29/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

29/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:25 Δημιουργία 29/05/19, 14:18

Κριός

Με την «δημιουργική ασάφεια» να επικρατεί και στα προσωπικά σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ώστε όταν έρθει η ώρα της επόμενης «εξόρμησης» να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η. Εξ άλλου αν επιχειρήσεις το οτιδήποτε σήμερα, δεν θα λάβεις παρά μόνον υποσχέσεις και… σενάρια χωρίς αντίκρισμα, ας μείνεις λοιπόν σε ότι έχεις και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η φαντασία σου!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σίγουρα υπάρχει κάποιος/α που σε «καλοβλέπει», αγγίζοντας μάλιστα τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, αφού διαθέτει εν αφθονία στυλ και φαντασία! Από εκεί και ύστερα και εφόσον δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να αφεθείς σε όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν μια φωνούλα μέσα σου επιμένει πως «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό». Αυτό είναι κάτι, που θα το εξετάσεις… μετά!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου και μάλιστα με όρους μυστικότητας αλλά όσον αφορά στην ουσία, το «τοπίο» είναι θολό και το καλύτερο θα ήταν να μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στην ζωή σου θα «ξύσει πληγές» και θα συνεισφέρει σε νέα διλήμματα αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως το ψέμα… πάει σύννεφο!

Καρκίνος

Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Αν μάλιστα πιείς κι ένα ποτηράκι παραπάνω και χαλαρώσεις, τότε η… ολοκληρωτική παράδοσή σου πρέπει να θεωρείται βέβαια, κάτι που καλό είναι να θυμάσαι αν είσαι ήδη σε μια σχέση!

Λέων

Αν συνεχίσεις να προτάσσεις το εγώ σου, χωρίς να συμμετέχεις πουθενά, κινδυνεύεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που δεν εμφανίζονται συχνά. Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφέσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα όμορφο όνειρο που σύμφωνα με κάθε λογική κάποια στιγμή θα σβήσει. Υπάρχει ωστόσο και τα «θαύμα» κι είναι η αγάπη σου που θα το ζωντανέψει!

Παρθένος

Σήμερα φαίνεται να σε απασχολούν κυρίως θέματα τρίτων, δεν αποκλείεται όμως ένα δικό τους ζήτημα να γίνει και δικό σου, χωρίς να το θέλεις. Εσύ βέβαια έχεις την πρόθεση να βοηθήσεις αλλά δεν θέλει και πολύ να κατηγορηθείς για «συνωμοσία», οπότε καλό είναι να μην πάρεις και τόσο ζεστά τον ρόλο σου, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τους εμπλεκόμενους. Πρόσεξε ακόμη μήπως μια προσφορά που θα σου γίνει, είναι παγίδα!

Ζυγός

Ένα όμορφο δώρο, που θα σε «σκλαβώσει» ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σε… πείσει να κάνεις το παραπάνω βήμα, μπορείς όμως κι εσύ να υιοθετήσεις μια ανάλογη πρακτική απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως να πρόκειται και για μια διαδικασία που εξελίσσεται από μακριά ή φέρει τα χαρακτηριστικά μιας ρομαντικής προσέγγισης, που η συνέχεια της κρίνεται ως αμφίβολη!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα είναι ανοικτά και οι υποσχέσεις «πέφτουν βροχή», πρόσεξε όμως μήπως τελικά απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάζονται. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να ζήσεις έναν «πλατωνικό» έρωτα, έστω κι αν γνωρίζεις ότι δεν μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο, αφού η όλη διαδικασία θα σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ όμορφα.

Τοξότης

Παρά τις υποσχέσεις και τις αρχικές ελπίδες σου για μια «ανείπωτη» ευτυχία, το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν. Επειδή μάλιστα το πεδίο δράσης είναι το εργασιακό σου περιβάλλον, σκέψου μήπως πίσω από τις αγάπες κρύβονται συμφέροντα.

Αιγόκερως

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δεχθείς μια γλυκιά «πολιορκία» από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε «ξεμοναχιάσει» με… πονηρό τρόπο κι έχει καλές πιθανότητες να το πετύχει! Ίσως βέβαια να πράξεις κι εσύ αναλόγως… Αν βέβαια είσαι μόνος/η, η όλη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο θα περίμενες, αφού η γοητεία σου, είναι ικανή να εμπνεύσει κάθε ευαίσθητη ψυχή.

Υδροχόος

Αν καταφέρεις να απεμπλακείς από κάποιες λεπτομέρειες ή… θεωρήματα, που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως μάλιστα να ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία με ένα πρόσωπο που ξέρει να κρύβει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, προσφέροντάς σου τον… παράδεισο επί της γης!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και αναδεικνύει την γοητεία σου, μένει λοιπόν να αποφασίσεις το πως θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Μάλιστα, αν έχεις κάποια «κολλήματα», ένα-δύο… ποτηράκια θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις αντιστάσεις σου, ώστε να μην υποκύψεις σε έναν εξαιρετικά θελκτικό πειρασμό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε