11/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:35 Δημιουργία 11/06/19, 09:28

Κριός

Μια σχέση με πολλές προκλήσεις ή καινοφανή δεδομένα, η οποία ενδεχομένως να ξεκινήσει σε μια έξοδο ή ένα ταξίδι σου, έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι «δυνατό» και ιδιαίτερο κι ίσως τελικά αξίζει να… επισπεύσεις αυτήν την διαδικασία, χωρίς μάλιστα να υπολογίσεις τις αντιδράσεις ή τις συνέπειες. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν είσαι ήδη δεσμευμένος, όλο αυτό το «πείραμα» θα αποβεί σε βάρος της σχέσης σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου έχει όλη την καλή πρόθεση να «δέσει» μια προσωπική σχέση σου ή απλά να την… ξεκινήσει, μέσα από την ανταλλαγή ή προσφορά δώρων. Από την άλλη πλευρά όμως, το κλίμα δεν είναι συμβατό με τους κανόνες που συνήθως θέτεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε λοιπόν μήπως μια απότομη ή «αψυχολόγητη» κίνησή σου συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα δύσκολα και τα στενόχωρα. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια διακριτή τύχη που θα σας φέρει… ακόμη πιο κοντά! Αν πάλι είσαι μόνος/η, με το «γκελ» που κάνεις στους άλλους, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και μάλιστα με καλή κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Καρκίνος

Διαθέτεις «άγνοια κινδύνου», κάτι βέβαια που μπορείς να σου βγει και σε καλό αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή! Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σουσε ωθεί να επιλέξεις μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου «βολέματος». Επειδή μάλιστα πρόκειται για μια… άκρως συναισθηματική κατάσταση, σίγουρα «θα πέσεις με τα μούτρα» στο… δράμα!

Λέων

Η Αφροδίτη φροντίζει για την διεύρυνση του κύκλου των θαυμαστών σου και για το να νοιώθεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι… έκτακτο, που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα αλλά και θα διεγείρει το μυαλό σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι εδώ δεν «χωρούν» δεσμεύσεις και συμβατικά σχήματα προσδιορισμένα εκ των προτέρων κι αυτό ισχύει τόσο για σένα, όσο και για την άλλη πλευρά, κινηθείτε λοιπόν… ελεύθερα!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από ότι έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα κι αν βέβαια δεν έχεις κάποια τρέχουσα δέσμευση, τότε όλα είναι ανοικτά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αυτός ο «εξωτικός» πειρασμός ενδέχεται να την θέσει σε κίνδυνο. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, μια οποιουδήποτε είδους απαγόρευση θα φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα

Ζυγός

Αν είσαι μόνος μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου για κάτι καλό σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση ή απλά σε «ζυμώσεις» που γίνονται στον χώρο της εργασίας σου και περιλαμβάνουν ένα ταξίδι ή κάποιο σεμινάριο. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα… ξαφνικά, φρόντισε ωστόσο να λάβεις όλα τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κάνε πως δεν είδες και δεν άκουσες!

Σκορπιός

Κάτι ξαφνικό «ψήνεται» κι αν δεν έχεις «κολλήματα» και είσαι ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, η αναζήτησή σου θα στεφθεί από επιτυχία! Αν όμως ταμπουρωθείς σε «συντηρητικές» αντιλήψεις, τότε ο δρόμος της καρδιάς σου θα καταλήξει σε αδιέξοδο, αφού μια «συμβατική» σχέση θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ξαφνική ανατροπή μπορεί να έρθει από την άλλη πλευρά

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, τότε με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με ουσιαστική «ένσταση» όμως σε σχέση με την σταθερότητα ή την διάρκεια μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να «λακίσεις» μόλις αρχίσουν τα δύσκολα Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως παρασυρμένος/η από ένα εφήμερο πάθος, αρχίσεις να βαδίζεις… ντουγρού για την «κόλαση»!

Αιγόκερως

Παρότι στο περιβάλλον σου γίνονται ανατροπές και ακρότητες, που ίσως και να σε σοκάρουν- στην πράξη, τελικά το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου κι αν είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού μπορείς να καρπωθείς οφέλη από την αλλαγή των δεδομένων. Πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο τολμηρός/η στις επιλογές σου κι όχι να κινηθείς με γνώμονα την συναισθηματική ασφάλειά σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία η επικοινωνία είναι εύκολη και αβίαστη. Από εκεί και ύστερα όλα γίνονται, χωρίς όμως να υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής ή μόνιμης κατάστασης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν επαγγελματικές πιέσεις και οικονομικά προβλήματα, που δεν θα σου επιτρέψουν να την χαρείς όσο θα ήθελες.

Ιχθύες

Με την παρουσία της Αφροδίτης στον 4ο ηλιακό οίκο σου, σε… συμφέρει να μειώσεις τις εξόδους σου, δίνοντας προτεραιότητα σε όλα εκείνα που μπορεί να γίνουν σε ένα «οικογενειακό» κλίμα ή σε μια ερωτική «φωλιά». Αντίθετα εκεί… έξω σε περιμένουν εντάσεις που ναι μεν θα σε «εξιτάρουν», ίσως όμως και να σε… εκνευρίσουν ή να σε ταράξουν, αφού αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς θα σου έρθουν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε