03/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:47 Δημιουργία 03/06/19, 15:41

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει μέγα… πλήθος πληροφοριών κι εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις, γνωριμίες και ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε έναν νέο κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη που «σε πάνε πίσω». Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να τις ξεσκεπάσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και μπορείς πλέον να κινηθείς πιο απελευθερωμένα, αφού αίρονται κάποιοι περιορισμοί, πρόσεξε ωστόσο μήπως ξοδέψεις όλα τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου. Παράλληλα ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία, είτε οπτική, είτε ακουστική. Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει πλήθος επαφών ή μετακινήσεων και σου δίνει νέα ερεθίσματα και «φρέσκες» ιδέες, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς σε ζητήματα που καλύπτουν μόνον την περιέργειά σου αλλά να στοχεύσεις και σε πιο πνευματικές κατευθύνσεις. Παράλληλα όμως με τον Πλούτωνα να βγαίνει… παγανιά, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου. Ίσως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου ή να ανακαλύψεις κάτι που θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να μάθεις κι άλλα πράγματα που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, είτε σε αφορούν άμεσα είτε όχι. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας «βαραίνει» τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Ίσως πάλι να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, πρόσεξε όμως μήπως «ξεφύγεις» και κάνεις υπερβολικά πράγματα για να ικανοποιήσεις το… κοινό σου! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια και να προσέξεις την διατροφή σου. Επιπλέον στην δουλειά σου γίνονται μηχανορραφίες αλλά μην κινηθείς αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και παρά τις όποιες «παλινωδίες» και τα «μπερδέματα» που θα προκύψουν, τελικά θα τα καταφέρεις, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό κι ένα τρίτο πρόσωπο θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στην ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα.

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι, πρόσεξε ωστόσο μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπα πήγαινε-έλα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια «καταλυτική» και μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα» του χώρου σου. Κι επειδή «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», ότι κι αν… πάθεις θα αποζημιωθείς!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Επιπλέον μπορεί να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή επάνω στα «ερείπια» του παρελθόντος.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» προοπτικές μα και αδυναμίες ιδιαίτερα ως προς την αξιοπιστία τους. Μείνε λοιπόν στο τι μπορεί να σου αποδώσουν σήμερα και… ξέχνα το αύριο! Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να… ρωτήσεις για την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε… χαντακώσουν! Οφείλεις επίσης να έχεις τον νου σου σε υπόγεια «παιχνίδια» που γίνονται, αν όμως ανήκεις στους/στις τυχερούς/ες της υπόθεσης, θα ωφεληθείς από ζημιές άλλων.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που «γαργαλάνε» το ενδιαφέρον και την περιέργειά σου, ίσως μάλιστα η επικοινωνιακή «χημεία» που υπάρχει να οδηγήσει και σε περαιτέρω, πιο… στενές επαφές! Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου, γίνονται… όργια «κάτω από το τραπέζι», οπότε έχε τον νου σου!

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα», κάτι που θα σε αναστατώσει μεν αλλά θα βγάλει και «λαγούς»! Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά», ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν σε ατασθαλίες.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε