07/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:28 Δημιουργία 07/06/19, 10:10

Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την διευθέτηση πραγμάτων σε σχέση με άτομα που φιλοξενείς ή σε… φιλοξενούν! Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, έστω κι αν προηγηθεί μια σχετικά «έκρυθμη» κατάσταση, να προσέχεις όμως με τις φωτιές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο κοινωνικό, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να αναζητήσεις ή να «κλείσεις» έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές, εκφράζοντας άμεσα τα «θέλω» σου, αφού με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις άμεσα τους στόχους σου. Επιπλέον έχεις το οικονομικό πλεονέκτημα τόσο στις σπουδές σου, όσο και σε νομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξέρουν πολλά τόσο για το προσκήνιο, όσο και για το παρασκήνιο. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου και σε κάνει τόσο ριψοκίνδυνο, όσο και δοτικό/η, κάτι που σίγουρα είναι εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Μπες λοιπόν στον «κόπο» μιας συνεργασίας αλλά να συνεισφέρεις εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από το «θράσος» σου, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που θα κάνεις. Επιπλέον καλείσαι να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα που σου δίνεται στα εργασιακά σου, τολμώντας και πετυχαίνοντας εκεί που όλοι σε είχαν «ξεγράψει»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε στηρίζει οικονομικά κι έχοντας πια τα περιθώρια, είναι πιθανό να προβείς σε μια επένδυση ή μια αγορά, που –τουλάχιστον- θα σε κάνει να νιώσεις «άρχοντας»!

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το αδιαμφισβήτητο… Νο 1 στις εξελίξεις κι αν θεωρείς πως είσαι το κέντρο του κόσμου, αυτήν την φορά δεν έχεις άδικο, φρόντισε ωστόσο να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, περιορίζοντας ίσως τα… κρούσματα ματαιοδοξίας! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αξιοποιήσεις παρασκηνιακές «άκρες», ιδιαίτερα σε σχέση με προσωπικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ σε σχέση με τις δουλειές σου, όπως θα διαπιστώσεις τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να μη γίνεται! Επιπλέον, αν ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Ο Άρης στον Καρκίνο δίνει νόημα και ουσία στην κοινωνική σου ζωή, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις την «φλόγα» και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες, αυτό θα συνοδευτεί κι από μια σημαντική νίκη! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον σου δίνει το έναυσμα για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, βελτιώνοντας είτε την σωματική, είτε την ψυχική σου ευεξία.

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα» και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα «ισχυρό» άτομο, αποφασισμένο να σε βοηθήσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα κάποια πράγματα θα «τρέξουν» πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας. «Παίζει» ακόμη μια «σημαίνουσα» γνωριμία και η ένταξή σου σε ένα κλαμπ.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Λέοντα, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στην καριέρα και τους βασικούς στόχους σου, έστω κι αν αρχικά «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του απόλυτου γούστου σου. Επιπλέον, είσαι κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο παράγει «θεαματικές» εξελίξεις υπέρ σου, σε σχέση με την επιμόρφωση σου ή μια νομική υπόθεση, από την οποία κρίνονται πολλά. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός εξαιρετικά επιτυχημένου ταξιδιού ή μιας επαφής με το εξωτερικό που μεταξύ άλλων θα αναβαθμίσει και τα οικονομικά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει ένα νέο ενδιαφέρον γύρω από σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι με καλή παρέα! Επιπλέον, θα αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ, που θα σε κάνουν να «λάμπεις»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση στην κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου, ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Ποτέ μην ξεχνάς όμως και την βασική φιλοσοφία που διέπει τα υλικά αγαθά: Μοιράσου τα για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Καρκίνο προσδίδει μια νέα δυναμική κι έναν «αέρα» νίκης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είτε κατόπιν δικής σου πρωτοβουλίας, είτε πάνω στην ροή μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο στις δουλειές σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που θα σε φέρει σε πιο ευνοϊκή θέση, να θυμάσαι ωστόσο ότι θα υπάρξουν και «πύρινες» αντιδράσεις από κάποιον/α, που θίγονται τα συμφέροντά του/της. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, όσον αφορά δε στις αγορές σου, μάλλον ρέπεις προς την… πολυτέλεια!

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με «ξεχωριστά» πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, όπου όντως μπορεί να υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον φαίνεται πως τα εργασιακά σου «παίρνουν φωτιά» αλλά μόνον να κερδίσεις έχεις από τα νέα σχέδια που δρομολογούνται ή έστω προκύπτουν από τα πράγματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Επιπλέον, θα επωφεληθείς από εξυπηρετήσεις και προσφορές, προερχόμενες από απλούς εργαζόμενους ή υφισταμένους σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σου προσδίδει μια «άγνοια κινδύνου», που όμως θα σου «βγει» ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για «σούπερ» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε μπορεί να «θριαμβεύσουν» στην ζωή τους, υπάρχει όμως και η περίπτωση να… σημάνει συναγερμός, εξ αιτίας μιας «γκάφας» τους!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε