά!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο… γοητευτικό/η στα μάτια των άλλων, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι μόνον εύκολα αφού υπάρχουν και τα… τρίτα πρόσωπα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια σχέση με κύριο συστατικό της τον ανταγωνισμό θα πρέπει να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η. Αν βέβαια δεν επιζητάς τίποτε άλλο πέραν μιας εφήμερης κατάστασης, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου… άμεσα!

Τοξότης

Ο συγκεκριμένος τομέας σου… ανήκει ολοκληρωτικά με υποψήφιες σχέσεις φανερές ή μυστικές, με μάλλον νεαρά άτομα, που σου γνέφουν δελεαστικά, έχοντας την εγγύηση ότι τουλάχιστον δεν θα βαρεθείς, ιδιαίτερα σεξουαλικά! Επιπλέον «παίζει» δυνατά και μια επανασύνδεση. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως ένα φλερτ προκαλέσει ζήλειες και ανταγωνισμούς κι όχι βέβαια άδικα…

Αιγόκερως

Οι ανταγωνισμοί και οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις καλά κρατούν κι αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και δυνατό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα» και μένει να κρίνεις το αν αξίζει τον κόπο να παρασυρθείς σε αψιμαχίες χωρίς νόημα ή απλά να φορέσεις το καπελάκι σου και να «την κάνεις»!

Υδροχόος

Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους σου παρέχουν την… νεανική εύνοια τους αλλά αν τεθεί θέμα κάποιας διεκδίκησης, πρόσεξε μήπως τελικά την «πατήσεις», αφήνοντας να χαθεί μια ευκαιρία, από υπερβολική αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσής σου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προσφέρεις «πλούτη και παλάτια» στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού αντί να το εντυπωσιάσεις, μπορεί τελικά να το φέρεις σε αρκετά αμήχανη θέση.

Ιχθύες

Σήμερα κινείσαι στον αστερισμό του πάθους και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να ζήσεις μια «σούπερ» περιπέτεια, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, φαίνεται να υπάρχουν και έντονοι ανταγωνισμοί, που απειλούν να χαλάσουν το καλό κλίμα, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας φορτικής παρενόχλησης.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε