30/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

30/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:40 Δημιουργία 30/05/19, 14:33

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενθουσιώδη αλλά και επιρρεπή σε έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις, οπότε μην «δένεις» τίποτε! Επιπλέον, εύκολα μπορεί να «πέσεις» ψυχολογικά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων αλλά αν ξέρεις καλά το αντικείμενό σου μην κολλάς πουθενά αφού στην παρούσα φάση εσύ είσαι εκείνος/η που «θα βγάλει το φίδι από την τρύπα». Αν πάλι κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν απαιτήσεις, που σε ξεπερνούν, τότε απλά μην υποχωρήσεις από τις κόκκινες γραμμές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει αναπόφευκτα έξοδα, οπότε… φύλαξε για να έχεις!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να ρίξεις φως στα παρασκήνια, αφού εκεί είναι το «ζουμί» κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σε ανταγωνίζεται με αθέμιτα μέσα δεν έχεις παρά να τον/την βάλεις στην θέση του. Κατά τα άλλα βέβαια, μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από μια αϋπνία, που όσο να ‘ναι θα επηρεάσεις αρνητικά την φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν είναι στις καλές της και μπορεί να σου φέρει μια απογοήτευση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σε… ρίχνει στο φιλότιμο προκειμένου να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, καλό είναι όμως να μην τα πάρεις όλα επάνω σου, αφού αν κάτι «στραβώσει» εσύ είσαι που θα κατηγορηθείς για το αποτέλεσμα. Ανάλογη στάση οφείλεις να κρατήσεις και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας στην οποία συμμετέχεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να «υποφέρει», είναι σκόπιμο να κόψεις μια κακή συνήθεια.

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Κριό ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, θέλοντας και μη και πέρα από τα σκαμπανεβάσματα που θα σε ταλαιπωρήσουν, το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με αποφάσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε σημαίνον στην ζωή σου, ξεκινώντας από την καριέρα σου. Και βέβαια εδώ είναι που θα κριθούν οι δεξιότητες και οι ικανότητές σου στον χειρισμό περίπλοκων υποθέσεων, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι το να επωμιστείς βάρη άλλων θα σε φέρει τελικά σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια στενοχώρια συναισθηματικής φύσεως.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις άλλων, που ανεξάρτητα με τις προθέσεις τους μπορεί και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου. Επιπλέον, φρόντισε να διαθέτεις κάθε νόμιμο έγγραφο ή παραστατικό στις συναλλαγές σου, αφού θα σου ζητηθεί. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου στερεί αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να ανταποκριθείς σε έξτρα υποχρεώσεις ή να συμπαρασταθείς σε κάποιον δικό σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό βάζει στην… πρίζα τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια, αν όμως δανείσεις χρήματα στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσει πολύ η επιστροφή τους, ενώ στην χειρότερη δεν θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Όσο για τις αγορές σου, μείνε στα πολύ βασικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο προδιαγράφει μια μάλλον κουραστική καθημερινότητα, με τις… χαρές σου να μένουν πίσω, οπότε ασχολήσου με εκείνα που πρέπει να γίνουν!

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει διαρκώς νέα δεδομένα στο πως βλέπεις εσύ τους άλλους και πώς σε βλέπουν εκείνοι, καλό είναι όμως να μην πάρεις άμεσα κάποια πρωτοβουλία, εκτός βέβαια από την περίπτωση που προκύψουν «επείγουσες» καταστάσεις, που απαιτούν μια άμεση διευθέτηση. Επιπλέον, μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όλη κατάσταση όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι κι είναι πιθανό να χρειαστεί να περικόψεις τα έξοδά σου.

Σκορπιός

Όλα συνηγορούν στο να δουλέψεις εντατικά σε διαδοχικά πόστα ή να πάρεις μια σχετικά ριψοκίνδυνη απόφαση για τα εργασιακά σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξη τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να διαχειριστείς χωρίς «απώλειες» κι ανακατωσούρες την τάση κάποιων να αυθαιρετούν. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προνοήσεις για την υγεία και τη διατροφή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου βάζει προσκόμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Κριό να βάζει… φωτιά στις επιθυμίες σου αλλά να υπολείπεται σε σταθερότητα και αξιοπιστία, δεν έχει νόημα να παίρνεις «οριστικές» αποφάσεις για το τι θέλεις ή δεν θέλεις, μπορείς ωστόσο να «ποντάρεις» σε μια έμπνευση της στιγμής που θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπο». Επιπλέον είναι πιθανό να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η ανεύρεση μιας λύσης κι όχι η αντιπαράθεση εγωισμών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο βάζει στο «τραπέζι» κι ένα θέμα υγείας είτε δικό σου, είτε κάποιου/ας που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι έχουν μια «πολεμική» διάσταση. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού αλλά είναι ιδανική για να «ξεσκαρτάρεις» από ότι θεωρείς άχρηστο. Αν πάλι φιλοξενήσεις κόσμο, μην τους δώσεις και πολύ… αέρα, αντίθετα απαίτησε να σε σεβαστούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να μην ανακατέψεις στις δουλειές σου αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού τίποτε καλό δεν θα βγει από αυτό. Αν πάλι έχεις παιδιά, «σκύψε» επάνω στο πρόβλημά τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό σου κάνει… εντατικά μαθήματα κι όσον αφορά την επιμόρφωσή σου, είσαι σε καλό timing. Ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου όμως, προσδίδει χαρακτήρα «ασανσέρ» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι είναι το ίδιο πιθανό να διεκπεραιώσεις ταχύτατα κάποιες από τις υποθέσεις σου, όσο και το να χάσεις χρόνο με άλλες που δεν «περπατάνε». Δώσε λοιπόν προτεραιότητα σε εκείνα που μπορούν να γίνουν άμεσα και μην κάνεις μακρόπνοα σχέδια, αφού στην πορεία θα αναθεωρηθούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο εγείρει κι ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου κι αν θες πραγματικά να τα διατηρήσεις σε μια τάξη, το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι το να καταπολεμήσεις παρορμήσεις που θα σε αφήσουν «πανί με πανί». Επιπλέον, σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στην συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος αλλά και να μην δώσεις χρήματα για αγορές ή εξυπηρετήσεις άλλων, αφού δεν θα σου βγει σε καλό. Παράλληλα, μια μάλλον «πληκτική» Αφροδίτη στον Ταύρο θα περιορίσει τις ευχάριστες στιγμές σου, φέρνοντας και κάποιες στενοχώριες που θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε