31/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

31/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:37 Δημιουργία 31/05/19, 14:31

Κριός

Ο Ερμής και ο Δίας σε βοηθούν να δικτυωθείς ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, στην χειρότερη περίπτωση θα διασκεδάσεις την μοναξιά σου με ανταλλαγή φλερτ και μηνυμάτων, ενώ στην καλύτερη θα βρεις το ταίρι σου. Αλλά σίγουρα το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της «υπερπροσφοράς» για σένα είναι το τι θα κάνεις αν είσαι ήδη σε μια σχέση και χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα επαγγελματικό μίτινγκ ή με αφορμή μια δουλειά που θα κάνεις. Τα δεδομένα μάλιστα θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι πολύ αξιόπιστο από συναισθηματική και υλική άποψη, καλό είναι όμως να «δέσεις» πρώτα τα όσα σου υπόσχονται κι ύστερα να αρχίσεις να κάνεις «τρελά όνειρα!

Δίδυμοι

Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η η προσωπική σου ζωή φαίνεται να έχει ευχάριστα δρώμενα αλλά και πολύ… παρασκήνιο στις παρέες σου, που μάλλον πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω «μπλεξίματα». Κι αν κάποιος/α δεν «σου κάνει» διαισθητικά, μην μπεις καν στον κόπο να εκλογικεύσεις το προαίσθημά σου, αφού όπως κι αν φαίνονται τα πράγματα, είναι εύστοχο!

Καρκίνος

Τόσο οι δικές σου διαθέσεις, όσο και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου, απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια, η οποία έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που σε διεγείρουν. Η ένταση και το πάθος είναι λοιπόν «προ των πυλών», το θέμα όμως είναι το… μετά, αφού αναμένονται ανταγωνισμοί και πολλά… νεύρα!

Λέων

Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου να σου δίνει μερικές ακόμη ευκαιρίες, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τα «τυχερά» και τις προτάσεις σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Φαίνεται να υπάρχει όμως κι ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε αγχώνει και δεν σε αφήνει να το… ευχαριστηθείς! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα μπόνους που θα σου προσφέρει μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου και καλή παρέα.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, ακόμη και στην περίπτωση που κάνεις κάτι «λάθος», το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί… σωστό για σένα, γι’ αυτό ούτε να ανησυχείς, ούτε να αγχώνεσαι για τα προσωπικά σου. Το σύμπαν δουλεύει για λογαριασμό σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της μονιμότητας!

Ζυγός

Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο αλλά σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπορείς να πετύχεις το «δύο σε ένα». Να θυμάσαι όμως ότι μια νέα σχέση θα λήξει όταν προκύψουν οι πρώτες δυσκολίες, γι’ αυτό ας μην την πάρεις και τόσο… σοβαρά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην επιτρέψεις σε γνωστούς ή συγγενείς να αναμιχθούν σε αυτήν.

Σκορπιός

Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θέλει να σε «αποκαταστήσει», το πιθανότερο μάλιστα είναι να έχετε μια… ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να περάσεις καλά και να νιώσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου, φαίνεται ωστόσο να υπάρχουν και κάποια πρακτικά ζητήματα ή «αγκάθια» που πρέπει να συζητήσετε μεταξύ σας.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που το ένα σε καλύπτει επικοινωνιακά και το άλλο ανταποκρίνεται περισσότερο στα αισθητικά σου κριτήρια. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως προβείς σε… παρασπονδίες!

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι ήδη πολύ ψηλά στην… λίστα των προτιμήσεων των άλλων και μπορείς να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, όπως νομίζεις, είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι! Ίσως μάλιστα να κλείσει μια παρένθεση που σε «κόλλησε» ή σε έβαλε σε δίλημμα στο αμέσως προηγούμενο διάστημα και να… ξεχυθείς ορεξάτος/η στον ερωτικό στίβο για νέες κατακτήσεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως εκτεθείς.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις… νεανικές ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «χάσεις τον μπούσουλα», προβαίνοντας σε επιπολαιότητες, που –όχι άδικα- θα δημιουργήσουν αντιδράσεις από το ταίρι σου, γι’ αυτό «κράτα χαρακτήρα»

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η και παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς, θα πρόκειται σίγουρα για… κατόρθωμα, αφού ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στην ζωή σου είναι η άρνηση σου να συμμετέχεις σε αυτήν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να κρατήσεις μια στοιχειώδη… απόσταση από φλερτ και «συμπάθειες», αφού ο ενθουσιασμός σου θα σε οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε κάποιο «φάουλ»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε