12/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

12/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:27 Δημιουργία 12/06/19, 14:21

Κριός

Με δεδομένη την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας σου, είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, , θα νιώσεις την ανάγκη να βιώσεις κάτι δυνατό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η… επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φρόντισε ωστόσο να κινηθείς σε σχετικά «ασφαλές» περιβάλλον, αφού υπάρχουν και άτομα, που σε «καλοβλέπουν» αλλά δεν είναι του γούστου σου και σίγουρα θα σε ενοχλήσουν.

Ταύρος

Το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι αρκετά «θερμό» και μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε από την μια στιγμή στην άλλη. Ίσως βέβαια να πρόκειται κυρίως για ερωτικές «ζυμώσεις» στο περιβάλλον σου ή την δουλειά σου αλλά δεν αποκλείεται να… πάρει κι εσένα η «μπάλα»! Σε κάθε περίπτωση όμως, πίσω από τις έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις κρύβεται κυρίως το συμφέρον κι όχι τόσο η… αγάπη!

Δίδυμοι

Το κλίμα… παραείναι ερωτικό και αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε ένθερμες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ή να γίνεις ο/η αποδέκτης τους! Τίποτε ωστόσο δεν παραπέμπει σε μια «αιώνια σχέση», γι’ αυτό «βάστα πισινή» και μην μπαίνεις σε μια διαδικασία, που ίσως και να σε πληγώσει. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, βάλε εγκαίρως στην θέση τους, αντίζηλους/ες, που απειλούν την συνοχή της.

Καρκίνος

Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε στηρίξει και θα τον στηρίξεις χωρίς να τίθεται ζήτημα συναισθηματικής χειραγώγησης ή άλλων παθογενειών. Βέβαια αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν… συγκρατηθείς, αναμένονται «παρατράγουδα»!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που συνδυάζεται με έντονες συγκινήσεις αλλά είναι δύσκολο να νομιμοποιηθεί, αφού για την ώρα υπάρχει τρίτο, ίσως και… τέταρτο πρόσωπο! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανόν να βιώσεις ανάλογες καταστάσεις, προερχόμενες είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου, με κίνδυνο να βγουν στην φόρα απωθημένα και αντιζηλίες μεταξύ σας.

Παρθένος

Το σύμπαν σου υπόσχεται πολύ έντονες συγκινήσεις και αν είσαι διαθέσιμος/η, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις τον έρωτα σου με πάθος αλλά χωρίς κανένα φόβο. Κι αν τεθεί κάποιο θέμα αμφισβήτησης ή αγωνίας για το «αύριο», προσπέρασε το, αφού μπροστά στην απόλαυση σου έρχεται… δεύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως η «αναζήτησή» σου, προκαλέσει ζήλειες και εντάσεις, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Ζυγός

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από εγωισμούς και ανταγωνισμούς ή από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν αντιδράσεις με ψυχραιμία, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» σε… έκρυθμη, χωρίς μάλιστα να υπάρχει λογική. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ο ερωτισμός που εκπέμπεις θα γίνει το διαβατήριό σου για μια συναρπαστική περιπέτεια, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι… ήξερες μέχρι σήμερα!

Σκορπιός

Η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σου, παρότι καλοπροαίρετη μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να σε φέρει σε αμηχανία αλλά πριν θυμώσεις, σκέψου μήπως κι εσύ είσαι υπερβολικός/η στις αντιδράσεις σου, υποκινούμενος/η από εγωιστικά κίνητρα. Έχε τον νου σου ωστόσο και στα… παρασκήνια, αφού κάποιος/α θα συνεχίσει να «εργάζεται» κρυφά και να «βάζει λόγια», με κίνδυνο να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Τοξότης

Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο αλλά σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπορείς να περάσεις τις «Συμπληγάδες», αποκομίζοντας και μια «δυνατή» σεξουαλική εμπειρία! Στην συνέχεια βέβαια, με την εμφάνιση της πρώτης δυσκολίας, το πιθανότερο είναι να… εγκαταλείψεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα φλερτ γίνει «παρεξηγήσιμο»!

Αιγόκερως

Ένα πάθος μπορεί να λάβει… ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να βρεθείς τελικά σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και πρόθυμος/η να παραβείς κάθε «κανόνα» που φράζει τον δρόμο στην ευτυχία σου, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε έχεις το ελεύθερο να ζήσεις τον έρωτά σου με τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται «σκηνικά»!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη, κι αν έχεις διάθεση πολλά μπορεί να συμβούν σε μια παρέα, αφού μια «ευαίσθητη ύπαρξη» δείχνει να έχει ανάγκη… συμπαράστασης κι όχι μόνον στα λόγια! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου, με όμορφα λόγια, ίσως μάλιστα να σου ανταποδώσει την «χάρη» εξαιρετικά… θερμά το ταίρι σου!

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να μπεις σε έναν διαγωνισμό για το ποιος/α θα κεράσει πρώτος/η, προκειμένου να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ούτε να ενοχληθείς αν δεν γίνει αποδεκτή μια προσφορά σου. Άλλο τα χρήματα κι άλλο τα… αισθήματα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην δώσεις έκταση στα δικά σου ερωτικά παιχνίδια με άλλους/ες, ούτε όμως να κάνεις σκηνές, αφού μια σπίθα αρκεί για να φέρει την καταστροφή!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε