03/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

03/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:06 Δημιουργία 03/06/19, 14:59

Κριός

Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένας… πειρασμός στον οποίο δεν μπορείς να πεις «όχι», πρόσεξε όμως μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όσο νομίζεις κι έχεις να κάνεις με μια μεθόδευση που αποσκοπεί στον έλεγχό σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόσεξε τους «κυρίους με τις καραμέλες» και φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Ταύρος

Το σύμπαν μπορεί να σου προσφέρει στο… πιάτο ένα πρόσωπο που δείχνει ταιριαστό με τα θέλω σου, μην μπεις όμως στην όλη διαδικασία θεωρώντας πως πρόκειται για κάτι εύκολο. Αντίθετα, στην πορεία αναμένονται αβυσσαλέα πάθη, θύελλες και φουρτούνες! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, τόσο σε συναισθηματικό-υλικό επίπεδο, όσο και σε… σεξουαλικό!

Δίδυμοι

Αν μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια «παράνομη» σχέση, να θυμάσαι ότι δεν έχεις εξασφαλισμένη την απαιτούμενη εχεμύθεια , αντίθετα το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, με όλες τις συνέπειες, Πρόσεξε μάλιστα μήπως η όλη κατάσταση είναι «στημένη» και ουσιαστικά τελείς… υπό παρακολούθηση, ίσως μάλιστα κάποιες ελευθερίες που σου παραχωρούνται να αποσκοπούν στο να χαλαρώσεις και να κάνεις το «λάθος».

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, μια προσωπική σου υπόθεση σε απασχολεί αρκετά έντονα κι επειδή σε αυτήν την φάση η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει ενδέχεται τελικά να γίνεις εξαιρετικά ευάλωτος/η συναισθηματικά και επιρρεπής τόσο σε εξαρτήσεις, όσο και σε «πειρασμούς» της μιας βραδιάς, με την ελπίδα-προσδοκία πως αυτό το ταίριασμα είναι ακριβώς ότι ζητούσες. Δεκτό αλλά υπάρχουν και οι… αστερίσκοι!

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει πολύ… κοντά με ένα πρόσωπο κύρους, αν όμως αναζητάς αγνά συναισθήματα και μια «νορμάλ» σχέση, είναι προτιμότερο να απέχεις, αφού το όλο σκηνικό έχει αποκλειστικά και μόνον ηδονοθηρικό ή συμφεροντολογικό χαρακτήρα. Επιπλέον, κάποιος/α προσπαθεί να σε «εξαγοράσει» με λάγνες υποσχέσεις και προσφέροντας σου μια θέση ή την νομή της εξουσίας.

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε… παραπέμπει στο «όλα ή τίποτα», καλό είναι όμως να μην «τσιμπήσεις» αφού σε «συμφέρει» να απολαύσεις τα καλά μιας ερωτικής «περιπέτειας», χωρίς να ορίζεσαι από «υψηλές προσδοκίες». Μάλιστα, πολλά μπορεί να συμβούν σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μόλις χώρισε ή ταλαιπωρείται από βάσανα και ζητά να «αναστηθεί» στην αγκαλιά σου!

Ζυγός

Ανεξάρτητα με τις… ματιές που ρίχνεις και σου ρίχνουν, οποιαδήποτε φαινομενικά «χαλαρή» επιλογή, είναι βέβαιο πως στην πορεία θα αποδειχθεί πολύ πιο σοβαρή, με σημαντικά υπέρ αλλά και κατά. Κι ανάμεσα στα τελευταία είναι ο περιορισμός των ελευθεριών σου, που αν μεν είναι εθελούσιος, έχει καλώς. Αν όμως πέσεις σε ζήλειες και «πνιγηρές» καταστάσεις; Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, σε σεξουαλικό επίπεδο όλα είναι… τέλεια!.

Σκορπιός

Φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για μια νέα αρχή με το νυν ταίρι σου, είτε για μια εντελώς νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι πως στην πορεία θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα αλλά και τις ίδιες τις σχέσεις. Κι αυτό δεν είναι… απειλή αλλά… υπόσχεση, αφού αφήνοντας πίσω σου τις παθογένειες του παρελθόντος, θα μπορέσεις να πορευτείς προς την ευτυχία σου.

Τοξότης

Η αξία των «μετοχών» σου στο χρηματιστήριο του έρωτα έχει πάρει την ανιούσα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις τα κατάλληλα άτομα για σένα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμπλακείς σε ένα πάθος, που θα «σου βγει ξινό» στην συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να σταθείς στο ταίρι σου, που φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα, ικανό να το φέρει σε μια «μηδενιστική» φάση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί να βιώσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία καλό είναι όμως να την αναζητήσεις με τον/την κατάλληλο/η σύντροφο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν και δυσάρεστες εκπλήξεις. Κατά τα άλλα βέβαια θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες αλλά αν ενδιαφέρεσαι μόνον για μια… αμιγώς φιλική συντροφιά, μάλλον… δεν θα βρεις αυτό που ζητάς!

Υδροχόος

Σήμερα ο ερωτισμός σου βρίσκεται «στα πάνω του» και το ιδανικό θα ήταν να απολαύσεις τις στιγμές σου δίπλα σε ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα τρέφει δυνατά συναισθήματα για σένα. Δεν αποκλείεται βέβαια να «ψαχτείς» και μέσα από… νυχτοπερπατήματα, φαίνεται όμως ότι μια αναζήτηση στο άγνωστο εγκυμονεί κινδύνους, ιδιαίτερα για την υγεία σου, φρόντισε λοιπόν πρωτίστως για την ασφάλειά σου.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και ο Άρης μπορεί να σε βάλουν στον πειρασμό μιας «αμαρτωλής» αναζήτησης κι είναι πιθανό να «παίξεις βρώμικα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή στο διαδίκτυο. Ωστόσο αν πρόκειται για μια «συνομιλία» με πρόσωπο που δεν γνωρίζεις, μην αποκαλύψεις τα μυστικά σου, αφού ενδέχεται να πρόκειται για παγίδα. Στον αντίποδα βέβαια, θα έχεις την δυνατότητα να «ψαρέψεις» πληροφορίες, δρώντας εκ του ασφαλούς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε