10/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:22 Δημιουργία 10/06/19, 14:14

Κριός

Σε μια ημέρα όπου η χλιδή και η φαντασία έχουν «το πάνω χέρι», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπέροχες εντυπώσεις, χωρίς όμως να συνοδεύονται απαραίτητα και από ουσία. Αν μάλιστα θελήσεις να «αγγίξεις» τον έρωτά σου, περνώντας τον σε μια πιο πραγματική διάσταση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χαθεί μονομιάς η «μαγεία», γι’ αυτό αφήσου σε όσα σου συμβαίνουν, που σε κάθε περίπτωση θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά.

Ταύρος

Οι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πολύ πιο αξιόπιστη πάντως είναι η προοπτική μιας επανασύνδεσης, αφού εκεί δεν κρύβονται εκπλήξεις, παρά μόνον συγκινήσεις και τρυφερές στιγμές.

Δίδυμοι

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και σου επιτρέπουν όχι μόνον να κάνεις όνειρα αλλά και να τα… υλοποιήσεις άμεσα! Αν μάλιστα μπεις σε μια σχέση, είτε πρόκειται για κάτι νέο είτε για μια επανασύνδεση, φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την καταστήσουν μια «σχέση ζωής». Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό να μπεις στον πειρασμό μιας… εν δυνάμει απιστίας!

Καρκίνος

Ένα ερωτικό μήνυμα μπορεί να πάει σε λάθος αποδέκτη, ίσως όμως τελικά να πρόκειται για τον… σωστό με βάση τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια «παραμυθένια» κατάσταση, που ανεξάρτητα από τις προοπτικές που έχει ή… δεν έχει θα σε κάνει να νοιώσεις τέλεια! Επιπλέον, το σύμπαν θα σου αποκαλύψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μια μικρή απάτη που έχει γίνει σε βάρος σου.

Λέων

Ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι δεν «πήγε» μπορεί να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία και δεν… θες και πολύ για να πεις το «ναι», ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια άλλη δέσμευση. Στην περίπτωση ωστόσο που είσαι ήδη σε μια άλλη σχέση, τότε στο εγγύς μέλλον το συναισθηματικό δίλημμα που θα προκύψει θα σε εγκλωβίσει συναισθηματικά, παρότι αρχικά θα βρεις τον τρόπο να… ικανοποιήσεις και τις δύο πλευρές!

Παρθένος

Ένα «ισχυρό» πρόσωπο ενδιαφέρεται για σένα αλλά αν δεν έχεις την τύχη να… πέσεις πάνω του, αυτή η προτίμηση μπορεί και να μην εκδηλωθεί ποτέ ανοικτά. Θα το καταλάβεις πάντως από μια ευγενική προσφορά που θα σου γίνει κι από εκεί και ύστερα κάνε το… κουμάντο σου, ξέροντας ότι κάποιες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν! Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το σενάριο μιας επανασύνδεσης, με αιτία και αφορμή το ξανασμίξιμο μιας παρέας.

Ζυγός

Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα «ψυχικό», παρηγορώντας μια «πονεμένη ψυχή» ή μεσολαβώντας σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, αν όμως δεν είσαι μόνος/η. ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του», τελικά μάλιστα μπορεί να δικαιωθεί αν έχεις απλά «τσιμπήσει» στην στρατηγική ενός ατόμου, που σε θέλει για λογαριασμό του.

Σκορπιός

Στο ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπο σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς «ασύδοτα», αφού κάποια στιγμή θα αποκαλυφθείς, έστω κι αν για την ώρα δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η γλυκιά μέθη και η χαλάρωση μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν σε ένα «λάθος», ίσως όμως να επωφεληθείς κι εσύ από μια ανάλογη κατάσταση.

Τοξότης

Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξει μια «σκανδαλώδης» εξέλιξη, που θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς/ες.

Αιγόκερως

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, το πιο… εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να «χρησιμοποιηθείς» για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες ή συμφέροντα, έχε τον νου σου λοιπόν, πριν μπεις σε μπελάδες και κατηγορηθείς για πράγματα που δεν έκανες. Από την άλλη πλευρά όμως, στην περίπτωση που ο άνθρωπός σου αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, η συνδρομή σου είναι μονόδρομος.

Υδροχόος

Αν είσαι… ακόμη μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα θα «γυρίσει» απροσδόκητα από φιλική σε ερωτική αλλά ίσως αργότερα να… επανέλθει στην αρχική της μορφή, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτε πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα είναι να μην κυριαρχηθείς από τάσεις… πλεονεξίας, μπαίνοντας σε παράλληλους δρόμους, αφού «ουκ εν τω πολλώ το ευ»!

Ιχθύες

Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, αρκεί να μην το… πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Κι αν είσαι βέβαια σε μια σχέση, ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση θα μπορέσεις να κρύψεις εκείνα που δεν θέλεις να φαίνονται, στην πορεία οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου, όσα… ωραία κι αν σου τάζουν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε