04/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:37 Δημιουργία 04/06/19, 10:31

Κριός

Με τον Ποσειδώνα «συνεργό» του Άρη στον Καρκίνο, ίσως γίνεις πιο ευαίσθητος απέναντι στον πόνο των άλλων κι είναι πιθανό να προβείς σε μια φιλανθρωπική πράξη ή να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιους/ες, σίγουρα όμως πρέπει να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου. ώστε να ξεχωρίσεις εκείνους/ες που έχουν πραγματικά ανάγκη από τους/τις άλλους/ες, που απλά «κλαίγονται» για να… πάρουν περισσότερα! Ίσως μάλιστα να επισκεφθούν τον χώρο σου και άτομα που σχεδιάζουν μια «κομπίνα» σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Τσέκαρε επίσης για διαρροές υγρών ή αερίων.

Ταύρος

Με τον Άρη στον Καρκίνο να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, όλα μπορεί να σου παρουσιάζονται «ιδανικά», καλό είναι όμως να είσαι αρκετά υποψιασμένος/η, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στα κρυφά και καλό είναι να «ξετρυπώσεις» όποιον/α σου κάνει τον καλό με σκοπό να σε «αποκοιμίσει»! Επιπλέον στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου έχε τον νου σου στα λάδια κι οτιδήποτε γλιστράει. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να «εκστασιαστείς» από ένα καλλιτεχνικό δρώμενο ή να βρεις την ηρεμία και την γαλήνη, είτε σε ένα «ιερό» μέρος, είτε κοντά στην θάλασσα.

Δίδυμοι

Από την μια πλευρά, ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να κρύψεις εισοδήματα, ενώ, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από «μαύρες» συναλλαγές. Από την άλλη ωστόσο, είναι βέβαιο το ότι περιβάλλεσαι από… απατεώνες, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον, η εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από τα όσα δηλώνονται αλλά πολύ περισσότερο από κρυμμένα συμφέροντα που ενδέχεται να υποκρύπτουν και άνομες ή παράτυπες πρακτικές, ενώ με μόνη εξαίρεση τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου φαίνεται να κυνηγάς «χίμαιρες».

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει βέβαια τα υπέρ και τα κατά του για σένα αφού όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που θεωρείς ασύμφορα για σένα, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος/α είναι ο/η «πονηρός/η» της υπόθεσης! Παράλληλα βέβαια, η έμπνευσή σου κορυφώνεται, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και «οραματικές» συλλήψεις.

Λέων

Ο Άρης με «συνεταιράκι» τον Ποσειδώνα σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει λοιπόν μια «σκηνοθεσία» και ένα άφθονο παρασκήνιο σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια καθοριστική κίνηση, είτε στα εργασιακά, είτε στα οικονομικά σου, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις που λαμβάνεις. Επιπλέον, προστάτεψε την υγεία σου από ενδεχόμενες ιώσεις και… μην πίνεις!

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα να «ζαλίζει» τον Άρη στον Καρκίνο, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» κάποιων… ευγενικών απατεώνων που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες! Ίσως μάλιστα να ενθαρρυνθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία άλλα πρεσβεύει και στοχεύει επισήμως κι άλλα πράττει. Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ μια πρόταση που θα σου γίνει, είναι μεν «ιδανική» αλλά συνάμα και μη εφαρμόσιμη.

Ζυγός

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας ρίχνουν άφθονη «ομίχλη» στα επαγγελματικά σου κι αν αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες σίγουρα στην πορεία θα νιώσεις προδομένος από τις εξελίξεις. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει την μελλοντική σου πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να παραπλανήσεις τον… εχθρό ή να αφήσεις μια άριστη εντύπωση σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τονίζοντας αυτά που σε… συμφέρουν! Κατά τα άλλα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε ένα σπα.

Σκορπιός

Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να «κάνουν παιχνίδι» στις παρέες αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται πως κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου άλλα διακηρύττουν κι άλλα κάνουν ή χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να προβληθούν σε βάρος σου. Επιπλέον, εύκολα μπορείς να πιστέψεις σε κάτι που σίγουρα δεν ισχύει, αν όμως πρόκειται να εμψυχωθείς ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, τότε… δεν πειράζει, ίσως μάλιστα να αποτελέσεις τον «κρίκο» μιας αλυσίδας ανθρωπιστικών δράσεων. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης που ζει μέσα σου αναζητά τρόπους για να εκδηλωθεί.

Τοξότης

Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να «διαπλέκονται» στα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου και τσέκαρε τα υδραυλικά και τις αποχετεύσεις. Παράλληλα βέβαια, αν εξακολουθείς να… πιστεύεις στα θαύματα, είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από το πουθενά ή να εκπληρωθεί μια ευχή σου!

Αιγόκερως

Όσο κι αν η λογική σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής, φαίνεται πως τελικά δεν θα αποφύγεις κάποιες παγίδες που σου στήνουν ή έστω, μη σκόπιμα λάθη, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Οφείλεις μάλιστα να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «ιδανική» πρόταση, που στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ευοδωθεί και στην χειρότερη θα σε καταστήσει ένα «πιόνι» στα χέρια άλλων. Μάλιστα, ο Άρης απέναντί σουαφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας προδοσίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις «κόλπα» και τεχνάσματα, προκειμένου να παραπλανήσεις τους άλλους.

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας έλκουν γύρω σου άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας κλοπής ή μιας «μόχλευσης», γι’ αυτό μην δίνεις πολύτιμα στοιχεία σε άτομα που σου ζητούν «χάρες» και προπάντων φρόντισε να κατοχυρώσεις τα δικαιώματά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ… δικαίωμα στην εξαπάτηση και σίγουρα μπορείς αν θες να κάνεις «το άσπρο-μαύρο»! Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες εξετάσεις ή να ακολουθήσεις μια φαρμακευτική αγωγή.

Ιχθύες

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας προάγουν και αναδεικνύουν τον ανθρωπισμό σου κι είναι πιθανό να προβείς σε μια «θεάρεστη» πράξη. Επιπλέον σε σχέση με τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου έχεις το… απόλυτο πλεονέκτημα! Από την άλλη πλευρά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι.. άλλο συμβαίνει από αυτό που δηλώνεται κι είναι από τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τα συμπεράσματά σου. Μπορεί ωστόσο και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να πέσει σε πλάνη.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε