Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά 10ήμερο

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά 10ήμερο

ΖΩΔΙΑ UPD 15:35 Δημιουργία 28/05/19, 15:22

Κριός

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ένας πιο ήρεμος μήνας ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, στην πορεία του μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να ξεπεράσετε τις εντάσεις και τους προβληματισμούς της τελευταίας περιόδου. Ζητούμενό σας αυτό το μήνα θα είναι η συναισθηματική σας αρμονία και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχετε. Από τις 4-11 Ιουνίου με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, παίρνετε αποφάσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή. Ενισχύεται η ενσυναίσθηση σας στις επικοινωνίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας. Δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το εισόδημά σας, ή να βρείτε λύσεις για οικονομικά ζητήματα. Μάλιστα μπορώ να πω ότι ο μήνας φέρνει και εύνοια στην ανάπτυξη των οικονομικών σας. Από τις 9-18 του μήνα, με την Αφροδίτη από το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, οι μέρες σας γεμίζουν όμορφες επικοινωνίες, φλερτ, πολλοί μπορεί να ταξιδέψετε ή να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί στο περιβάλλον σας. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, εντείνει την δημιουργικότητά σας ενώ οι ερωτικές προτάσεις, οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν ….

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένας πιεστικός μήνας αναμένεται ο Ιούνιος για το δικό σας δεκαήμερο, στην πορεία του, θα αναλάβετε αρκετές ευθύνες, θα πιεστείτε από υποθέσεις εργασιακές και οικογενειακές, ενώ θα χρειαστεί με ψυχραιμία και ρεαλισμό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, οι οποίες ήδη σας είχαν δείξει τα δείγματά τους από το ξεκίνημα του έτους. Δεν θα λείψουν όμως και οι νέες προτάσεις, οι νέες συμφωνίες, οι σημαντικές γνωριμίες ενώ το «ατού» σας θα είναι η εξωστρέφεια και το επικοινωνιακό σας χάρισμα ιδιαίτερα από τις 3/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Ο Ερμής από τις 11 και ο Άρης από τις 16 Ιουνίου, θα κινούνται στο 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου και εσείς θα είστε λίγο παραπάνω πιο εύθικτοι με το περιβάλλον σας. Αποφύγετε τα οικογενειακά καβγαδάκια και μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά, απογοητεύοντας τους δικούς σας ανθρώπους με απότομη στάση και συμπεριφορά. Δεν θα λείψουν αυτό το μήνα και κάποιες ρήξεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα οι οποίες ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αφορούν είτε τον τομέα των επαγγελματικών σας, είτε ακόμα και τον γάμο σας. Στην πορεία του μήνα αισθάνεστε ότι κάνετε έναν μεγάλο αγώνα μετ εμποδίων, προκειμένου να μπορέσετε να πετύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο σας. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται και σας κουράζει, είναι απαραίτητες όμως από την πλευρά σας οι θυσίες, προκειμένου να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε και να επιτύχετε στις προσπάθειές σας. Το διάστημα 18-26/6 με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, οι μέρες σας σταδιακά βελτιώνονται, γίνονται πιο κοινωνικές. Τυχερές προτάσεις, αιφνίδιες γνωριμίες, νέες συμφωνίες και μεγάλη εξωστρέφεια είναι μερικά από τα «ατού» της περιόδου για εσάς. Πείτε ναι σε ταξίδια, νέες γνώσεις, εμπειρίες που θα αποτελέσουν την διέξοδο από τις δυσκολίες που περνάτε. Παραμείνετε ρεαλιστές σε υπογραφές συμφωνητικών και μεριμνήστε περισσότερο για εκκρεμείς νομικές υποθέσεις. Ο Ιούνιος είναι λίγο παραπάνω πιεστικός για όσους έχετε γεννηθεί 8-10 Απριλίου!

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Το ξεκίνημα του Ιουνίου, με την Αφροδίτη να κινείται ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου, σας ευνοεί ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, όπου σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Μέχρι τις 9 Ιουνίου λοιπόν θα έχετε μία διάκριση, μία κατάκτηση και μία άνοδο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας που θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Από τις 16 Ιουνίου και έπειτα, οι μέρες σας είναι αρκετά έκρυθμες αφού δέχεστε την επιρροή του Άρη που θα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου. Υποθέσεις οικογενειακού περιεχομένου σας προκαλούν ένταση, ενώ και εσείς οι ίδιοι θα βρίσκεστε σε μία περίοδο ψυχολογικού αναβρασμού, όπου δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας, τις περισσότερες φορές η αιτία αυτών θα είναι υποθέσεις του παρελθόντος. Η ανταγωνιστικότητα και οι σκληρές αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν και στα επαγγελματικά σας κοντά στις 20/6 που σχηματίζεται η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα. Σε αυτή την χρονική περίοδο, μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας ταράξουν, ή σκληρά γεγονότα στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τις σπασμωδικές, παρορμητικές ή και βίαιες συμπεριφορές και προφυλαχτείτε από παρασκηνιακές δράσεις. Από τις 26 του μήνα το κλίμα χαλαρώνει και η Αφροδίτη από το τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων, σας δίνει διεξόδους ανεμελιάς, όμορφων επαφών και μετακινήσεων που θα αρχίσουν να σας κάνουν να αισθάνεστε και πάλι καλοκαίρι!

Ταύρος

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένας πιο ήρεμος, ευχάριστος και κοινωνικός μήνας ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Οι αλλαγές που βιώνετε μπορεί να συνεχίζουν, αφού ο Ουρανός από το ζώδιο σας , σας επιβάλει από τον Μάρτιο και έπειτα να προσαρμοστείτε σε μία νέα τάξη πραγμάτων και να τολμήσετε το διαφορετικό, σίγουρα όμως η αρχή του καλοκαιριού σας βρίσκει πιο πρόθυμους να ακολουθήσετε το νέο ορίζοντα που ανοίγεται μπροστά σας. Ευχάριστες εκπλήξεις, προτάσεις, γνωριμίες, νέα, ειδήσεις και επαφές θα φέρει ο Ιούνιος για εσάς λοιπόν. Θα αλλάξει ο τρόπος σκέψεις σας, οι μέρες σας θα γεμίσουν με όμορφες επαφές, ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε και ένα ταξιδάκι ιδιαίτερα την περίοδο από τις 4-11/6 όπου ο Ερμής θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου! Πείτε ναι σε νέες προτάσεις, συμφωνίες, επαφές και δεν θα χάσετε. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε ένα καλύτερο στάδιο από τις 9-18/6 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων. Το πορτοφόλι γεμίζει, όμως και εσείς νιώθετε πιο ικανοποιημένοι, ασφαλείς, σίγουροι, κάνετε τις αγορές σας και ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένας ικανοποιητικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο και δεκαήμερό, στην πορεία αυτού, πολλοί θα καταφέρετε να κατακτήσετε σημαντικά σας σχέδια και επιθυμίες και θα είστε πιο σίγουροι και σταθεροί για τα μετέπειτα βήματά σας. Πιο κερδισμένοι αυτό το μήνα θα ταθείτε όσοι έχετε γεννηθεί περίπου στις 8-10/5. Από το ξεκίνημα του Ιουνίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη (3/3) στο ζώδιο των Διδύμων, σας δίνονται ευκαιρίες για να αναπτύξετε το εισόδημά σας, για να κάνετε μία νέα συμφωνία αλλά και για να πάρετε αποφάσεις οικονομικής φύσεως. Ο Ιούνιος ωστόσο είναι ένας μήνας που βρίσκεστε σε μία συνεχή κίνηση, με αρκετές επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, ενώ δεν θα λείψουν κάποιες στιγμές (ιδιαίτερα ως τις 16/6) οι εντάσεις και τα καβγαδάκια. Ο Ερμής από τις 11-17/6 και ο Άρης ως τις 16/6 από το ζώδιο του Καρκίνου, από τη μία πλευρά σας κάνουν να βρίσκεστε σε πνευματική εγρήγορση, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα λείψουν οι γκρίνιες, τα παράπονα, οι αντιπαραθέσεις με γείτονες ή με αδέρφια. Καλό είναι να προσέξετε περισσότερο στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σας μέσο! Κοντά στις 14 του μήνα αρκετοί από εσάς μπορεί να γίνεται οι αποδέκτες μίας δυσάρεστης είδησης , ή θα χρειαστεί από την πλευρά σας να σφίξετε τα δόντια και να πάρετε μία σοβαρή απόφαση! Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες, συντροφικές στιγμές που θα ας κάνουν να νιώσετε ζεστασιά, σιγουριά και ικανοποίηση.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά με εσάς να είστε αρκετά ανανεωμένοι αλλά και με σημαντικές προοπτικές που σας βοηθούν να εκπληρώσετε σχέδια και επιθυμίες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας ως τις 9 του μήνα σας χαρίζει ερωτισμό, μαγνητισμό, έλκεται σαν μαγνήτης αυτό που θέλετε πολύ ενώ απολαμβάνετε την ανανέωση στη ζωή σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στις 3/6, θα χαρίσει ακόμα καλύτερες προοπτικές τόσο για την αισθηματική σας ζωή, όσο και για τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνετε για την πορεία σας. Το δεύτερο μισό του μήνα, κρίνεται πιο έκρυθμο για το δικό σας δεκαήμερο. Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου οι μέρες σας γεμίζουν δράση, επικοινωνίες, μετακινήσεις, δεν λείπουν όμως και οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας. Σημαντικό είναι να μεριμνήσετε περισσότερο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου αλλά και των μετακινήσεών σας, να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες και τις αντιπαραθέσεις που έχουν ως σκοπό την επιβολή απόψεων. Τα λόγια σας θα σταθούν αρκετά σκληρά και θα προκαλέσουν απογοήτευση ιδιαίτερα κοντά στις 18-20/6. Συγκρατήστε την επιπόλαιη οικονομική σπατάλη κοντά στην Πανσέληνο 17/6 ενώ πιο ικανοποιημένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε από τις 26 του μήνα.

Δίδυμοι

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που ας βοηθά να βρείτε τις ισορροπίες σας, να αντιμετωπίσετε και να λύσετε ζητήματα που σας προκαλούσαν εκνευρισμό και αστάθεια την περασμένη περίοδο, ενώ σημαντική θα είναι η βελτίωση τόσο των οικονομικών σας όσο και των ψυχολογικών σας. Επανεκτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις, αντιμετωπίζετε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα γύρω σας, αλλά βρίσκεστε και σε συζητήσεις επαγγελματικές και οικονομικές, οι οποίες θα έχουν όφελος για εσάς. Από τις 9 του μήνα που θα περάσει και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, θα μπορέσετε να φροντίσετε περισσότερο θέματα που αφορούν την εμφάνισή σας, την καλοπέραση σας, ενώ ο έρωτας δεν θα λείψει από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού! Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μία νέα γνωριμία, ενώ η εξωστρέφειά σας θα σας βοηθήσει να είστε και πιο αγαπητοί με το περιβάλλον σας. Μετακινήσεις και ταξιδάκια, θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας την περίοδο από τις 27 Ιουνίου και έπειτα.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος θέλει προσεχτική διαχείριση, έστω και αν οι εξελίξεις γύρω σας, σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και σας ωθήσουν να κάνετε μεγάλα ανοίγματα στη ζωή σας κυνηγώντας το μεγάλο όραμα που έχετε για το μέλλον σας. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται για 2η φορά του έτους, αυτό τον Ιούνιο, σας επηρεάζει άμεσα, δίνοντας σας το μήνυμα, ότι πρέπει να λειτουργήσετε πιο ρεαλιστικά στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων (επαγγελματικών / αισθηματικών) κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές και περιορίζοντας την επιπολαιότητα! Στις 3 Ιουνίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σας και εσείς είστε σε ετοιμότητα για νέα σημαντικά ξεκινήματα, τα οποία ωστόσο κρύβουν και κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγετε! Το πρώτο μισό του μήνα, σας βρίσκει με αρκετά οικονομικά έξοδα αλλά και υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, αλλά θα εντείνουν τη νευρικότητά και την έντασή σας. Λίγο παραπάνω προσοχή και συνέπεια δείξτε στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους γιατί οι συνθήκες θα σας πιέσουν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 18-26 του μήνα, όπου σε αυτό το διάστημα μπορώ να πω ότι θα νιώσετε ανανεωμένοι, θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας και θα επιδιώξετε περισσότερες στιγμές χαράς και ανεμελιάς. Σημαντικό ωστόσο και εδώ είναι να αποφύγετε την επιπολαιότητα ή τις «θολές» αβέβαιες καταστάσεις που εντέλει μπορεί να σας μπερδέψουν. Αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις / δεσμεύσεις που δεν θα μπορούν να τηρηθούν σε βάθος χρόνου.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά γεμάτος επικοινωνίες, επαφές, εξωστρέφεια αλλά και πολλές ιδέες από την πλευρά σας. Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται ως τις 4 του μήνα στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, έτσι λοιπόν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να έχετε άριστα αποτελέσματα από τις καθημερινές σας επαφές. Το δεύτερο μισό του Ιουνίου αναμένεται να είναι αρκετά πιεστικό για τα οικονομικά σας, με πολλές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν. Σημαντικό είναι όμως από την πλευρά σας να επιμεληθείτε περισσότερο την ασφάλεια των κεκτημένων σας (πχ το σπίτι, το αυτοκίνητο) για να αποφύγετε απώλειες ή μπελάδες. Ο τομέας των σχέσεων και των αισθηματικών σας, αναμένεται να έχει πιο σπουδαίες εξελίξεις στο δεύτερο μισό του μήνα, όμως πιο ικανοποιημένοι από την πλοκή των αισθηματικών σας θα είστε από τις 26 του μήνα και έπειτα.

Καρκίνος

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Μετά από μία τεταμένη περίοδο, εισέρχεστε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού που εγκαινιάζει για εσάς και το νέο σας αστρολογικό έτος που ξεκινά επίσημα από τις 21 Ιουνίου με το Θερινό Ηλιοστάσιο. Οι συνθήκες γύρω σας είναι πιο ευνοϊκές, ηρεμείτε από τις εντάσεις που βιώσατε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη, ενώ τονισμένο θα είναι το στοιχείο της κοινωνικότητας και των νέων γνωριμιών που θα σας συναρπάσουν. Ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο στις 4 Ιουνίου, το μυαλό σας καθαρίζει από σκέψεις, γίνεστε πιο εξωστρεφείς, ενώ δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις μετακινήσεων, επαφών , συναντήσεων που θα σας δώσουν χαρά ως και τις 11 του μήνα. Η αισθηματική σας ζωή, μπορεί για το μήνα αυτό να έχει έναν χαρακτήρα πιο μυστικό, παρασκηνιακό δεν παύει όμως να υπάρχουν και σε αυτό τον τομέα τα ανοίγματα και οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά! Μία προσδοκία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα κατά την διάρκεια αυτού του μήνα … αφεθείτε λοιπόν στην ανεμελιά της στιγμής!

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Οι πιέσεις και οι προβληματισμοί δεν λείπουν σε αυτό το μήνα του έτους για εσάς τους Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου, όπου στην πορεία αυτού του μήνα, θα έρθετε σε σημαντικές ρήξεις, ή και θα έχετε σπουδαίες αλλά πιεστικές ανακατατάξεις στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ως τις 16 Ιουνίου ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο, ναι μεν είστε δυναμικοί και έτοιμοι να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες για τη πορεία σας, όμως βρίσκετε και σημαντικές αντιστάσεις, ιδιαίτερα από τα άτομα που διατηρείτε μία σταθερή επαφή. Την ίδια περίοδο και ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο και οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες, μηνύματα, επαφές …. Η παρορμητικότητα του λόγου ωστόσο συχνά θα σας οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, τις οποίες πρέπει να προσέξετε πολύ περισσότερο καθώς οδεύουμε στις 14 Ιουνίου που ο Ερμής και ο Άρης θα βρεθούν σε αντίθεση με την Κρόνο! Αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση για την διακοπή μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας και τώρα είναι το χρονικό στάδιο που θα νιώσετε πιο σίγουροι για αυτή την επιλογή σας. Δεν παύει όμως να νιώσετε το αίσθημα της πικρίας και της απογοήτευσης από την συμπεριφορά των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, έρχεται για να σας δώσει το μήνυμα, ότι δεν πρέπει ούτε στιγμή να κυνηγάτε και να εργάζεστε με συνέπεια για το όραμά σας. Στην πορεία του μήνα, έστω και μέσω πιέσεων που θα έχετε βιώσει, θα μπορέσετε να βρεθείτε ικανοποιημένοι, σίγουροι και σταθεροί από την εξέλιξη κάποιων συμφωνιών ή για κάποια σχέδια που κάνετε για την πορεία και το μέλλον σας. Στην εργασία σας υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με σχέδιο.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά σε αρκετές κοινωνικές επαφές, αλλά και με εύνοια από την πλευρά σας στον τομέα των σχέσεων, ιδιαίτερα ως τις 9 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, συμβάλει στην εκπλήρωση μίας μεγάλης σας προσδοκίας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έρθετε κοντά σε ένα νέο πρόσωπο που θα σημαίνει πολλά για την πορεία σας. Από τις 16 του μήνα και έπειτα, οι μέρες σας είναι πιο έντονες αλλά και επεισοδιακές … Ο Άρης από το ζώδιο σας, θα επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο , εντείνοντας την νευρικότητα, την ένταση και την αντιπαράθεση στην καθημερινότητά σας. Οι αποκαλύψεις στον τομέα των σχέσεων (ή και των συνεργασιών) δεν θα λείψουν ιδιαίτερα κοντά στις 20 Ιουνίου όπου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η εξέλιξη μίας σχέσης σας θα σας γεμίζει με πικρία αλλά και με αρκετά δυσάρεστα συναισθήματα. Κατευνάστε τα εκδικητικά ένστικτα, αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις σκληρές αντιπαραθέσεις. Δεν θα λείψουν και πολλές συζητήσεις από την πλευρά σας ιδιαίτερα τη περίοδο 18-26/6 όπου ο Ερμής από το ζώδιο σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε και θυμηθείτε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι καλές προθέσεις. Κάποιες ανακατατάξεις στην εργασία σας θα σας προκαλέσουν ένταση κοντά στις 17/6 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη!

Λέων

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ο Ιούνιος σας βοηθά να μπορέσετε να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών που ήδη έχουν προκύψει στην ζωή σας, στην καριέρα και στους στόχους που έχετε θέσει για τη ζωή και το μέλλον σας. Τα ψυχολογικά αδιέξοδα και η έντονη κούραση που βιώσατε την τελευταία εβδομάδα του Μάη, υποχωρούν και τώρα κοιτάτε μπροστά και μπορείτε να προχωρήσετε με απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά σας βήματα και όχι μόνο … Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει αρκετά πιο «παιχνιδιάρηδες» στην κοινωνική σας ζωή… Νέες φιλίες, φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, προτάσεις για διασκέδαση με φίλους δεν λείπουν ως τις 18 του μήνα. Ως Λιοντάρια όμως θα δεχθείτε και την αγάπη και την προσοχή από το περιβάλλον σας και αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα σας αρέσει πολύ! Από τις 27 Ιουνίου που περνά ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, είστε έτοιμοι για τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις, ενώ έχετε την ευκαιρία για νέες σημαντικές γνωριμίες, περισσότερες επικοινωνιακές στιγμές αλλά και για νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω!

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Το καλοκαιράκι ξεκινά και εσείς σε γενικές γραμμές είστε σε καλή διάθεση και με ευχάριστες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας, που σας βοηθούν να νιώσετε ψυχολογική και συναισθηματική ανάταση. Στην πορεία του Ιουνίου όμως έχετε να εργαστείτε σκληρά, ιδιαίτερα ως τις 16 του μήνα όπου οι μέρες σας θα είναι πιο κουραστικές και εξαντλητικές, ενώ οι πιεστικές συνθήκες από το εργασιακό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν! Λίγο παραπάνω προσοχή σε μικρά ατυχήματα και σε αδιαθεσίες που πιθανότατα σχετίζονται με κόκκαλα ή δόντια, ιδιαίτερα κοντά στις 14 του μήνα. Τον Ιούνιο ωστόσο , βλέπετε την κοινωνική σας ζωή να ανθίζει, νέες φιλίες να αναπτύσσονται και να προσφέρουν ένα νέο ρυθμό στη ζωή σας, ενώ και η συλλογική σας δράση θα είναι αισθητή ιδιαίτερα από τις 3 Ιουνίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Στα αισθηματικά σας, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, ξεφεύγετε από τα ψυχολογικά σας αδιέξοδα, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές, ίσως όμως μεγαλοποιείται για μία ακόμα φορά τα συναισθήματά σας. Στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν κάποιες ατασθαλίες για διασκέδαση, καλοπέραση ή και για την ομορφιά σας, λίγο προσοχή λοιπόν στην τάση για σπατάλη!

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά με επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ενδυναμώσουν την πορεία της καριέρας σας και θα σας δώσουν ένα νέο κίνητρο. Ως τις 9 του μήνα με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα μπορέσετε να μείνετε ικανοποιημένοι, δημιουργικοί και αγαπητοί από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ως τις 4 Ιουνίου με τον Ερμή από τους Διδύμους δεν θα λείψουν οι συναντήσεις, οι προτάσεις και οι επικοινωνίες με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για κοινωνικότητα. Από τις 16 του μήνα, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου επιβαρύνει σημαντικά την ψυχολογία σας, το παρασκήνιο δεν λείπει από τα επαγγελματικά σας, ενώ νιώθετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από την καθημερινότητά σας. Την προσοχή σας θέλω να μου δείξετε κοντά στις 20 του μήνα, όπου θα υπάρξουν οι αιτίες εκείνες για να ταραχτείτε. Η αισθηματική σας ζωή είναι πιο φλογερή κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 17/5 η οποία αναμένεται να φέρει όμορφες εκπλήξεις για εσάς. Από τις 26 του μήνα, μία φιλικοσυναισθηματική σχέση ή γνωριμία ερωτική μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σας δίνει χαρά.

Παρθένος

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ο Ιούνιος σας βάζει κατευθείαν σε κλίμα καλοκαιρινό, με την διάθεσή σας ανεβασμένη και με τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας να είναι πραγματικά θετικές για την πορεία σας. Εύνοια δέχεστε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα σε επαφές, συμφωνίες, εκπαιδευτικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις, ενώ σημαντική είναι και η στήριξη που θα λάβετε από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας, αλλά και οι αιφνίδιες προτάσεις / ευκαιρίες που θα σας βοηθούν να ξεφεύγετε από την στασιμότητα. Στα επαγγελματικά σας γίνονται σημαντικά βήματα προόδου ιδιαίτερα από τις 9-18 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι η περίοδος που θα θέσετε νέους στόχους, θα έχετε ανταπόκριση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ θα επιμεληθείτε πολύ περισσότερο και την κοινωνική σας εικόνα.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Όλα φαντάζουν ιδανικά και όμορφα αυτό το μήνα για το δικό σας δεκαήμερο αγαπητοί μου Παρθένοι, είναι όμως; Είναι βέβαιο ότι ο μήνας έχει τις παγίδες του και τις εξιδανικεύσεις του, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών του και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις δεσμεύσεις σας. Μπορεί στην παρούσα φάση να μην προβληματιστείτε από την πορεία μίας σχέσης, σε βάθος χρόνου όμως μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποια πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως φαίνονταν. Για αυτό προσοχή παραπάνω στις επιλογές ανθρώπων , αποφεύγοντας την εξιδανίκευση και ωραιοποίηση καταστάσεων. Ο μήνας στο πρώτο μισό του έχει και έντονη κοινωνική δράση, όμως θα απογοητευτείτε ή και θα κοντραριστείτε με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά σας, προκύπτουν νέα ξεκινήματα και αλλαγές που έρχονται ήδη από την έναρξη του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους!

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ο Ιούνιος ξεκινά γεμάτος νέα σχέδια, νέες προοπτικές αλλά και πολύ έρωτα ιδιαίτερα ως τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Δυνατές στιγμές αλλά και ικανοποιήσεις έρχονται για την αισθηματική σας ζωή, ενώ η επιθυμία για ένα απόγονο ή η χαρά για τη πορεία του παιδιού (πχ την εκπαιδευτική πορεία) είναι ζητήματα που θα στεφθούν επιτυχία! Στα επαγγελματικά σας κινείστε δυναμικά και με αρκετές ιδέες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες ως τις 4 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Στο δεύτερο μισό του μήνα, βρίσκεστε στο κυνήγι τον προσδοκιών σας, όμως το ίδιο διάστημα υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις και αποκαλύψεις στον κοινωνικό σας κύκλο! Προσοχή ωστόσο θέλω να μου δείξετε οι Παρθένοι του 3ουδεκαήμερου και στα σκάνδαλα που μπορεί να προκύψουν και θα αφορούν φιλικές ή και ερωτικές υποθέσεις. Κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού είναι αναμενόμενες με την Πανσέληνο που θα γίνει στις 17 του μήνα στον Τοξότη. Στα επαγγελματικά σας κινείστε με μεγαλύτερη άνεση και με ευκαιρίες αναμόρφωσης από τις 26 του μήνα.

Ζυγός

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Τον Ιούνιο ξεπερνιούνται σταδιακά οι εντάσεις που βιώσατε το τελευταίο διάστημα και μπορείτε ευέλικτα πλέον να θέσετε στόχους και να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική σας ανάπτυξη! Στην πορεία του μήνα σας δίνονται ευκαιρίες στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, ευκαιρίες οι οποίες αποτελούν μία μεγάλη ώθηση / μία έκπληξη για να μπορέσετε να παρουσιάσετε άνοδο! Πείτε ναι σε επαγγελματικές συζητήσεις ιδιαίτερα την περίοδο 4-11/6. Στα αισθηματικά σας είστε πιο ικανοποιημένοι αλλά και ανανεωμένοι το διάστημα από τις 9-18 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη από το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου σας ευνοεί. Μία νέα γνωριμία μπορεί να προέλθει με ένα άτομο που σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά ή η γνωριμία σας προέκυψε με κάποιο πρωτότυπο τρόπο! Οι δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια με το σύντροφό σας.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος αντιφάσεις για το δικό σας δεκαήμερο. Από τη μία πλευρά η διάθεσή σας είναι ταξιδιάρικη και θέλετε να γυρίσετε μία νέα σελίδα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε … Από την άλλη πλευρά όμως οι συνθήκες στο σπίτι και στην δουλειά είναι τόσο πιεστικές που κάνουν το κλίμα γύρω σας να γίνεται ασφυκτικό. Πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες για εσάς ως τις 16 του μήνα όπου ο Ερμής και ο Άρης από τον Καρκίνο, επικεντρώνουν την σκέψη και την δράση σας σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, την κοινωνική εικόνα ή και το γάμο. Κοντά στις 14 του μήνα και οι 2 πλανήτες θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν οι πιέσεις, οι ρήξεις, τα ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς, όπου θα προκαλέσουν ισχυρές απογοητεύσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα σταδιακά το κλίμα αλλάζει και από τις 18 Ιουνίου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει περισσότερη ανανέωση, χαρά και αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Στην πορεία αυτού του μήνα μπορείτε να βρεθείτε ωφελημένοι μέσα από επαφές, γνωριμίες, νέα σχέδια, νέες προοπτικές, ένα ταξίδι, μία πρόταση ….

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡO: Ο Ιούνιος ξεκινά με τον Ερμή από τους Διδύμους να σας επηρεάζει θετικά ως και τις 4 Ιουνίου, γεγονός που θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να προχωρήσετε με επιτυχία και καθαρό μυαλό σε υποθέσεις που αφορούν την εκπαίδευση, τα νομικά, τις συμφωνίες, τις επαφές σας. Θα οργανώσετε κάποιες μετακινήσεις ή θα κάνετε κάποια νέα σχέδια, που θα σας μεταδώσουν αισιοδοξία. Ως και τις 9 Ιουνίου βρίσκεστε πιο κερδισμένοι και στα οικονομικά σας, όπου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι με μία οικονομική υπόθεση που αφορά την μίσθωση / πώληση ενός ακινήτου, ή μία οικονομική υπόθεση οικογενειακού χαρακτήρα. Από τις 16 του μήνα οι πιέσεις είναι πιο έντονες στην καθημερινότητά σας και αφορούν την καριέρα, το γάμο, τις προοπτικές και τους στόχους που έχετε θέσει. Σε αυτούς τους τομείς συχνά θα σας διακατέχει ο εκνευρισμός ενώ κοντά στις 20 του μήνα κορυφώνονται κατά κάποιο τρόπο οι τεταμένες εξελίξεις και πολλοί από εσάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι να αναμετρηθείτε με ένα πρόβλημα οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσεως, το οποίο είναι απαραίτητο να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Με την Πανσέληνο που γίνεται στον Τοξότη, φιλοσοφείτε τις καταστάσεις με έναν νέο τρόπο, ενώ φαίνεται ότι γίνεστε πιο βιαστικοί και τολμηροί σε επαφές, συμφωνίες και επικοινωνίες. Στα αισθηματικά σας πιο χαρούμενες εξελίξεις υπάρχουν από τις 26 του μήνα που έχετε την θετική επιρροή της Αφροδίτης από τους Διδύμους. Σημαντικό είναι σε αυτό τον τομέα να μην πάρετε αποφάσεις τολμηρές, να μην παρασυρθείτε σε λόγια μεγάλα, αλλά να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και ξεκάθαρα. Οι ελεύθεροι έχετε δυνατότητες για νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Σημαντική ανανέωση σας προσφέρει η έναρξη του καλοκαιριού και μετά τους έντονους αιφνιδιασμούς που βιώσατε στον τομέα των σχέσεών σας το περασμένο τρίμηνο, σε αυτή την εποχή είστε πιο αυθόρμητοι και πιο ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο. Ευχάριστες επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, αέρα αλλαγής σε μία σχέση σας αναμένεται να έχετε το διάστημα από τις 4-11/6 αλλά και από τις 21 Ιουνίου και έπειτα! Στα οικονομικά σας θα είστε αρκετά πιο ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από τις 9-18 Ιουνίου που θα μπορέσετε να βρεθείτε πιο κερδισμένοι αλλά και διεκπεραιώσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Στα επαγγελματικά σας γίνονται συζητήσεις για επερχόμενες αλλαγές από τις 27 Ιουνίου και έπειτα, όμως ο ρυθμός του μήνα σας καθοδηγεί να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες και σε νέες προτάσεις.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος με απλά λόγια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μήνας επίτευξης και σταθεροποίησης σχεδίων και επιθυμιών. Είστε από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού, όπου στην πορεία αυτού του μήνα θα μπορέσετε να έχετε επιτυχία στα προσωπικά σας “θέλω” όποια και να είναι αυτά! Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα σας στηρίξει ώστε να μπορέσετε να βάλετε σταθερές δομές στον έρωτα, στην επιθυμία σας για την απόκτηση ενός απογόνου, για την υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου ή μίας επιθυμίας σας. Το πρώτο μισό του Ιουνίου ωστόσο, έχει και αρκετές επικοινωνίες, αρκετά σχέδια, προτάσεις, σχέδια και συμφωνίες, ενώ η εύνοιά σας είναι φανερή και σε θέματα που αφορούν τις σπουδές σας (όσοι είστε φοιτητές). Στο πρώτο μισό του μήνα πολλοί από εσάς θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, ή θα προχωρήσετε σε ένα σημαντικό για εσάς σχέδιο. Κοντά στις 14 του μήνα όμως, θα χρειαστεί από πλευράς σας να σφίξετε τα δόντια και να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, ή κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε θα σας δυσαρεστήσουν. Τα οικονομικά σας μπορούν να έχουν μία πολύ καλή πορεία ανάπτυξης κατά την διάρκεια του Ιουνίου, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι άσκοπες σπατάλες από την πλευρά σας. Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά θα είστε την περίοδο από τις 18-28/6. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα μπορέσουν να διευθετηθούν προς όφελός σας.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά ως και τις 9 Ιουνίου ώστε να μπορέσετε να έχετε όμορφες και συντροφικές στιγμές στην αισθηματική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα πάρετε και μία σημαντική απόφαση ή μία σημαντική δέσμευση για την πορεία μίας σχέσης σας. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε σε μία διαδικασία διευθέτησης/ διακανονισμού ή κάνετε κάποιες συμφωνίες ως τις 4 του μήνα. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες και στην υπερβολή κοντά στις 17/6 με την Πανσέληνο. Στο δεύτερο μισό του μήνα, οι μέρες σας γεμίζουν με ενέργεια, νέα σχέδια, δραστηριοποίηση για συμφωνίες ή και ταξίδια. Προσοχή όμως στην σκληρότητα του λόγου και στην ρήξη που μπορεί να υπάρξει σε συμφωνίες σας κοντά στις 20/6. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ειδήσεις / συζητήσεις που θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό.

Τοξότης

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κατά την διάρκεια του Ιουνίου προσπαθείτε και καταφέρνετε να βάλετε τη ζωή σας και πάλι σε μία σειρά. Διευθετείτε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την φυσική κατάσταση, αλλά και τα οικονομικά σας και νιώθετε πιο ήρεμοι από τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σας. Σημαντικό είναι όμως ότι σας δίνονται και ευκαιρίες – αν εσείς κινηθείτε ωστόσο – για να μπορέσετε να βρεθείτε ωφελημένοι στα οικονομικά σας , καλύπτοντας τις “τρύπες” που είχαν δημιουργηθεί στο δεύτερο μισό του Μάη. Η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να αναζωογονείτε από τις 9 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων. Περνάτε όμορφες στιγμές στη σχέση σας , ενώ οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία για την δημιουργία μίας σχέσης. Ευχάριστες μετακινήσεις, χαρούμενα νέα που αφορούν την εκπαίδευση, τα νομικά σας έγγραφα, τα σχέδια σας, έρχονται την περίοδο από τις 27 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα ευνοείστε και για ένα ταξίδι ή ακόμα και μία νέα γνωριμία.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που απαραίτητο είναι για εσάς να κάνετε μία καλή διαχείριση και να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας, ή ακόμα και την επιπολαιότητα σας κάποιες στιγμές. Από το ξεκίνημα του μήνα δίνονται οι ευκαιρίες για νέες σημαντικές ενάρξεις στον τομέα των σχέσεων, ίσως όμως από την πλευρά αφήνεστε με περισσότερη τόλμη και ρίσκο στα νέα ξεκινήματα που ανοίγονται μπροστά σας, τα οποία στην ουσία όμως είναι θολά. Σημαντικό είναι λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις ή και σοβαρές αποφάσεις των οποίων η επιρροή θα φανεί μετά από καιρό! Παραμείνετε ρεαλιστές, ακόμα και τις στιγμές που νιώθετε ότι ανοίγονται νέοι σπουδαίοι ορίζοντες μπροστά σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με περισσότερη σύνεση ιδιαίτερα ως τις 16 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Δεν θα λείψουν οι πιέσεις, οι περιορισμοί αλλά και τα έκτακτα έξοδα που θα σας ζορίσουν σημαντικά. Πιο σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε την περίοδο από τις 18-28 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων. Σημαντικό όμως είναι να αναγνωρίζετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας μπορεί να σας το προσφέρει. Οι συγχύσεις, τα μπερδέματα και οι πλάνες αφορούν αυτό το μήνα τον τομέα των σχέσεών σας, για το λόγο αυτό λίγο παραπάνω προσοχή στις επιλογές σας.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Στο ξεκίνημα του Ιουνίου είστε ανοιχτοί και εξωστρεφείς με το περιβάλλον σας, υπάρχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και συναντήσεις με τα άτομα που σχετίζεστε σταθερά και είστε ικανοποιημένοι, μέχρι τις 4 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Αξιοποιήστε την επικοινωνιακή εύνοια που δέχεστε για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που διατηρείτε μία στενή σχέση. Ως τις 9 Ιουνίου μπορείτε να έχετε θετικές εξελίξεις και στις εργασιακές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σας ωστόσο, αποτελούν ένα “αγκάθι” το οποίο σας πονά ιδιαίτερα από τις 16 του μήνα και έπειτα όπου ο Άρης από τον Καρκίνο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Διαχειριστείτε με συνέπεια τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους αλλά διασφαλίστε και προστατέψτε καλύτερα αυτό που σας ανήκει. Το δεύτερο μισό του Ιουνίου αναμένεται πιο έντονο, ενώ η ζήλεια, η ένταση, το πάθος και οι κυριαρχικές / εξουσιαστικές τάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην ερωτική σας ζωή! Στις 17 Ιουνίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα τα έντονα συναισθήματα που θα βιώσετε. Πιο ήρεμες και αρμονικές θα είναι οι στιγμές της αισθηματικής σας ζωής από τις 26 του μήνα που η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένας όμορφος , δημιουργικός και ερωτικός Ιούνιος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Στην πορεία του, αφήνεστε στις απολαύσεις της ζωής, ερωτεύεστε, ξεκινάτε μία νέα σχέση, δέχεστε χαρές από τα παιδιά σας ή προχωράτε τα νέα δημιουργικά σχέδια που ανοίγονται μπροστά σας. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε μία πιο όμορφη πορεία και αυτό σας βοηθά να χαλαρώσετε από την ένταση που βιώσατε στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Μάη. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα και την φυσική σας κατάσταση, θα κινηθούν σε πιο αρμονικούς ρυθμούς την περίοδο από τις 9-18/6. Σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να επιμεληθείτε καλύτερα και θέματα διατροφής, άσκησης και προσωπικής ευεξίας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα (από τις 27/6) είναι καλές για να προχωρήσετε σε οικονομικά συμφωνητικά, ή να κάνετε επαφές, συζητήσεις και να πάρετε αποφάσεις για υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πρόκληση για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα εύκολες, όμως αν το καλοσκεφτείτε κανένα σπουδαίο επίτευγμα δεν γίνεται χωρίς αγώνα, χωρίς εμπόδια , χωρίς πίεση … Ανακατατάξεις και νέες συνθήκες στην εργασία αρχίζουν να διαμορφώνονται ήδη από τις 3 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ενώ από τις 18-26/6 θα μπορέσετε να επιμεληθείτε και να επιφέρετε την αρμονία τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και σε θέματα διατροφής, προσωπικής ευεξίας, προγράμματος της καθημερινότητας. Στο πρώτο μισό του μήνα ο Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ο τομέας των σταθερών σας σχέσεων είναι φανερό ότι θα αποτελεί εστία έντασης, αναβρασμού και νευρικότητας. Καβγάδες, αντιδράσεις, λόγια σκληρά αλλά και σημαντικά αλλά και επίπονα ξεκαθαρίσματα και ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, αναμένονται κοντά στις 14 του μήνα. Στην πορεία αυτού του μήνα θα βάλετε κάποια όρια και θα σκληρύνετε ίσως γιατί δεν θα σας αρέσει ο τρόπος σκέψης, συμπεριφοράς και αντίδρασης των ανθρώπων που σχετίζεστε. Στα “ατού” του μήνα για εσάς, είναι ότι διαθέτετε σημαντικά ψυχικά αποθέματα, δέχεστε υποστήριξη την στιγμή που το έχετε πραγματικά ανάγκη, είστε εμπνευσμένοι, δημιουργικοί, βάζετε το λιθαράκι σας για την υλοποίηση σχεδίων και επιθυμιών. Στα επαγγελματικά σας εντέλει θα μπορέσετε σταδιακά να δείτε βελτίωση, αρκεί να διατηρήσετε σταθερή οργάνωση και σχέδιο.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η έναρξη του Ιουνίου είναι αρκετά ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου που αναμένεται να σας δώσει την δύναμη και την αντοχή για τις δυσκολίες που θα υπάρξουν στην συνέχεια του μήνα. Ως τις 9 Ιουνίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, απολαμβάνετε όμορφες και δυνατές στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Εκτός από την υπόθεση έρωτα, αρκετοί από εσάς μπορεί να νιώσετε πληρότητα μέσα από μία θετική εξέλιξη που θα υπάρξει σε παιδί ή σε ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Στα εργασιακά σας, κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό ως τις 4 Ιουνίου ενώ την ίδια περίοδο εφαρμόζετε αποφάσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση, την εργασία, τις συνήθειές σας. Πιο δύσκολο κρίνετε για εσάς το δεύτερο μέρος του Ιουνίου όπου ο Άρης θα περάσει στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου. Ισχυρές εντάσεις, αντιδράσεις και ξεσπάσματα θα έχετε από σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μία αποκάλυψη που θα σας ταράξει. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τα αρνητικά ένστικτα και αποφύγετε κοντά στις 20 του μήνα, να ρίξετε λάδι στην φωτιά υποθέσεων που ξέρετε ότι σας κάνουν να ξεφεύγετε από τα όρια. Σε αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να γίνει και η οριστική ρήξη σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σας.

Υδροχόος

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος προβλέπεται αστρολογικά για εσάς τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, ένας μήνας απελευθερωτικός, ανανεωτικός, ερωτικός και δημιουργικός. Μετά από τις μεγάλες προσωπικές εντάσεις και ανακατατάξεις που βιώσατε, τώρα μπορείτε να βάλετε σε μία νέα πορεία τη ζωή σας και να περάσετε καλά. Στην πορεία του μήνα βρίσκεστε ευνοημένοι μέσα από συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες που θα συμβάλουν στην βελτίωση της εργασίας σας. Ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά, μπαίνουν σε μία πιο ομαλή πορεία , ενώ αρκετοί από εσάς κατά την διάρκεια του Ιουνίου θα ανακουφιστείτε από ένα “βαρίδιο” που σας ταλαιπωρούσε. Έχετε την ευκαιρία να αναμορφώσετε την εργασία, την καθημερινότητά σας, να διακόψετε κακές συνήθειες, να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Ο έρωτας με την σειρά του θα παίξει σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα την περίοδο από τις 9-18 Ιουνίου που είναι για εσάς το πιο θετικό σας διάστημα.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τον Ιούνιο κάνετε νέα δημιουργικά ξεκινήματα, ερωτεύεστε, περνάτε όμορφες στιγμές, γνωρίζετε ένα νέο πρόσωπο που θα ξυπνήσει μέσα σας όμορφα συναισθήματα , όμως οι πιέσεις του μήνα αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο , μία νέα αρχή στον τομέα του έρωτα, του παιδιού, των δημιουργικών σας σχεδίων. Οι θετικές συγκυρίες σε αυτούς τους τομείς κορυφώνονται την περίοδο από τις 18-28 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Νέες επαφές, δικτύωση, αρκετές γνωριμίες και κοινωνική διάθεση, είναι μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά αυτού του μήνα. Στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν οι αστάθειες, οι καθυστερήσεις, ενώ σημαντικό είναι να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα , μην δανείσετε, μην δανειστείτε και αποφύγετε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς. Στον τομέα της εργασίας σας θα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο τις πρώτες 16 ημέρες του μήνα. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο και εσείς σε ένα συνεχές τρέξιμο να τα προλάβετε όλα, γεγονός που συχνά θα σας εξαντλεί. Λίγο παραπάνω προσοχή κοντά στις 14 του μήνα, σε πιέσεις που θα δεχτείτε στα επαγγελματικά σας, ενώ σημαντικό είναι την ίδια περίοδο να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μεριμνήσετε για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά με δημιουργικότητα, νέες ιδέες, εμπνεύσεις αλλά και αρκετές ερωτικές επικοινωνίες ιδιαίτερα ως τις 4 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Ως τις 9 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βελτιώσει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να λύσετε ένα προσωπικό ζήτημα που σας απασχολούσε σε αυτό τον τομέα της ζωής σας, ενώ θα νιώσετε συνάμα ψυχική ανάταση. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 17 του μήνα στον Τοξότη, φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε φιλικούς και συλλογικούς χώρους. Το δεύτερο μισό του μήνα αναμένεται να είναι αρκετά πιο εξαντλητικό για θέματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σας, το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά πιο πιεσμένο , ενώ δεν θα λείψει και το παρασκήνιο και η ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο ιδιαίτερα κοντά στις 20 του μήνα. Σημαντικό είναι να χαλαρώσετε τους τόνους και να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις που είναι ως αποτέλεσμα του φόβου και της έντασης που βιώνετε. Από τις 26 του μήνα οι μέρες σας θα είναι αρκετά πιο ευχάριστες, αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα αρχίσει να σας κάνει να αισθάνεστε καλοκαιράκι στην αισθηματική σας ζωή!

Ιχθύες

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένας ευχάριστος μήνας αλλαγής και ανανέωσης ανοίγεται μπροστά σας και ήδη από το ξεκίνημά του αρχίζετε και εσείς από την πλευρά σας να αισθάνεστε καλοκαιράκι. O Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Ιουνίου και ως τις 11 του μήνα, είστε αρκετά δημιουργικοί, με ευχάριστα μηνύματα, επαφές, χαρούμενα νέα από τα παιδιά σας, ενώ δεν θα λείψουν και ειδήσεις / προτάσεις που θα αποτελέσουν για εσάς έκπληξη ή αλλιώς ευκαιρία και ώθηση για όμορφες αλλαγές. Από τις 9-18 Ιουνίου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι, στην οικογένεια, έρχεστε πιο κοντά στους οικείους σας ενώ αρκετοί από εσάς θα ανανεώσετε το χώρο σας! Αξιοποιήστε λοιπόν το ξεκίνημα του καλοκαιριού για να κάνετε νέα σχέδια για τη ζωή σας, να προγραμματίσετε μετακινήσεις, να πάρετε αποφάσεις αλλαγών, να διασκεδάσετε και να ακολουθήσετε το μονοπάτι των “θέλω” σας!

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος για εσάς είναι ένας μήνας με μεγάλα σχέδια ζωής, κυνηγάτε το όνειρό σας ενώ πολλοί από εσάς νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή κατάκτησης των μεγάλων προσδοκιών που είχατε για τη ζωή σας. Σημαντικό ωστόσο είναι να διατηρείτε τον ρεαλισμό σας σε κάθε εξέλιξη που υπάρχει τώρα στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ πιθανό από την πλευρά σας να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις ή και ανθρώπους, γεγονός που θα το κατανοήσετε ότι συμβαίνει μετά από αρκετό καιρό! Το τετράγωνο του Δία από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο, σε όλη την διάρκεια του μήνα, μα πολύ περισσότερο από τις 18 Ιουνίου όπου θα συμμετέχει και η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Αποφύγετε την τάση φυγής από την πραγματικότητα, σε κάθε τομέα της ζωής σας και κυνηγήστε περισσότερο τα όνειρά σας, με πίστη, όραμα, σχέδιο και οργάνωση! Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 του μήνα, αρκετοί από εσάς κάνετε κάποιες χωροταξικές αλλαγές, ή κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Στο πρώτο μισό του μήνα με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου είστε σε εγρήγορση για τα δημιουργικά σας σχέδια, δεν λείπουν όμως και οι ερωτικές εξελίξεις που σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Πηγή: oroskopos.gr

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ιούνιος ξεκινά με σημαντική επιτυχία, διάκριση και ικανοποίηση είτε μέσα από την κοινωνική σας δραστηριοποίηση, είτε μέσω της εκπλήρωσης μίας βαθύτερης επιθυμίας σας. Ως τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου λοιπόν μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι. Η ερωτική σας ζωή ωστόσο, θα έχει την ορμητικότητα και το πάθος σε όλη την διάρκεια του μήνα, μα πολύ περισσότερο μετά τις 16 Ιουνίου και έπειτα. Στο δεύτερο μισό του μήνα, καλό είναι ωστόσο να χαλιναγωγήσετε τα πάθη, την βιασύνη, την ζήλεια και την ένταση στην ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 17 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, κορυφώνει κάποιες εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι καλή η περίοδος για τολμηρά ρίσκα, αλλά και για σημαντικές αλλαγές. Από τις 26 του μήνα και έπειτα όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ηρεμείτε συναισθηματικά, συσφίγγετε τις σχέσεις με την οικογένεια σας και αναμορφώνετε το κλίμα στο σπίτι σας

Αν σου άρεσε κάνε