05/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

05/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:25 Δημιουργία 05/06/19, 09:09

Κριός

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή έχουν ένα «άρωμα» παρασκηνίου αλλά τελικά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις εσύ, αφού σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους… άλλους! Αν πάντως δεν επιθυμείς μπλεξίματα και περιπέτειες καλό είναι να αρνηθείς μια πρόσκληση που γίνεται με πρόσχημα την διασκέδαση αλλά ουσιαστικά αποσκοπεί στην «αποπλάνησή» σου.

Ταύρος

Οι προκλήσεις είναι πολλές κι ακόμη περισσότερες οι υποσχέσεις που σου δίνουν, ωστόσο οι απολαύσεις που σου γνέφουν, έχουν και μια κρυφή πλευρά, που μπορεί να μην σου αρέσει. Αντίθετα παίζοντας εκ του ασφαλούς και παραμένοντας κοντά στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, μπορεί μεν να χάσεις το «πάρτι» αλλά δεν θα εκθέσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πραγματικά δεν ξέρεις το που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά.

Δίδυμοι

Αυτήν την περίοδο καλό είναι να επικεντρωθείς στις δουλειές σου, αφού στα προσωπικά σου το πιθανότερο είναι να νομίσεις άλλα αντί άλλων κι όχι βέβαια μόνον με δική σου ευθύνη αλλά και με εκείνου/ης που σε «παραμυθιάζει»! Κι αν τύχει να βρεθείς με παρέα και πιείς το κάτι… παραπάνω, φρόντισε να περιβάλλεσαι από άτομα της εμπιστοσύνης σου, ώστε να αποφύγεις καταστάσεις που θα σε εκθέσουν.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνον «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της και καλό είναι να την εκλάβεις ως κάτι προσωρινό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια… διολίσθηση προς την απιστία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από το ταίρι σου, χωρίς μάλιστα να φανεί κάτι ύποπτο προς τα έξω.

Λέων

Σίγουρα μπορείς να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο ερωτικό όφελος, δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως η υπερβολική κατανάλωση αλκ

Παρθένος

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του… παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, πρόσεξε μάλιστα μήπως τελικά η όλη υπόθεση είναι «στημένη». Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, αφού μπορεί να σε φέρουν σε αμηχανία.

Ζυγός

Αν ένα επαγγελματικό ραντεβού καταλήξει… αλλιώς μην απορήσεις! Ίσως μάλιστα να απολαύσεις μια ερωτική συνεύρεση, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού οι όποιες υποσχέσεις δοθούν θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν κινήσεις που χρήζουν εξηγήσεων, αν μάλιστα επικρατεί μια «ανεξήγητη» ηρεμία, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σε… ανησυχεί!

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα είναι άλλο από αυτό που νομίζεις! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να επικρατήσει η… σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, παρασυρμένος/η ίσως από το «αισθησιακό» κλίμα μιας παρέας.

Τοξότης

Μπορείς να… φαντάζεσαι ότι θέλεις, από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται είτε «στην σφαίρα της ουτοπίας» και πρόκειται για μια εξιδανικευμένη κατάσταση, είτε στον… αστερισμό της απιστίας! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην δώσεις την αφορμή για το τελευταίο, δίνοντας μεν την «παράστασή» σου προς το κοινό αλλά κρατώντας και τις αναγκαίες αποστάσεις.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ασάφειας κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φρόντισε λοιπόν να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να γνωρίσεις πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες κι ένα καλλιτεχνικό «touch». Ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, που παρότι δεν μπορεί να «τρέξει» άμεσα, θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά!

Υδροχόος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση. θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες και απολαυστικές στιγμές σε οικογενειακό κλίμα, ενώ ως «ελεύθερο παιδί», είναι βέβαιο πως θα έχεις τις προτάσεις σου, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Να θυμάσαι όμως ότι στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος/α που… βασανίζεται, αφού ενδιαφέρεται για σένα εδώ και καιρό και πάνω που πήγε να αναθαρρήσει, το.. χάνει πάλι!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου τύχει μια «σούπερ» ερωτική περιπέτεια κι αν αυτό έχει και μια μικρή… δόση «παρανομίας», λίγο σε ενδιαφέρει σε πρώτη φάση! Ίσως όμως αυτή να είναι και η αρχή μιας κατάστασης που θα σε κάνει να χάσεις τον εαυτό σου, αφού «θα βρεις τον μάστορά σου» στις ίντριγκες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα εμπιστοσύνης που τίθεται, μπορεί να αφορά τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε