05/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:37 Δημιουργία 05/06/19, 10:18

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον… πειρασμό να αποκτήσεις ακόμη και πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά ή εκπληρώνουν ένα απωθημένο σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει… σούπερ τυχερό/η και δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτό που θέλεις, αφού τόσο το σύμπαν, όσο και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα φροντίσουν ώστε να ικανοποιηθείς πλήρως! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, ενώ «παίζει» και μια βοήθεια από την οικογένεια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να «το γλεντήσεις», αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές στην διατροφή σου, αφού σήμερα είσαι μάλλον… ανίκανος/η να τηρήσεις ένα πρόγραμμα. Επιπλέον όμως, μπορεί να λάβεις και μια κρυφή βοήθεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η αλλά και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των «χαριεντισμών» Όπως και να έχει πάντως, από PR… σκίζεις!

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέλει χαλαρό/η και… ακόμη πιο large στην καθημερινότητά σου, αφού και τα τυχερά σου θα έχεις και θα διασκεδάσεις, στέλνοντας τα βάσανα και τις σκοτούρες στο… πυρ το εξώτερον! Επιπλέον, θα αποκτήσεις κάτι που ανεβάζει το πρεστίζ σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις εντός μια συλλογικότητας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν». Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει βοήθειες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Κι επειδή σήμερα όλα είναι… τυχερά κι ανάλαφρα, μην φτιάχνεις σενάρια με το μυαλό σου, ούτε να συνοφρυώνεσαι. Παράλληλα βέβαια, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς κι αν δεν θες να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά θα πρέπει να έχεις… σχέδιο! Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες».

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύροφέρνει την απαλλαγή σου από κάποιες ευθύνες, ίσως μάλιστα στην δουλειά σου να επικρατήσει κι ένα αρκετά χαλαρό κλίμα ή απλά να… τα φορτώσεις στον κόκορα! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν πολλές προσδοκίες για την συνέχεια.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να «πετάξεις» από την χαρά σου, εξ αιτίας μιας «τυχερής» εξέλιξης, που άπτεται και της προσωπικής σου ζωής. Επιπλέον, ευνοείσαι και σε περιουσιακά ζητήματα Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, εκτονώνοντας την περίσσια ενέργειά σου! Μπορεί επίσης να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και να ταλαιπωρηθείς από καούρες ή άλλες στομαχικές διαταραχές, γι’ αυτό πρόσεξε τι και πόσο τρως!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο απελευθερώνει το συναίσθημά σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε