13/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:52 Δημιουργία 13/06/19, 14:46

Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις άμεσα για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι και την δουλειά, η αλήθεια όμως είναι ότι βαδίζεις σε «τεντωμένο σκοινί» με τις αλήθειες να είναι δυσδιάκριτες και μπλεγμένες σε ένα κουβάρι παρεξηγήσεων. Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από τεχνικές ή υδραυλικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.

Ταύρος

Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει έναν επικοινωνιακό «οργασμό», με τα… πολύ πάνω του και τα εντελώς κάτω του, αφού «παίζει» κι ένα ατύχημα, που θα σε καθηλώσει. Αντίθετα η επιρροή του θα είναι πολύ πιο γόνιμη στα γνωστικά πεδία… μάχης, αφού σε ωθεί να μάθεις πολλά και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, πρόσεξε όμως μήπως τελικά υποψιαστείς το λάθος άτομο.

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, ίσως όμως να φερθείς κάπως… πονηρά, αφήνοντας τελικά κάποια ερωτηματικά στους άλλους ως προς το ήθος σου.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η και παθιασμένο/η απέναντι στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής αλλά εκτός από την επιστράτευση της εμπειρίας σου θα πρέπει να «φυλάξεις πισινή» και να λειτουργήσεις συμβιβαστικά, αφού παίζονται πολλά στο παρασκήνιο και σου αποκρύπτονται βασικές αλήθειες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9οηλιακό οίκο σου αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, λόγω μιας παραπληροφόρησης.

Λέων

Ο Άρης στον Καρκίνο «το πάει φιρί-φιρί» για να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» ιδεολογία. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς άμεσα από συναλλαγές που δεν… δηλώνονται πουθενά!

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό οίκο σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις τα τρωτά σημεία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει αντιδικίες στην κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ όμως ένα μέρος τους μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων, ένα… άλλο «καμουφλάρεται» πίσω από δήθεν υποστηρικτικές ενέργειες, γι’ αυτό να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια»!

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», έστω κι αν έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα που σε αντιμάχονται αλλά και με προσωπικές αντιζηλίες. Εδώ είναι όμως που θα χρειαστεί να εξαντλήσεις την διπλωματία σου, αφού αλλιώς «θα πέσεις σε τοίχο», με αμφότερες τις πλευρές να βγαίνουν χαμένες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, κι όχι σε αντιδικίες με άλλα πρόσωπα, όσο κι αν ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις στα προσωπικά σου. Επιπλέον, πρόσεξε όταν οδηγείς. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

Τοξότης

Ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να βρεθείς και σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον. Επιπλέον σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση, όσον αφορά όμως οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στην διασφάλιση των κεκτημένων σου, αφού περιβάλλεσαι από… πονηρούς! Μάλιστα, ο Άρης στον Καρκίνο θα σε «τρέξει», για να προλάβεις μια ζημιά που πάει να γίνει.

Αιγόκερως

Ο Άρης απέναντί σου επηρεάζει τις συνεργασίες σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο κι εδώ μόνον μια συμβιβαστική στρατηγική μπορεί να προσφέρει λύσεις ! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο μιας διάψευσης ή απιστίας, γι’ αυτό δώσε βάση και σε εκείνα που γίνονται «κάτω από το τραπέζι». Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να φορτσάρεις στην δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, καλό είναι όμως να… κόψεις ταχύτητα, αφού κινδυνεύεις να πέσεις επάνω σε «σκόπελους» και «ύφαλους». Επιπλέον, η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερά της, ίσως μάλιστα να χρειαστούν εξετάσεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να εθελοτυφλείς σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς από το «μαύρο» χρήμα!

Ιχθύες

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να σε κάνει ακόμη πιο ρομαντικό και ουτοπιστή, ονειρέψου… όσο θέλεις αλλά, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει». Από την άλλη, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε περνά από «Συμπληγάδες» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα διλήμματα να περισσεύουν κι ίσως τελικά να ανοίξουν πληγές στις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε