30/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

30/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:23 Δημιουργία 30/05/19, 14:16

Κριός

Με την Σελήνη στα… μέρη σου, η περιπέτεια καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις είτε σε ταξίδι, είτε σε μια έξοδο σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο είναι να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, βγάζοντας τον «ιππότη» που κρύβεις μέσα σου, άλλο τόσο είναι να απομακρυνθείτ

Ταύρος

Βρίσκεσαι σίγουρα σε καλό δρόμο, αφού οι εκδηλώσεις «συμπάθειας» προς το πρόσωπό σου αυξάνονται και πληθύνονται μέρα με την μέρα. Σήμερα ωστόσο ένα θέμα υγείας ή… κόπωσης μπορεί να σου στερήσει κάποιες ερωτικές χαρές ή απολαύσεις, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτε αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει την απαιτούμενη φροντίδα, ενώ σε κάθε περίπτωση τήρησε τους κανόνες υγιεινής.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, δικαιούσαι -και σωστά- να ονειρεύεσαι το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει, για την ώρα όμως καλό είναι να μην «τσακιστείς» να κάνεις κάποια κίνηση, αφού οι κόποι σου μπορεί να «πάνε στράφι», δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως μια έκπληξη που θα θελήσεις να κάνεις στο ταίρι σου, γίνει σε τελείως λάθος χρόνο.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όσες «ροζ καρδούλες» κι αν επιστρατεύσεις, ξέρεις κι εσύ ότι τα προβλήματα που διαρκώς κρύβεις «κάτω από το χαλί», κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε να δούμε ποιος/α έχει… λερωμένη την φωλιά του! Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα της αισιοδοξίας σου, αφού ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ενώ σε κάθε περίπτωση τήρησε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Λέων

Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να «εξαργυρώσεις» την γοητεία σου κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, αφού το αποτέλεσμα δεν θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να θεωρηθείς αναξιόπιστος λόγω αυτής της συμπεριφοράς σου. Αντίθετα μπορείς να αναζητήσεις το «αποκούμπι» σου στις φιλίες σου, όπου το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα θα βελτιωθούν μέσα από τις κοινές παρέες σας.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στην εκδήλωση των προθέσεών σου, αφού επικοινωνιακά το πράγμα «δεν τραβάει» και η ανταπόκριση που περιμένεις δεν θα έρθει. Εξ άλλου πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια σειρά από δυσκολίες ή αναποδιές, που θα σου διώξουν κάθε… σκέψη για έρωτες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκύψουν προβλήματα ή στενοχώριες από σκληρές εκφράσεις.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι «να κάτσεις στα αβγά σου», αν όμως… επιμένεις να αναζητάς σύντροφο, καλό είναι να αρκεστείς σε διερευνητικές επαφές. Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις την λάθος κίνηση, την λάθος στιγμή, κάτι που μπορεί να το «πληρώσεις» με μια απόρριψη ή ακόμη χειρότερα με μια σχέση που θα σου «ψήσει το ψάρι στα χείλη»!

Σκορπιός

Παρότι κάποιες ατυχίες ή πιεστικές υποχρεώσεις μπορεί να «σου κόψουν την φόρα», οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορεί να ζήσεις ένα μεγάλο πάθος που θα σε «απογειώσει». Αλλά και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από κοινές δράσεις και μεγάλες… αγκαλιές, χωρίς να σου περνούν από το μυαλό κακές σκέψεις και υποψίες!

Τοξότης

Η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σου, δεν σε βοηθά, αντίθετα φαίνεται να σε στρέφει σε επιλογές και πρακτικές, που στην πραγματικότητα δεν σου ταιριάζουν, χώρια που μπορεί να «τα κάνεις θάλασσα» δρώντας κάτω από την πίεση τους. Άσε λοιπόν το τι λένε οι άλλοι, είτε κινούνται στην σφαίρα της «κοινής λογικής», είτε σε εκείνη του… παραλόγου και κινήσου σύμφωνα με τα κελεύσματα της καρδιάς σου!

Αιγόκερως

Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «μπλέξεις» σε καταστάσεις που είναι δύσκολες στην διαχείριση τους, οπότε προτίμησε να… απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, που έχει ήδη αποκαλύψει τις «κτυπητές» αδυναμίες της, όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται επώδυνες, η ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές.

Υδροχόος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια παρεξήγηση μπορεί να γίνει αφορμή μιας κρίσης Αν πάλι είσαι μόνος/η και δεν μπλοκαριστείς, σκεπτόμενος/η… περισσότερο από όσο χρειάζεται ή δεν παραμένεις «κολλημένος/η» στα ίδια και στα όμοια, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπο σου. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν αναποδιές ή καθυστερήσεις σε σχέση με ένα ραντεβού αλλά εδώ είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κωλύεται και δεν είναι εύκολο να έρθεις σε επαφή μαζί του, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα, καλό είναι λοιπόν να κάνεις την κίνηση σου σε ένα καλύτερο timing, περνώντας την ώρα σου με… ανώδυνα φλερτ! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να «ζοριστείς» από τις εξελίξεις, μέχρι του σημείου να επέλθει μια οριστική ρήξη με το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε