13/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

13/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:35 Δημιουργία 13/06/19, 14:26

Κριός

Η ερωτική σου ζωή δεν φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων για σένα, καμιά τους όμως δεν φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκεια και πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «σου μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά» κι όχι άδικα. Αν όμως απλά ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε δεν έχεις παρά να «ποντάρεις» σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ταύρος

Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και υπερεκτιμημένες καταστάσεις. Επιπλέον, ένα προσωπικό θέμα φίλου ή φίλης, σου εμφανίζεται με τρόπο που απέχει πολύ από την αλήθεια, με κίνδυνο να μπλέξεις σε «απείρου κάλλους» καταστάσεις!

Δίδυμοι

Από βιτρίνα «σκίζεις», καθώς όμως τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης ή ένα ακόμη κυνήγι φαντασμάτων στα προσωπικά σου. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα κι αν δεν είσαι εσύ που προσπαθείς να καλύψεις τα ίχνη σου, τότε κάποιος/α άλλος/η το κάνει!

Καρκίνος

Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έχεις μια κατάκτηση, που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, όχι όμως και την… απαλλαγή σου από προβλήματα!

Λέων

Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα, μάλλον λόγω απόστασης ή «αντικειμενικών περιορισμών», που όμως δεν αποκλείεται να είναι και μια εύσχημη πρόφαση. Τελικά όμως μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά και αφήνει την φαντασία σου να «οργιάζει», είναι προτιμότερη από μια διάψευση ή απιστία!

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Άρης συμβάλλουν σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια», ωστόσο σε αυτήν την φάση έλκεις ακατάλληλα για σένα και αναξιόπιστα άτομα κι αν υπάρξει μια νέα γνωριμία καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «πρόσωπο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι! Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α εξωραΐζει τις καταστάσεις για να επωφεληθεί προσωπικά.

Ζυγός

Επικοινωνιακά «το ‘χεις» κι όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», αν όμως πάρεις την υπόθεση σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να διαψευστείς και να πληγωθείς. Αν πάλι σου προκύψει ένα… καυτό επεισόδιο με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι η παρουσία σου σε μια «θέση- κλειδί» είναι το «αφροδισιακό» της άλλης πλευράς κι όχι τόσο ο έρωτας!

Σκορπιός

Φαίνεται πως ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να τον ζήσεις, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Υπάρχει βέβαια σοβαρό ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κατάσταση απιστίας από την άλλη πλευρά αλλά αυτό δεν σε αφορά και τόσο από την στιγμή που θα «ανέβεις» ψυχολογικά και θα περάσεις όμορφα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι εύκολο να… κυλήσεις κι εσύ προς την απιστία!

Τοξότης

Η «ανέμελη» Αφροδίτη απέναντί σου είναι βέβαια μια καλή αφετηρία για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να… αγιάσεις, πολύ περισσότερο αν συνδυάζεται και με μια «μεγάλη ζωή»! Ωστόσο το καθαυτό πρόβλημα ξεκινά από την στιγμή που είσαι ήδη σε μια σχέση κι ίσως είναι προτιμότερο να αρκεστείς στα όσα ωραία δημιουργεί η… φαντασία σου!

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις τις «κάψες» σου αλλά τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, πρόσεξε λοιπόν μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες ασαφείς πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διευκρινίσεις για να μην πάρεις μια λάθος απόφαση αλλά και για να μην κρίνεις άτομα ή καταστάσεις με τα παραποιημένα στοιχεία που θα σου δοθούν!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις. Και κυρίως μην βιαστείς να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α, αφού όταν πάρει αυτό που θέλει, ύστερα θα σε αφήσει «μπουκάλα»!

Αιγόκερως

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από την μια πλευρά σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να έχεις και μια ανάλογη «σούπερ» ανταπόκριση! Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι όποιος/α κι αν πιέσει τα πράγματα, δεν θα βρει απέναντί του μια «καθαρή» στάση αλλά μια σειρά «διπλωματικών» ενεργειών που απλά ρίχνουν «στάχτη στα μάτια»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε