31/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

31/05/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:51 Δημιουργία 31/05/19, 14:39

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε καλεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή απλά να εξέλθεις προκειμένου να αποκτήσεις μια διευρυμένη άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα χρήσιμο gadget ή εργαλείο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, ελέω… Κρόνου, σου συνιστά να είσαι πιο φειδωλός/η και προνοητικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Κρόνο και σε καλεί να κάνεις πολύ προσεκτικά βήματα και να τηρήσεις τα δέοντα αφού το «σοβαρό» προφίλ σου είναι εκείνο που θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η». Επιπλέον, είναι σκόπιμο να κινηθείς στην κατεύθυνση της εξασφάλισης όλων εκείνων που χρειάζεσαι, αποφεύγοντας τις επεκτατικές κινήσεις. Σε… ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση βέβαια, κινείται η αντίθεση Ερμή-Δία, αφού σου υπόσχεται κέρδη και οφέλη με την συνδρομή της τύχης και ανεξάρτητα από τις δικές σου προσπάθειες. Εσύ όμως μην… ακούς τις «Σειρήνες» και μείνε στα σίγουρα!

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε καθιστά εξαιρετικά τυχερό/η αλλά όχι και «άτρωτο/η», ιδιαίτερα αν ξανοιχτείς πολύ σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις και πέρα από την όποια τύχη απαιτούν και ικανότητες. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις την ζωή, τηρώντας όμως το μέτρο αφού με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, δείχνει απαραίτητο το να «ξαποστάσεις» κάπου μόνος/η σου, ώστε να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ενώ καλό είναι να περιορίζεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν προκύψει θέμα με την υγεία σου.

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ερμή-Δία είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Ενδέχεται ωστόσο να ειπωθούν και να ακουστούν πολλά που είναι… τουλάχιστον υπερβολικά γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τις φιλίες αλλά και τις συλλογικές δράσεις σου, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η, αφού δεν αποκλείεται να κοπιάσεις για χατίρι άλλων και συνάμα να απογοητευτείς από την στάση τους.

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου με… ανέλπιστα εύκολο τρόπο, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, όχι όμως μόνον «με τα ψέματα» αλλά ποντάροντας στην δουλειά σου και τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να αναζητήσεις στήριγμα σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν γίνεται να πάρεις χωρίς να δώσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να δικαιωθεί η προνοητικότητά σου στις συναλλαγές σου.

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο, έχοντας μάλιστα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον 8οηλιακό οίκο σου, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις τις αχρείαστες αγορές, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα προκύψει!

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, σου βάζει… σχετικά δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» προσωρινά μια συνεργασία ή συμφωνία αλλά τελικά σε καλό θα σου βγει. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Ερμή-Δία… καταφθάνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι, προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, σου βάζει… σχετικά δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» προσωρινά μια συνεργασία ή συμφωνία αλλά τελικά σε καλό θα σου βγει. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Ερμή-Δία… καταφθάνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι, προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη.

Τοξότης

Με την αντίθεση Ερμή-Δία, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση εσύ είσαι το δυνατό «χαρτί», γι’ αυτό μην κάνεις πολλές παραχωρήσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφού «παραμονεύει» μια αδιαθεσία, ενώ αναμένεται και ένα πλήθος διαφορετικών, όσο και αναγκαίων εργασιών, που όσο να ‘ναι θα σε κουράσουν, γι’ αυτό… φύλαξε δυνάμεις!

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Δία διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να «ψειρίζεις» καταστάσεις, όταν σου τα φέρνουν όλα «στο πιάτο»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα «μεγάλα λόγια» που ακούς διακρίνονται κι από έναν μεγάλο βαθμό αναξιοπιστίας. Παράλληλα βέβαια, με μια Αφροδίτη του… γούστου σου στον 5ο ηλιακό οίκο σου, στο συναισθηματικό «μέτωπο» τα πράγματα θα εξελιχθούν κατά πως τα θέλεις, είναι μάλιστα πιθανό να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου. Αν όμως έχεις παιδιά προνόησε για την ασφάλεια και την καλή τους υγεία.

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Δία συμβάλλει στην αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητας σου, με την συνδρομή μάλιστα προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, αφιερώνοντας χρόνο σε αυτό και τηρώντας τις ισορροπίες.

Ιχθύες

Με την αντίθεση Ερμή-Δία είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά, αφού το όλο κλίμα είναι γιορτινό ή διασκεδαστικό. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 3οηλιακό οίκο σου μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς μέσα σε κάποιες πληκτικές επαφές, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε