07/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

07/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:37 Δημιουργία 07/06/19, 09:32

Κριός

Η Σελήνη πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά στην καλοπέραση σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντυπωσιαστείς από την επικοινωνιακή «χημεία» με ένα πρόσωπο, αν όμως αναζητάς πιο πειστικές συναισθηματικές «αποδείξεις», μάλλον δεν θα τις βρεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την τάση να «παίξεις» αλλά κάνε το μέσα σε… λογικά όρια.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το ερωτικό «παιχνίδισμα» καλά κρατεί κι αν δεν έχεις δεσμεύσεις ή «κολλήματα», μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να… ξανανιώσεις, έστω κι αν σε κόντρα με τις προσδοκίες σου πρόκειται για κάτι προσωρινό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να κτυπήσει ένα «ηχηρό» καμπανάκι, αφού η τάση καλοπέρασης υπερισχύει από κάθε είδους «συμβατική» δέσμευση.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακά παίρνεις άριστα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε… έργα! Σίγουρα πάντως όλα θα γίνουν πιο εύκολα, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή αν έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μεν μακριά σου αλλά ο έρωτάς σας είναι πιο δυνατός από την απόσταση που σας χωρίζει. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως «συλληφθείς» να κοιτάζεις αλλού!

Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όρεξη… να ‘χεις κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Φαίνεται ωστόσο να υπάρχει «έλλειμμα» στην σταθερότητα ή την διάρκεια μιας σχέσης, οπότε φρόντισε να ζήσεις το σήμερα χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να «παίξεις» για να εκτονώσεις την ροπή σου προς την περιπέτεια, υπάρχουν ωστόσο και όρια που καλό είναι να μην υπερβείς.

Λέων

Το σύμπαν «συνωμοτεί» και αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα, αφού τα έχουν… όλα, από εντάσεις και πάθη, μέχρι κρυφές καταστάσεις Ίσως όμως να ασχοληθείς και με προβλήματα άλλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η καλοπέραση σου!

Παρθένος

Σήμερα, οι προσωπικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κι αν πραγματικά επιθυμείς να «φτιάξεις» την ζωή σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α που θα γνωρίσεις σε ταξίδι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, οι «ανησυχίες» σου μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβληματάκια, μπορεί όμως να διακρίνεις και ανάλογες τάσεις στο ταίρι σου.

Ζυγός

Αν είσαι της… αγκαλιάς, το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας ή «αποκατάστασης», συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις την ευτυχία στην αγκαλιά ενός προσώπου με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια στην ηλικία.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, το καλό κλίμα στις συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να σου… συστήσουν ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε κι εσύ να κάνεις το… μεγάλο βήμα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου έρχονται πρώτες και το πιθανότερο είναι να αφιερωθείς σε αυτές, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι… ερωτικό!

Τοξότης

Οι προτάσεις αρχίζουν πλέον να πέφτουν… βροχή, επειδή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να συνηγορεί στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να «πας πάσο». Αντίθετα, το κλίμα είναι ότι πρέπει για μια ερωτική περιπέτεια, συνδυασμένη με καλοπέραση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η «ελευθεριότητα» στην συμπεριφορά σου γίνει τελικά «κόκκινο πανί».

Αιγόκερως

Από την στιγμή που η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν το… γενικό πρόσταγμα στα προσωπικά σου, το πάθος σου αρκεί ώστε να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αντιστέκεται σθεναρά, ανεξάρτητα με το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια, αφού αυτή «κρέμεται από ια κλωστή» κι όλα είναι ανοικτά. Επειδή βέβαια κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ίσως να βρεθείς κι εσύ σε «κατάσταση πολιορκίας», ύστερα από το… κούνημα της ουράς σου!

Υδροχόος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το σωστό θα ήταν να κρατήσεις μεν την διαφορετικότητα σου ή να κάνεις «τρέλες», στα πλαίσια της δικής σου αλήθειας, χωρίς όμως να χάσεις την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου σου και κυρίως να μην τον/την πληγώσεις με τα καμώματά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις για μια περιπέτεια και να καταλήξεις «δεμένος/η» με όρκους!

Ιχθύες

Φαίνεται να «ξυπνούν» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την «εκδίκηση» σου για όσα υπέμεινες, έστω κι αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια άτονη σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι το παλαιό καθεστώς… εξέπνευσε κι αν δεν προσαρμοστεί, η συνέχεια θα είναι δύσκολη για όλους.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε