06/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

06/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:17 Δημιουργία 06/06/19, 10:09

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, τότε οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην διερεύνηση καταστάσεων και στην αυτοκριτική σου για ότι δεν πήγε καλά, αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς» σε μια νέα κατάσταση, που έτσι κι αλλιώς δείχνει αρκετά ανθυγιεινή από ψυχολογική άποψη. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο προσφέροντας στον άνθρωπο σου κάτι που θα τον εκπλήξει ευχάριστα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου προσφέρει την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου ή αν είσαι μόνος/η, να μπεις για τα… καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια «ασυνήθιστη» κατάσταση, που αρχικά θα σε ξενίσει, εκείνο όμως που πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι οι απανταχού «συμβουλάτορες», αφού ακούσια ή εκούσια μπορεί να βλάψουν τα προσωπικά σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που όσο να ‘ναι έχει τις παθογένειές της, ενδέχεται να τελειώσει οριστικά, αφήνοντάς σου μια γλυκόπικρη γεύση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μυστικά και… κουτσομπολιά «χρωματίζουν» την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα σου ζητηθεί κι ένα κρυφό ραντεβού, φαίνεται όμως ότι οι ουσιαστικές προτεραιότητές σου είναι οικονομικές και τελικά δεν μένει και πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.

Καρκίνος

Μέσα από εναλλασσόμενες και αντιφατικές καταστάσεις, η «κόλαση» αλλά και ο «παράδεισος» είναι εδώ και σε… περιμένουν, αφού είναι μάλλον δύσκολο να ελέγξεις επιθυμίες και πάθη ή να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε αυτά που σου προσφέρονται. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από το πόσο αντέχεις αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει σίγουρα και ο αστάθμητος παράγων της… άλλης πλευράς!

Λέων

Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου λοιπόν δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να διαπιστώσεις κάποια «παρασπονδία» από το ταίρι σου, ικανή να σε οδηγήσει στο να διακόψεις μαζί του, όσο κι αν σου στοιχίσει.

Παρθένος

Το συναισθηματικό φορτίο της ημέρας μάλλον σου… πέφτει «βαρύ», ίσως λοιπόν να εμφανιστούν στο διάβα σου πειρασμοί, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις, καλό είναι όμως να μην «βουτήξεις» στα βαθιά και τελικά «κολλήσεις» με ένα πρόσωπο, πιστεύοντας λανθασμένα ότι μαζί του θα υλοποιήσεις όλα τα όνειρά σου, αφού μάλλον σε… εφιάλτη θα καταλήξεις! Από την άλλη πλευρά, μπορείς αν θες να «τελειώσεις» κάτι.

Ζυγός

Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις! Επιπλέον, με την Αφροδίτη να τονώνει την σεξουαλικότητά σου, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μοναδικό, πρόσεξε όμως μήπως μπλέξεις και με άτομα ή κυκλώματα που θα σε εκμεταλλευθούν.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν μάταιο να επιμείνεις σε μια κατάσταση που δεν «τραβάει», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Ίσως μάλιστα ο Ουρανός να συμβάλλει δραστικά σε αυτό, ορίζοντας την αρχή μιας νέας φάσης στα προσωπικά σου, έσω και με το ζόρι! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να μπεις σε μια περιπέτεια, που από «εφήμερη» μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά δυνατό.

Τοξότης

Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε απολαύσεις κι αν αφεθείς στα κελεύσματά της, το πιθανότερο είναι να βιώσεις κάτι έντονο, ίσως μάλιστα το «πρόσωπο» να δουλεύει νύχτα. Από την στιγμή όμως που πρόκειται για μια νέα κατάκτηση, θα πρέπει να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας, Επιπλέον, μπορεί να σου τύχει κάτι που… δεν περίμενες, στον χώρο της εργασίας σου.

Αιγόκερως

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο βέβαια να κλειστείς στο σπίτι ή στις σκέψεις σου. Ωστόσο με την Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από Κρόνο και Πλούτωνα, είναι πιθανό να αδιαφορήσεις για ότι όμορφο σου προσφέρεται και να «βυθιστείς» στον λαβύρινθο μιας «τοξικής» σχέσης, βοηθώντας την να… συμβεί!

Υδροχόος

Σε μια φάση όπου κρίνονται πολλά για μια… ευτυχή συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα! Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε μια αγκαλιά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, φρόντισε ωστόσο να τηρήσεις τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε… βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, με ιδιαίτερες πνευματικές ικανότητες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην σεξουαλική επαφή με το ταίρι σου, για να είστε αμφότεροι καλυμμένοι!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε